Clint Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tohle vysvětlí jenom Motosman, znalec všech zákonů. Dneska na Karláku, asi nějaká nová pohotovost, absolutní právo přednosti v jízdě co? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 přesně, lak bych šel reklamovat tam kde ho před tím opravovali. no ale co si budeme nalhávat, stejně by ti to neuznali. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Nene. To je místo lístku za parkování. Takové placebo proti botičce. :-) Tak hrabu se v paragrafech, protože chci mít přehled a nenechat se šikanovat MP. Například, jak píšu výše. Detail v platnosti značek. Už neplatí konec na vzdálenější straně křižovatky. To jsou rychlosti, zákazy atd. Nebo, kruháče. Vlastně zavedli dva druhy kruháčů 1, s předností na kruháči 2, s předností zprava. No a vo tom to je.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 takže od škodovky si už nekoupím ani hovno a do autorizáku škoda už nevkročím se svým autem. marketing horší jak u hundauje. na lak záruka pouze 3 roky, takže vše budu platit(minulej autorizák nezanesl reklamaci ani do systému). víčko oleje na to se záruka taky nevztahuje, protože propadlo asi spodním krytem pod motorem.... naštěstí víčko stojí pár kaček PCV ventil je sice od oleje to zreklamovat taky nepujde takže prodloužená záruka na 4 roky je uplně nahovno, protože na lak se to stejně nevztahuje. Jsi si měl podmínky záruky na 4 roky zjistit při koupi, teď už tady brečíš zbytečně. A vážně si myslíš, že u jiný značky se Ti při reklamaci budou klanět nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) já nebrečím, jenom konstatuji. Tak to tam mají napsat, akorát oni do faktury i na servisní knížku píšou, že je záruka 4 roky nebo 120 000km (tak sem s tím počítal a v životě by mě nenapadlo že 3x bude na plastovém nárazníku odpadávat lak nebo reklamovat auto už hned po koupi a k tomu 10x). To už dnes vím taky, že to sou marketingové potvory jako hundaj. dát za to plnejch ceníkovejch skoro 700 000 kč tak bych se mlátil do hlavy ještě více. U 15 let starého pola se mě lak neloupal nikde, to je jenom u těhlech moderních aut. ani u 8 letého berlinga nebo francouzské dodávky se neloupe taky nic. neklaněj se nikde stanmare, ale když máš počítač, notebook či jinej spotřebič do 20000 kč, tak to tolik nebolí jako když za to auto vysolíš 400k.... ale vy pražáci nemáte problém s pěnezmi, jak říká Ruský kolega Petr end of story, nechci to už řešit ani vidět cokoliv od škody jenom z mého principu. Editováno: 29. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Ten kokta, kluk jedna kudrnatá se mi začíná líbit. Něco má ten kluk do sebe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 :D už máš novou práci Ruský bratře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 já nebrečím, jenom konstatuji. Tak to tam mají napsat, akorát oni do faktury i na servisní knížku píšou, že je záruka 4 roky nebo 120 000km (tak sem s tím počítal a v životě by mě nenapadlo že 3x bude na plastovém nárazníku odpadávat lak nebo reklamovat auto už hned po koupi a k tomu 10x). To už dnes vím taky, že to sou marketingové potvory jako hundaj. dát za to plnejch ceníkovejch skoro 700 000 kč tak bych se mlátil do hlavy ještě více. U 15 let starého pola se mě lak neloupal nikde, to je jenom u těhlech moderních aut. ani u 8 letého berlinga nebo francouzské dodávky se neloupe taky nic. neklaněj se nikde stanmare, ale když máš počítač, notebook či jinej spotřebič do 20000 kč, tak to tolik nebolí jako když za to auto vysolíš 400k.... ale vy pražáci nemáte problém s pěnezmi, jak říká Ruský kolega Petr end of story, nechci to už řešit ani vidět cokoliv od škody jenom z mého principu. S těma prachama v Praze to jsou jenou pověry...ne každej je tady šéf a manager v kvádru... Hele já si taky musel vyhádat přelakování předního spoileru - je na to jen rok záruka od montáže (lakováno v servisu před montáží). A našlo by se víc důvodů proč být na Škodovku naštvanej. Já to beru tak, že dokud to nebude nic vážnýho, nemám důvod měnit značku auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 mám, od dubna nastupuji. bude konec všemu. Budu muset 3 měsíce hákovat jako barevnej dokud mi neprodlouží smlouvu. pak už by to mělo být zase snad v poho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Chtěl jsi napsat, po letech budu muset zase něco v práci dělat a po zkušebně se na to zase vyseru, odsedím si v kanclu 8h s SGN3 v rukách a bude... [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) :D to víš náš Petr Editováno: 29. