Clint Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 dacie má záruku na kastli 6 let i přes to, že je to lepené nejlepšíma technologiema a materiálama s pozinkem. Divné to. Buď je ten pozink tenkej jak křídlo mouchy a nebo antikorozní ochrana vázně někde jinde. Když i já na Thálii mám záruku 12 let. Sousedovi do pěti let Logan venku vykvetl, tak to asi nebude žádná hitparáda. Na druhou stranu, auto za pět čistejch platů je uplně v pohodě. Na to denní huntování to stačí. Pravda, parádu s tím neuděláš nikde (což s rapidem taky ne), ale u Rapida si přátelé o tobě alespoň nemyslí, že jsi uplná socka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Jo, bejvávalo. vím, že se i měnila víka kufru u o1 u myslivce atd. to je pravda. je otázkou když bys tam přijel dnes, jaký by byl přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 No aby ne Clinte, když dnes už klidně Rapid s nějakou výbavou stojí dost přes 400tis. To už mi tak sociální nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) Já nevím, ale ta auta jsou prostě parádní To se nedá s Leonem vůbec srovnávat, u Leona začali s prolisem na boku ze předu, pak zezadu a uprostřed si všimli, že se jim to nějak uprostřed nesejde, tak se na to dál vysrali :D Editováno: 21. Březen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Pěkný jsou to já jsem nikdy nekritizoval. F3 mi přijde jediná taková nějaká divná z modelové řady. To i to Citigo se mi líbí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Jo ten oranžovej Superb je úžasnej, ale tohle prostě může mít jen někdo kdo ma peněz plnou prdel, normální člověk si koupi možná toho Rapida (pokud se bavim o novém nějak vybaveném autě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Pánové a co říkáte na ten šrumec okolo kruháků? Levá neví co pravá a někdo o voze a druhý koze. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Jo uz jsem o tom cetl. To co funguje je treba zmenit na to co nefunguje aby bylo conopravovat a vykazovat v parlamentu nejakou cinnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Teď jste se měli šmejdi koukat na ČT2, "Jak se staví runway", hodinový pořad. Jsem slavnej, byl jsem v závěrečných titulkách :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) Tady zřejmě soudruzi udělali chybu, ty linie se měly setkat, ale Chosé byl ožralej a nějak mu to nevyšlo Tak vznikla taková divná nákupní mini buzna kárka ala Kokta style , kde si vzadu sedne jen trpaslík a trpaslice zaplní kabelkou celej kufr Auto pro holky a mladé hejsky, co jim táta nekoupil Golfa. Editováno: 21. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Clinte je fakt, ze superb nebo RSIII vypadá lépe, ale u Cupry ni to nějak moc nevadí a ma lepší techniku. To ze je to male je pravda, ale vzpomeňte si jak jste tu na dávali na Combiky apod, jak kazdej vozime batoh zbytečně, když nemáš rodinu nepotřebuje s kufr a navíc Cupra ST je jen o něco malo menší jak Octavie combi a vzadu je místa dost. Já už taky nejspíš nebudu kupovat combi a jestli tak to bude jen z designového hlediska. Takže pro mě Cupra jo, kdybych na ni mel, tak raději než RSo. Něco se mi na ni prostě líbí a není to ta asimetrie jak popisuje, to u Ibizy to bylo mnohem horší a bylo to nejprodávanější auto od Senátu jednu dobu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Já si nedovedu představit, že bych kraťasem jel s rodinou na dovolenou, i oktávku mám nafrknutou totálně. Jinak samozřejmě do práce jezudím s prázdným kufrem, ale někdy se to prostě hodí. Včera jsem odvážel kolo (bicykl) a vešel se akorát, do krátkého bych musel půlku kola rozebrat. Neby ty bedny, jak jsem vezl, to bych už neodvezl z Reichu vůbec. Designově je prostě oktávka lepší, z venku i uvnitř. O motorech se bavit nebudu, člověk může mít RS-o. (Vzadu si za bráchu u Leona taky nesednu, ale za mě v oktávce už si on v pohodě sedne, jsme oba podobně vysocí) A to jsou aspekty, proč Seata prostě ne, proč oktávku. Kokta tohle neřeší, jezdí sám, vozí vzduch a závodí jako pako, takže pro něj Cupra je jasná volba. Editováno: 22. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jak říkám, já nemám proti Cupře nic. Líbí se mi taky, ale šel bych do combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ja bych zase sel do Dacie MCV nebo Lodgy. To jsou vozy. Mista jak nasrano a Kaban by se mohl k nim ucit z hlediska designu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No to určitě [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Dácii bych urcite nechtěl, to radši něco staršího. U nás ve vsi ho jeden má a jako to fakt ne a to jsem v tom ani neseděl, jen koukal zkrz okno dovnitř... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Je to už moc socka, v podstatě levnější už je jen ojetá Felda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tak ani nejde o značku jako takovou, ale sedel jsem v Dusteru (což beru jako TOP model od Dácie) a v interiéru jsem se vrátil o 15let zpátky do Fabie1. To fakt radši ojetou Fabii3 nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Na Bruselském letišti vybuchly 2 bomby, zatím kolem 10 mrtvých... Clinte, do prace bych radši nejezdil dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 11 mrtvych a 20 zranenych. My co jsme doma sledujeme zpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jdi makat a neválej se doma! Takhle na Pražský vysněný plat nedosáhneš [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Naopak má pro to předpoklady. Taky se válím doma. :-) Jinak Dácii bych klidně vzal. Když pominu retro sociální vnitřek, tak mám problém se sedačkama a prostorem. Vpředu to ještě jde, ale vzadu to je opravdu jen pro děti do 10let. Seděl jsem v Lodgy. To Felda má proti tome královská křesla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tak ja se valim, ale koruny na ucet plujou. Hold se valim na spatnem miste. Zitra se pojedu valet do Prahy jestli schvalne poznam rozdil. [emoji1] Zitra jedu do Chomutova s rodinou do Aquaparku, valet sunky do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 To nemáte ve Varech nějakej koupák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Je tu hromada lazni, je tu novej plaveckej bazen, ale Aqupark jako takovej zadnej. Pak v Sokolove sice jsou ale jde o mensi plavecke bazeny a kryte i nekryte apod. Dobrej Aquapark je ve Frantiskovo Laznich, ale tam jezdime porad. Chceme zkusit neco noveho. A v tom Chomutove je to pry taky good, hlavne pro deti. No a nekdy priste treba Liberec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky