Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

kdo je první??? kdo že ? kdo? radši sem nemám dávat video, jak ti to 2x nebrzdilo a já si říkal, jestli chceš auto rozmlátit :D to víš rkovy brzdy, který utavili i kvalitní goodyearky nahovno :D

attachicon.gifIMG_8916.jpg

Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu  :kol-46:

Editováno: , autor: XJOHNNYX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jezdim jak dědek s klouboukem :kol-28:

Mno v serii to ale OIRS nemá :kol-31: jinak samozřejmě hlavně u OIRS to chlazení vzhledem k velikosti IC vyžadovalo :kol-47:

To máš pravdu. Dělal sem si to sám. Přivezl sem to jako bouračka a mne se ti ostřikovače na nárazníku nelíbily tak sem je použil jinak. A docela to fungovalo.
Odkaz ke komentáři

Chlebíčky, řízečky a grilované masíčko.... snídaně šampiónů.[emoji16]

Jojo mám visu a slevy to dává za jakýkoliv nákup u benziny.

jj, ja vim, taky je vyuzivam... ;)

jezdim jak dědek s klouboukem  :kol-28:

a vod kdy??? to si udelej nekdy vejlet do varu, tady je to samej deda v rapidu a jezdit neumej...

Ozák evidentně jen zahřejval auto, nevidim žádnou pekelnou jízdu  :kol-46:

presne, zadny pecky, zadny bomby, clovek to musi setrit  :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak  :kol-137:

Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu  :kol-138:

Odkaz ke komentáři

Ozi, do Varu radsi moc ne, to je v podstate Rusko a uz dneska jsem mel v Hradci pohovor s nejakym ukrajincem/rusake skrze okynko... Chudak se nemohl vejit se svym SUV do zuzeneho pruhu 2,2m, tak mel tendenci neco mi vysvetlovat rucickama... Skoda, ze nevystoupil, rozmluvil bych mu to jinak  :kol-137:

Mam v planu jet v lete do Brna ohoblit gumy co mam jeste z OIIRS, tak by sme mohli dat nejaky setreni na okruhu  :kol-138:

TO BRNO TO BYCH SE PRIDAL

Odkaz ke komentáři

neni problem Pancho, jen s tim terminem to bude takovy zajimavy. Jediny rozumny moznosti jsou totiz v tydnu, vikendy jsou tam zavody...

Nicmene pokusim se to nejak vymyslet plus vam dat echo, jak a co by se jelo, ve vysledku by totiz jelo zrejme urcite vice lidi, takze by mohla byt sranda  :scooter:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...