Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo a pokud šlo to na skrabku a poškrábání okna na me, tak ee. Ja nikdy žádný sklo neměnil. Na 01 jsem ho pojištěny neměl (tam jsem ho odrel plastovou skrabkou, ale dole u stěrače, nebránilo to ničemu), az poté jsem si jej pojistil a na 02 byla spoluúčast na havarijní min 5000Kc a zase jsem to chytil dolů ke steraci a to nebylo vidět už vůbec (bylo to na tom zakourenem). U i20 mam skla jak v havarijku, tak extra pojištění, čili bez spoluúčasti a bez vlivu na bonus. Feldu ani nvm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono to není ani sníženym podvozkem, jakože O3 tam má vpředu radlici rádoby sportovní design.....

Přesně tak, hodili tam takovej lakovanej jakoby spoiler....Koukal jsem, scházelo 3mm a vzal jsem ho tím lakem, naštěstí jsem si obrousil jen ten černej plast, co je zatím dál. Přitom ten obrubník zas tak vysokej nebyl :(

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

jako musíš si dávat pozor když jedeš na chodník parkovat nebo přes ty větší obrubáky. tak už sem x krát škrtnul něčím :D ale s nárazníkem nemám problém, hold O2 FL :) jako na denní ježdění to sníženy auto je fakt nahouby....

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak ještě jednou pro všechny páprdy s Oktávkama a kindery s Rapidama:

Čaj o páté se bude konat 25. února 2016

Doksy - Restaurace Maštal od 17:00 hodin.

Kdo bude chtít požírat luxusní obrovské kolínko za směšnou cenu, musí se nahlásit předem ;)

Slíbená účast:  (k=objednané kolínko)

Clint (upravuje stravu, ale kolínku neodolá) (k)

Pawouk

Kokta

Ozi

Motosman (sežere klidně dvě) (k)

Pancho (drží dietu, ale kolínko sežere)  (k)

Petrrr (sportuje a cvičí, ale kolínko je jasná volba) (k)

Barbossa (k)

JohnyXXX

Tomiikk

SidCZ

Stanmar

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

A tak mi to posraný koleno taky objednej, nebudu přece trhat partu, když tak si dám o 1km na rotopedu více.  :kol-28:  Jinak jak moc a kde kontrolují ten dálniční úsek D6 od NS po ten sjezd když nebudu mít tu známku. Těma prdelema se kodrcat nebudu. Jo a objednej tam ještě čerstvej vzduch :kol-34: . Jinak ta okna co tam nejsou si udělám.  :kol-25:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Aááá, další spokojený zákazník AS se nám líhne.  :kol-28:

Motosi: raději ani nedávej, budeš mě mít na svědomí. Chceš snad aby statečné srdce KinderCara Petrrra zde na SH přestalo bít na vždy? Kdo by se zde rval za vaše práva proti vaší vůli ve zlovůli Škoda auto a.s.? Někdo vám tady musí otvírat oči. Doba je zlá.  :kol-143:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...