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 ty mi umíš číst myšlenky? Ba ne, kéž by to tak bylo. Když sedím u PC nemusím mít SGN3 v ruce, to by byla blbost. Ale přeci jen budu muset v nové práci lehce projevit zájem, jak strašně rád pracuji a jak se učím novým věcem. pak to spadne do nějakého standartu, v kterém dělají všichni v mém odvětví. Nikdo a to ani ty neděláš 8-10h v práci v plném nasazení, jediní kdo tak dělají jsou řídící letového provozu, ale ty zase dělají 3h denně. V plném nasazení se dělá, jen když hoří termín, to pak třeba až do večera, třeba týden v kuse, ale pak se zase dělá v pohodě. to by člověk za chvíli odpadnul. Navíc člověk pak ve stresu a spěchu dělá chyby. A takovou práci jakou má třeba Ozák, abych dělal 12h denně a domů se jezdil jen vyspat a byl za chvíli na kaši, tak i kdyby za 60 čistého, tak to bych nedělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Tak zejtra mi přivezou Barumky Ultra smyk III Už mi volali, jenže já se dneska flákal na Karláku s kasičkou a falšovanym papírem od asociace pejsek v tísni a pak žebral u kostela v převlečení za bezdomovce. Editováno: 29. Únor 2016, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Prej Barum Ultra smyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Jedinej já dělám 25 hod. denně. Buď jezdím, nebo se vzdělávám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Co se týče technických, souhlasím s oběma, každý má v něčem pravdu. Jsem pro zpřísnění, zároveň ale chci ( a to snad k tomu částečně také povede) aby se na technických měřilo všem stejným metrem bez slitování. Nevím proč já, který se poctivě o auto stará bych měl být vyhozen za prasklou žárovku a jiný, co tam to auto kolikrát musí div ne dotlačit, ale připlatí si pětikg do kapsičky technikovi a projde ohne problém. Snad už tomu bude konec. Rozumím tomu, že ne všichni mají na nová auta, ale jsem toho názoru, že i starší auto se dá udržovat v obstojném technickém stavu byť za cenu neoriginálních levných dílů. A když tam někdo dá star-line do 15 let starého auta, furt lepší než když tam dá nějaký díl z číny. Ano, tak to má správně být. Víc k tomu není co dodat. Amen. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 ty mi umíš číst myšlenky? Ba ne, kéž by to tak bylo. Když sedím u PC nemusím mít SGN3 v ruce, to by byla blbost. Ale přeci jen budu muset v nové práci lehce projevit zájem, jak strašně rád pracuji a jak se učím novým věcem. pak to spadne do nějakého standartu, v kterém dělají všichni v mém odvětví. Nikdo a to ani ty neděláš 8-10h v práci v plném nasazení, jediní kdo tak dělají jsou řídící letového provozu, ale ty zase dělají 3h denně. V plném nasazení se dělá, jen když hoří termín, to pak třeba až do večera, třeba týden v kuse, ale pak se zase dělá v pohodě. to by člověk za chvíli odpadnul. Navíc člověk pak ve stresu a spěchu dělá chyby. A takovou práci jakou má třeba Ozák, abych dělal 12h denně a domů se jezdil jen vyspat a byl za chvíli na kaši, tak i kdyby za 60 čistého, tak to bych nedělal.Ty lemro líná pak nebul že máš kinder zmetka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tak zejtra mi přivezou Barumky Ultra smyk III Už mi volali, jenže já se dneska flákal na Karláku s kasičkou a falšovanym papírem od asociace pejsek v tísni a pak žebral u kostela v převlečení za bezdomovce. Tak to koukej zejtra přezout a pořádně jim naložit večer čekám správu že je můžu objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 No nevím, když se dívám z okna na tu chumelenici, tak ten smyk by na nich zítra dostal zaručeně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tady je krásně sluníčko 15'C Belgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Ty vole tam mate v tom praglu skoro stejne snehu. To bude kalamita. 2cm u muzea 3. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Kapitane, kdyby vsichni zdrhli makat do zahranici za EUchechtaky , tak jak by to tady vypadalo. Tedy az budes delat to co delas treba v Decine a nebo az budes delat to co delas tam kde delas a budes tam i bydlet a zit s celou rodinou tak pak mi prijd rict jak se Ti vede. Budes pak rad za Citigo v zakladu. [emoji23] A jeste hakovat pro chrochtaky z Nizozemska co uz ani tu svou rec poradne neumi. Ani varit neumi. Samy polotovary. Proto jsi tak hubenej [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Ty vole tam mate v tom praglu skoro stejne snehu. To bude kalamita. 2cm u muzea 3. [emoji23] Teď už je tady úplně bílo a pořád padá. Jo, tu kalamitu dělají senožrouti a naplaveniny, co neumí jezdit na sněhu anebo mají letní pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 http://auto.idnes.cz/evropske-auto-roku-2016-opel-astra-doi-/automoto.aspx?c=A160229_154324_automoto_hig Snad se jí v práci dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky