Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teda tady to je zase na pokračování. Na tom mobilu než to přečtu.

Clinte, proč nepoužiješ na ksichtoknize fotky stažené z fora, kde RZ nejsou?

Paradox.f - twl, tak to je opravdu "bomba", to se jen tak nevidí. Mně se svého času rozletělo zadní sklo na Felicii po ani ne pěti minutách zapnutého vyhřívání.

hele, tohle je jeste prd. ve strucnosti... ze shora jsem porad slysel nejaky sumeni a takovy slaby piskani. nevenoval jsem EXTRA pozornost (taky se me to vymstilo). jednoho dne jdu k autu a vsimnu si, ze u leveho predniho rohu PAD nesedi a vycniva. jen ruzek, proste to nelicovalo. tak jsem s tim byl v servisu a tam rekli: "hele, to nic neni. jako takhle, je to problem, vyresime ho, ale ted nemame cas a prostor. prijedte za tyden". Fajn. O 2 dny pozdeji, znova v servisu. reklamuju, ze je to o dost intenzivnejsi (huceni, bzuceni atd.). oni, ze mam prijet za 2 dny. Fajn. jedu ze servisu na jednani do HK, valim 160km/h. najednou, bzuceni a sumeni nabiralo na intenzite. najednou........ RANA JAKO KRAVA a PAD se me postavil do pozice nasrany kobry. normalne me ta strecha stala. rychle jsem zastavil a koukam, ze visi pouze na poslednich 2 sroubkach 3x8BT. to, co se delo pak, psat nebudu... ten telefonat bych tady nemohl ani prezentovat... cele to opravili a rekl jsem jim, ze mam garancku zadarmo a k tomu uskladneni kol/pneu na 2 sezony zdarma. souhlasili... nic jineho jim nezbylo. prijimaci technik sam o sobe totiz meri mene, nez ja tak o 7cm :) budim pred nim respekt :)

kokta: solarni sibr funguje na stejnem principu, jako nezavisle topeni v rezimu "vetrani". nic jineho v tom neni, zadne dobijeni/vybijeni atd.

Aha, možná by to chtělo napsat Pticovi, aby s tím něco udělal. Já tomu nerozumím.

Ozíčku, to jsem byl já a můj duch. Ale kdybys pořádně četl příspěvek, kde jsem to napsal, tak by ses teď nedivil. Mimochodem jsi mi tam dal lajk. :kol-28:

link jsem cetl, ale az pozdeji, kdyz jsem se k nemu doklikal... ;)

jo a nevim jestli ma cenu pticovi to psat, on to casem opravi a nebo to zmeni tapatalk a bude to ok ;)

jj, Ozi cte od predu do zadu :D

Presne tak

No nevim. Nemám zpětnou vazbu, ale na AR foru to zavedli a tapatalk funguje tak, jak má. Je to super.

co je AR?

no pepa a franta to není, tka asi antiradar forum :D

Alfa Romeo forum :-P

ono i na rs-klubu ten tapatakj funguje jak ma, ale to oboje jede na phpbb a tady se jede na vbuletinu... ;)

A třeba že byste mluvili česky??? :kol-31:

Ty v tom ten náznak češtiny a snahu nevidíš?

Jojo, pár slovům rozumím :kol-47:

Jo, ja taky nerozumim, ale to je jedno. Hold mam jen maturitu. :D

Ale to je potřeba sdělit patřičným osobám ve vedení fora. Já jim to vysvětlit neumím. :kol-32:

Dnes mě vyfotili ......

post-33271-0-44853000-1424523852_thumb.j

Tak to už jsem taky pirát ! Nebo ne ?

Hlavně z kopce  :kol-46:

ono i na rs-klubu ten tapatakj funguje jak ma, ale to oboje jede na phpbb a tady se jede na vbuletinu... ;)

to jako kdybych napasal ze dneska  mel  ZM,AP a SZ:) anebo  take ze mel KOm.

Upraveno od PANCHO

• Autor

Taky z toho nejsem moudrej, Ozi mluví nějakou mysliveckou hantýrkou s mufloním přízvukem ;)

Upraveno od Clint

hosi pokud budu mit dneska cas ve skole, tak otestuju to co jsem napsal a i s komentarema vam to sem poslu a pawouku budu o tom informovat i pticu. pripadne to spacham snad zejtra...

• Autor

Dneska sem nechal sněhuli doma a do práce použil High Torque Power, pač dávaj nějakej déšť :kol-31:   Mohla by se zašpinit....

Upraveno od Clint

Myslis Dehtovou kralovnu? Ta uz je stejne spinava od sazi. :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.