Radius Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jo a pokud šlo to na skrabku a poškrábání okna na me, tak ee. Ja nikdy žádný sklo neměnil. Na 01 jsem ho pojištěny neměl (tam jsem ho odrel plastovou skrabkou, ale dole u stěrače, nebránilo to ničemu), az poté jsem si jej pojistil a na 02 byla spoluúčast na havarijní min 5000Kc a zase jsem to chytil dolů ke steraci a to nebylo vidět už vůbec (bylo to na tom zakourenem). U i20 mam skla jak v havarijku, tak extra pojištění, čili bez spoluúčasti a bez vlivu na bonus. Feldu ani nvm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 ono to není ani sníženym podvozkem, jakože O3 tam má vpředu radlici rádoby sportovní design..... Přesně tak, hodili tam takovej lakovanej jakoby spoiler....Koukal jsem, scházelo 3mm a vzal jsem ho tím lakem, naštěstí jsem si obrousil jen ten černej plast, co je zatím dál. Přitom ten obrubník zas tak vysokej nebyl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) jako musíš si dávat pozor když jedeš na chodník parkovat nebo přes ty větší obrubáky. tak už sem x krát škrtnul něčím ale s nárazníkem nemám problém, hold O2 FL jako na denní ježdění to sníženy auto je fakt nahouby.... Editováno: 22. Únor 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Rádio tt nic nesmazal. Já mám vše, jako předtím. Jinak okno jsem nechal dělat na Audině za 1500,- a dostal jsem i kartičku pro STK, že oprava byla provedena tak a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jinak ve čtvrtek bych měl být v Praze. Proto prosím objednat kolínko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 já mám auto na opravě a druhé mám bez dálničky, takže jedině si budu muset něco pujčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 koukej dovalit nebo mě nasereš, půjč si rapida, alespoŇ mi ho ukážeš. Já taky pojedu bez známky, od NS budu potřebovat krytí, Clint pojede přede mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tak co ta kolínka??? Kdo je bude? Petrrr, Pancho nechtěji??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Tak ještě jednou pro všechny páprdy s Oktávkama a kindery s Rapidama: Čaj o páté se bude konat 25. února 2016 Doksy - Restaurace Maštal od 17:00 hodin. Kdo bude chtít požírat luxusní obrovské kolínko za směšnou cenu, musí se nahlásit předem Slíbená účast: (k=objednané kolínko) Clint (upravuje stravu, ale kolínku neodolá) (k) Pawouk Kokta Ozi Motosman (sežere klidně dvě) (k) Pancho (drží dietu, ale kolínko sežere) (k) Petrrr (sportuje a cvičí, ale kolínko je jasná volba) (k) Barbossa (k) JohnyXXX Tomiikk SidCZ Stanmar Editováno: 23. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) A tak mi to posraný koleno taky objednej, nebudu přece trhat partu, když tak si dám o 1km na rotopedu více. Jinak jak moc a kde kontrolují ten dálniční úsek D6 od NS po ten sjezd když nebudu mít tu známku. Těma prdelema se kodrcat nebudu. Jo a objednej tam ještě čerstvej vzduch . Jinak ta okna co tam nejsou si udělám. Editováno: 22. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 A zase něco k 1.8 tsi.... uploadfromtaptalk1456146747300.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 To je něco na uklidnění při pondělním odpoledni. sice se mě to netýká, ale je mi z toho smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 (editace) Tak já dám příště něco o řetízkách. :-) PS: díky za vše s fórem. Vše ukuchtěno v mobilu a přes TT. To se to hned pracuje... Editováno: 22. Únor 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Tak snad budu mít love nato koleno za chvíli jedu dělat stojku do servisu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Aááá, další spokojený zákazník AS se nám líhne. Motosi: raději ani nedávej, budeš mě mít na svědomí. Chceš snad aby statečné srdce KinderCara Petrrra zde na SH přestalo bít na vždy? Kdo by se zde rval za vaše práva proti vaší vůli ve zlovůli Škoda auto a.s.? Někdo vám tady musí otvírat oči. Doba je zlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Pawouku, co brácha, dorazí taky Ikarusem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 No spokojenej nevím neznám. Prej sem trochu puntitčkář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Motosi, takže jestli jsem to pochopil dobře, začínáš šetřit i na turbo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Ten nový Superb je stejně krasoň,v liftu a v bílé barvě a spokojenost největší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 v bílé barvě prý, jdu zvracet. jinak pěkný je, ty ledkový denní světla jak se změní v blinkry a naopak se mi na celém autě líbí ze všeho nejvíc. kapitáne, to slovo spokojený, mělo být v uvozovkách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 http://www.auto.cz/skoda-octavia-motor-1-0-tsi-by-se-mel-v-nabidce-objevit-od-cervna-93091 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Já karbon k nelibosti ekoterirstů a PČR řádně vypaluju s přítelem VIFem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jak říká kapitán, bílá a sup jsou spolu prostě nádherné ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 to jo, vpředu bliká led blinkr a vzadu žárovka. to zase někdo přemejšlel.... hlavně že u supa 2 FL už vzadu to blikalo led.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Pawouku, co brácha, dorazí taky Ikarusem? Netuším, ale on se jistě ještě ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky