Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Kliente tam zatím nic asi ještě málo km po ČR a koťěhulkách po čajích ale když to máš ty tak to chci taky. Máš ten Gap asi se sejdeme u Kolína co ty na to? Tvl ten Petr tu dnes je v ráji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Já ti stejně nevím, co bych koupil místo toho, všechno okolo jsou to beztak srágory, člověk si dneska nepomůže. Tak mám alespoň něco, co se mi vzhledově líbí. (tedy kromě těch pazvuků to funguje v pohodě) S kolenem si nedělej starost, volal jsem Pančovi a on si ho vezme místo tebe. (i přes to, že drží dietu, ale to my všichni) Editováno: 23. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Mám to jako ty. Ale asi to budu muset nějak vyřešit před příchodem faceliftu protože se chystají sprznit světla a to prostě nedám jako u dvojky. Tak tímto děkuji Pančovi za pomoc v nouzi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Uz chapou i na skodahomu ze leon je best. Hold ja uz to vim davno Editováno: 23. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Jestli to bude mít dvojity svetla, jak naznacuje photoshop, tak to je teda hnus. Jestli to bude mit svetla jak ten novej Kodak, tak taky potes koste. Jak jsi je přemluvil, ze ten ramecek upadl sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Uz chapou i na skodahomu ze leon je best. Hold ja uz to vim davnoSpis Leon uz s tim kupujes a neprekvapi to. Cena odpovida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Nevím, do milionu je to stejně všechno na prdel, jen tamhle vrže to a tam zase něco jiného... Dokonce i dražší auta na tom nejsou úplně echt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Jestli to bude mít dvojity svetla, jak naznacuje photoshop, tak to je teda hnus. Jestli to bude mit svetla jak ten novej Kodak, tak taky potes koste. Jak jsi je přemluvil, ze ten ramecek upadl sam? Mám svoje přesvědčovací metody a když všechny selžou tak pak pomuže už jen synovec majitele servisu zatím ale nebylo potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Co je špatného na odpojování válců? Ja myslím že to je funkční řešení a lepší než mít pořad pravy tříválec, ala HTP s turbem nebo start stop. Neboj, až ho vojezdej, DPP ho s velkou slavou odkoupi a bude jezdit jen Prémiové streky. K nemu si cuchnes až za 20 let. Co má S3 s podvozkem? Co? No že je na motoru další zbytečný krám, který se určitě časem podělá a zůstaneš kvůli tomu někde na silnici. Kdyby byla možnost ten systém vypnout a zapnout třeba někde v menu PP, tak dejme tomu, jinak ať si to strčí někam... A nestojí to pár korun. Nehledě k tomu, že už teď si u SIII na to někteří stěžují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 No hošani já si právě lebedím ve V8 v kožených křeslech a dávám si masáž zad. Nic nevrže, neskřípe, no co vám budu povídat. ;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Odpojování válců je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 já ležím na koženkovém gauči ve V12 *2 a jen to pohupuje dneska konečně padla . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 A já sedím v jídelně a žeru :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Ja rano sedel na hajzlu , no a. Za me odpojovani valcu je prijatelne, vypada to jen na drobny zasah u motoru (pokud to nepoddimenzujou), tak to vypada robustne a spis pak jde o SW cast, ale ta se da v nejhorsim vylepsovat. Za me je tedy zlo SS a trivalce. Trivalec by mi nevadil, pokud by mel spotrebu adekvatne nizsi o jeden valec a výkon (s HTP s 51KW nemam problem, do mesta gut), tolik nevibroval a zvukovy projev byl lepsi. Na co si u Supa stezuji? Mistr Clint to testoval a byl nadmiru spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Tak si neco nastuduj o motorech,a neni to jen drobnej zasah u motoru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 to rozhodně není, 5,7 HEMI - má odpojování polovinu válců, akorád s tím rozdílem, že oni to u těhle motorů už dělají Amíci 20 let. Ale tady u těch eco trsátek šitých horkou jehlou, to bude zase vypadat podle toho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) A co ti na tom prijde sloziteho? Ja myslel ze to uz vymysleli zase nejak jinak, tohle mi prijde hodne jednoduche, funkci a o tom jsem mluvil. Spis bych se bal sw - ale ten se da prehrat. Pokud osulej material, tak odejde i motorek sterace, ktery se pouziva 100 let, to je jasne. Editováno: 24. Únor 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Clinte jak jsi na tom z letními Bridgestonama? Já už je budu muset nahradit předek jsem loni dodělal a vzadu z nich už taky moc nezbylo. Asi půjdu do těch Barum Bravuris HM. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Chlapci chlapci, vaše starosti bych chtěl mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Já jdu taky do Bravurisů, podle recenzí uživatelů jdou dobrý :-) Hlavně 6500 za celé auto v 18" je luxus Editováno: 24. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 na to tvoje ježdění po rovině pohoda rozhodně lepší conti sport 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Jo recenze jsou na ně dobrý. Kokto na ty contiky jsem taky koukal ale právě ta rovina a cena je pro Barum. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) ty contíky nekupuj, sou totalně nahovno. na cupře sou conti 5P a vůbec to auto nestíhaj... tak sem nazul na cupru 17" pirelli pzera a hned cupra daleko lépe přenášela vykon a daleko lépe šli projíždět zatáčky....jestli chceš pořádnou gumu tak vem Michel super sport, Pirelli pzero, bridgestone potenza S001... Editováno: 24. Únor 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Kokto ty potenzy mám právě sjetý a držely hodně dobře v zatáčkách snad ty barumky nebudou jak mejdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 jj to držej... to sou srovnatelný gumy všechno.... no jestli si řezal zatáčky, tak si je kup znova nebo zkus ty Pzera. pak budeš na ty barumy nasranej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky