Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Takže na Čaj o páté na Lánech navrhuji tyto termíny v prní polovině března:

Může:

1/  ST - 4. března             Clint, Ozi, Motos

2/  PÁ - 6. března             Clint, Pawouk, Radius, Motos

3/  PO - 9. března             Clint, Motos, Pancho

4/  PÁ - 13. března           Clint, Stanmar, Pawouk, Radius, Motos, Pancho

5/  PO - 16. března           Clint, Motos, Pancho, Sanek

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou jen dvě možnosti:

1/ Pawouk se omluví za svá slova, která jsou nepodložená pravdou a za urážky z předchozích příspěvků na moji osobu, já se mu omluvím za urážky své na jeho osobu, které byly na toto reakcí. Řekneme si, že to za to nestojí a podáme si ruce, vše bude smazáno a vše bude pokračovat normálně, tento klub, naše srazy atd.

2/ Pawouk bude trvat na svém a můžeme to tu zabalit. V tom případě ho požádám, aby nelezl do tohoto vlákna, pokud na to nepřistoupí, vlákno se smázne a my končíme, po těch všech letech srandy a přátelství. Možná Pawouk splní svoji výhružku a dá mi BAN. V tom případě budu více na OC klubu.

Když bude chtít, telefon na mě má.

Jo tak proto byl vypadek fora... jinak souhlas, Clint psal o cmoudech na laufu, ne o slozeni vyfukovych plynu. Pawouk taky do me sije az moc a defakto vlaste furt melu mimo misu, ci jak to rikal. Ale jak to tedy doopravdy je, nikdo nenapise, cekal jsem, ze mi Johny na srazu motory vysvetli, taky radsi nejel. Mimochodem co ta lambda na nafte? A ten bazmek hned za motorem je katalyzátor nebo dpf nebo neco uplne jineho?

Odkaz ke komentáři

Ozi,

Jenze FB rekne, ze Clint v obchodnich podminkych nebo jak si rikaj, souhlasil s tim, ze na FB nedava autorsky obsah, respektive dava obsah na ktere ma on sam prava (pripadne ma vse pravne spravne osetrene) a tim, ze tam onen obsah vklada, tak automaticky prechazi veskera autorska prava na fb. Lidsky receno, davat na fb muzes jen to, co sam vytvoris a neporusujes prava jinych (pripadne to mas pravne osetrene, napr. Smlouva se mnou) a jakmile tam vlozis, tak o prava prechazeji i na fb (nebo se dokonce mozna prevadeji) a ty si pak muzes skrabat hlavu. Samozrejme v pripade problemu od toho da fb ruce pryc.

Terminy, za mne oba patky, 6 a 13. ANO, 20 uz mam obsazeny (NE). A nvm jestli nekomu neni Hyundai na obtiz, hold nekdo nema na RS, nekdo nema na plnohodnotnou Oktavku (Tour, Rapid), nekdo nema ani na Oktavku v rope a pak musi do korejce :D

Ksich,

Clinte ja se nesmal a kdyz ho das pryc, tak neodradis tolik potencialnich clenu :D

Pawouk,

Stringo si zalozil fb, protoze s Clintem rozjizdi socialni skupinu, jezdim za 4.9l nafty na 100km a po dalnici s cistym laufem

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Jo tak proto byl vypadek fora... jinak souhlas, Clint psal o cmoudech na laufu, ne o slozeni vyfukovych plynu. Pawouk taky do me sije az moc a defakto vlaste furt melu mimo misu, ci jak to rikal. Ale jak to tedy doopravdy je, nikdo nenapise, cekal jsem, ze mi Johny na srazu motory vysvetli, taky radsi nejel. Mimochodem co ta lambda na nafte? A ten bazmek hned za motorem je katalyzátor nebo dpf nebo neco uplne jineho?

Jak je doopravdy co? Bazmek hned za motorem je většinou katalyzátor.

Odkaz ke komentáři

Ozi,

Vsak to pisu, s tim na fb vyslovene souhlasis.

Jinak ja mam 768MB ram v mobilu a da se, mam tam asi 15 stranek aplikaci a 20 GB fotek. Telefon staci rootnout a picovinky co porad bezi na pozadi smazat (ty ktere nechci, napr. hlasove ovladani), zasadni je taky neinstalovat nic, co porad bezi na pozadi a sbira data... typicky 'free' gamesy, typu Smoulove a Simpsni. Dukladne kontroluji prava a kdyz se mi to nezda, tam to neinstaluju. Napr nove guugl mapy, nikdy jsem se nedocetl, proc chteji, pristup k fotkam, telefonimu cislu, proc chteji vedet kdo mi vola (ne ze nekdo vola, to chapu a to jsem jim povolil; chteji vedet kdo vola), proc chteji pristup k uctum v telefonu. Ze stejneho duvodu uz jsem asi pred rokem neinstaloval aktualizaci na .... no uz nvm jak se to jmenovalo (uz jsem to i odinstaloval) - ta komunitní navigace, jak se soutezi, kdo vic najede km. Dopravu ukazuji i guugl mapy, tak to slo pryc, stejne jen kvuli doprave jsem to mel.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já nevím, že bych přijel zamachrovat s Notem 3? (pokud ho budu mít) abych Clintovi ukázal jak má vypadat telefon pro chlapy (s Motosovo upgradem)

Ale nevím jestli budu mít čas, mám vyhlídlou jednu restauraci kde bych to pokropil, abych pokořil toho ze včera. A ta restaurace v Lánech nebude mít tolik hostů abych to tabulkově zvládl, leda by jste se obětovali ve jménu lepších výsledků a statistik, potřebuji  alespoň 12 dobrovolníků. Kdo se hlásí?

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jak je doopravdy co? Bazmek hned za motorem je většinou katalyzátor.

Pawouk,

No kdyz jste to u Clinta studovali, tak nikdo presne nevedel a mam pocit, ze do toho vedla ta 'lambda'.

Jo aha, tak to byl katalyzátor. DPF je dále od motoru.

Opravuji svoji odpověď a omluvám se za nechtěnou mystifikaci. Některá auta totiž mají DPF skutečně dále od motoru. Clint by měl mít výfukovém potrubí pod autem jen elektricky ovládanou klapku (alespoň tak to je učební pomůcce popsané). Ponořil jsem se tedy do různých materiálů a zjistil jsem, že u TDI CR je filtr pevných částic v jednom těle společně s katalyzátorem. Říkají tomu "Modul výfukového potrubí s katalyzátorem a DPF". Takže to, co jsem viděli u Clintovic královny, je DPF společně s katalyzátorem.

No a k přítomnosti lambda sondy u dieselů stačí pohled do ETKY. Některé motory mají dokonce lambdy dvě.

post-32075-0-84817800-1424877400_thumb.jpost-32075-0-84524400-1424877402_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...