Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

proč ne. Hradec má krásnej gočáruv okruh a popřípadě se to dá vždy objet hodně cestami, kdežto v Pardubicích furt stojíš jenom v koloně a většinou vede jenom jedna cesta  ;)

jenom v HK ve špičce nesmíš jet kolem fakultní nemocnice, ale to se dá taky rychleji objet ;)

10613093_348091008675103_802047339819705

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr to vysvětlil jasně, to je tak, když je jeden dieslák proti většině v benzínu a ti nemohou skousnout, že mi to méně žere a že nehrozí skok řetězu :D Teď mi tedy přišla posila přímo z dieselového nebe (Barbossa).

Prostě je to smečka vlků...(s vyjímkou Stringa) kterou jsem dal dohromady.

Vysvětlovat pár jedincům (Kozák a Kokta), proč jsem benzína musel prodat je už zbytečné. Takže musím snášet narážky, že mi to pomalu jezdí a že to kouří jak lokomotiva a že dehet jen do kamen atp....

Kozákovy slova neber vážně, on je teď trochu mimo, jak se přestěhoval do té vesnice. Já a do někoho šít??? Ježíš, to by mi huba upadla.... ;)

Musím vymyslet, jak těchto pár jedinců zlikvidovat, u Oziho to selhalo, měli mu vzít celé auto a ti pitomci ukradli jenom kola :D :D Zkusil sem to u Motose v Krušárně, když byl v opojení vůně z vepřového kolena a zase pro změnu to podělal Kozák a Motosovi řekl, že mu berou auto a oni utekli. No a Koktu jsem nechal několikrát nabourat zezadu a ten vůl si koupil jiné auto :D :D

Aha, takze jsi to byl? A co jsem ti udelal? Ja do tebe s tou naftou nereju!

A jeeeje

http://m.lupa.cz/clanky/seznam-nasadili-jsme-data-chapsu-na-mapy-cz-a-koupili-jsme-pubtran

Uz vcera jsem na to koukal kdyz se mi to snazilo narvat do mobilu. Seznam prohlasuje jak bude prvni s detailem spojeni a pubtran to ma jiz dlouha leta, hamba!

Pawouk,

Hele zcela uprimne, s tema granulema jsi mi zkazil den. Je pravda ze vsechno dukladne obracim a ctu (stejne jjao zradlo pro lidi), ale ted se na to zamerim vic. Ty rakoviny jsem si vysvetloval prave kvuli splodinam z aut, pes je malej a prave starai diesly vse foukaj do zeme, aby coud nebyl tolik videt a moderni motory coudej jeste vic - hlavne benaly.

Otazka teda, cim psa krmit? Lidska strava mu skodi, granule jsou spatny...

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Kokto nemluvím o vlečné nápravě, ale o motoru, navíc nápravu poznáš až když autu šlapeš hodně po krku a jedeš hodně ostře. min. 70% lidí ani nepozná rozdíl mezi vlečnou a multi nápravou...

No ja vlecenou poznam hned a to to auto setrim. Staci jet v obci 40 (a i min) do lomeny zatacky dolu a vlitnout na kanal... ten odskok zadku je pekelnej.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Stringo

to je Superb nebo Leon? Na mobilu to nejde poznat.

i40 = SuperB

i30 = Octavia

i20 = Fabia

i10 = Citigo

Jestli je neco o 1cm vetsi nebo mensi, jestli to ma plast nebo mekceny plast, je prave konkurencni nabidka.

Kdo s tim nesouhlasí, tak nikdy nic neporovna, neznam stejne auto napr. Octavie od konkurence se stejnym rozmerem a kvalitou. Pak ani nelze porovnavat skupinu mezi sebou.

Odkaz ke komentáři

Pawouk,

Hele zcela uprimne, s tema granulema jsi mi zkazil den. Je pravda ze vsechno dukladne obracim a ctu (stejne jjao zradlo pro lidi), ale ted se na to zamerim vic. Ty rakoviny jsem si vysvetloval prave kvuli splodinam z aut, pes je malej a prave starai diesly vse foukaj do zeme, aby coud nebyl tolik videt a moderni motory coudej jeste vic - hlavne benaly.

Otazka teda, cim psa krmit? Lidska strava mu skodi, granule jsou spatny...

Už ti napověděl Pancho - copak asi žral pes před sto lety?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...