Pawouk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ozi, možný by bylo načase zlikvidovat tu reklamu na Clintův sraz, co máš stále v podpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Jenže to bych se musel dostat k počítači. Klidne mi to zlikviduje pokud mas čas. Já se k tomu dostanu zítra nejdřív a to se štěstím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Díky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 To bych asi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Nějak se nám ty deště vyhnuly koukám.. Akorát vstávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Tady chcalo k ranu jako blazen, jaem v noci nemohl moc spat. To vedro me jednou znici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Chlebíčky, řízečky a grilované masíčko.... snídaně šampiónů.[emoji16] Jojo mám visu a slevy to dává za jakýkoliv nákup u benziny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 ...jenze tady na plnou zatz jezdis jen ty takze ostatni to poznaj ... jezdim jak dědek s klouboukem Ten ostřik vodou nemají jen subaru. Ale měl sem to i na O1 RStapatalk_1433626471345.jpeg Mno v serii to ale OIRS nemá jinak samozřejmě hlavně u OIRS to chlazení vzhledem k velikosti IC vyžadovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) kdo je první??? kdo že ? kdo? radši sem nemám dávat video, jak ti to 2x nebrzdilo a já si říkal, jestli chceš auto rozmlátit to víš rkovy brzdy, který utavili i kvalitní goodyearky nahovno IMG_8916.jpg Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu Editováno: 7. Červen 2015, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 jezdim jak dědek s klouboukem Mno v serii to ale OIRS nemá jinak samozřejmě hlavně u OIRS to chlazení vzhledem k velikosti IC vyžadovalo To máš pravdu. Dělal sem si to sám. Přivezl sem to jako bouračka a mne se ti ostřikovače na nárazníku nelíbily tak sem je použil jinak. A docela to fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 A jak to fungovalo? Si strikal jako na okno a zaroven to strikalo na IC nebo si mel na to jine tlacitko? Co strikalo jen na IC a nebo si to mel automaticke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Na jiné tlačítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Kluci oprava, vzal jsem to co mi doporučil Pancho s Koktou: ap Sportfahrwerke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ja si pockam zitra na opravu opravy ze si vzal RS origo. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Oběd 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 ježíšmarjá, to už bych po tomhle neotočil ani volantem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ale sme na to dva. Tak to zas není moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Chlebíčky, řízečky a grilované masíčko.... snídaně šampiónů.[emoji16] Jojo mám visu a slevy to dává za jakýkoliv nákup u benziny. jj, ja vim, taky je vyuzivam... jezdim jak dědek s klouboukem a vod kdy??? to si udelej nekdy vejlet do varu, tady je to samej deda v rapidu a jezdit neumej... Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu presne, zadny pecky, zadny bomby, clovek to musi setrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Umělecké foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) můžeme jet do brna, já plánuji s kamarádem v září... prý bude mít i něco lepšího pučeného tak uvidím.. Editováno: 7. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu TO BRNO TO BYCH SE PRIDAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 neni problem Pancho, jen s tim terminem to bude takovy zajimavy. Jediny rozumny moznosti jsou totiz v tydnu, vikendy jsou tam zavody... Nicmene pokusim se to nejak vymyslet plus vam dat echo, jak a co by se jelo, ve vysledku by totiz jelo zrejme urcite vice lidi, takze by mohla byt sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky