motosman Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 A proč by to neměl stihnout? Co jsem se ptal, tak to funguje korektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Jo funguje to v pohodě, jen Rádius to nestíhá :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Chci rict, ze tomu neverim a ze bych na to nespolehal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Dneska se mě ptal kolega, co má OII FL v myslivci, zda bych zde nenadhodil problém, který chce řešit. Má manuál klimu v autě a vzadu v kufru vozí stokilové slintající prase, tím myslím psa. A ten pes se prej v létě dusí vedrem, i když má klimu puštěnou. Prej tam vzadu má strašné vedro a on mu chce tu klimu dotáhnout až do kufru, čili nějakej výdech až k němu dozadu, aby se chladil. Tak se mám zeptat, kde má co rozmontovat a kam co dát, by to vyřešil. Přijde mi to jako bláznovství, pač nevím o tom, že když v autě je zaplá klima, že by na zadních sedačkách bylo třeba vedro. Puštěné výdechy vzadu prej má. Navíc kuchat auto kvůli čoklovi mi přijde úchylárna, to bych raději čokla vozil ve vozejku za autem Ale jemu není pomoci, čokl s ním bydlí ve dva plus jedna s manželkou, spí u něj v posteli a možná tu manželku v noci i píchá. Takže je to rodinný společník a mazlík 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 tak at tam mu koupí tohle ne? a ktomu benzinovy agregát https://www.eva.cz/zbozi/70898/klimatizace-daitsu-apd-12-cr/?gclid=CjwKEAjwu6a5BRC53sW0w9677RcSJABoFn4sOE7xoCUQq2R1puH3TdouxDXsseaJNo-LBhQbt8FJgBoC5EPw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Clinte, ať nechá dát černé fólie na okna a jediná rozumná cesta, je podle mě napojit hadici na jeden výdech pod přední sedačkou (buď u řidiče neo spolujezdce) a hadici strčit podél sedačky do kufru, potom pustit climu na nohy... Jiné inteligentní řešení nevidím... Jo ještě by to šlo vytáhnout hadici ze schránky před spolujezdcem a hadici vést pravým prahem až do kufru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Clinte, jenže výdechy klimatizace jsou před zadními sedadly, ne v kufru = na zadních sedadlech je přijatelná teplota, zatímco v kufru je to zavazadlům jedno. Navíc v kombi je tam ten čokl jak ve skleníku... Skla bych zatmavil, jak píše Stringo. To je asi to nejjednodušší řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Já vím, že jsou výdechy vzadu před sedadly, jen mi přišlo divné, když je stažená roleta kufru, že by vzadu bylo nedýchatelno....Když se chladí, tak se přece musí vychladit i zadek, když je to všechno otevřené nebo ne? Možná bude mít problém i s tou mechanickou klimou, soused si na ní několikrát v OII taky stěžoval, že chladí na hovno a že je to s climatronikem nesrovnatelné. Editováno: 4. Květen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Tak by ji měl nechat pořádně prověřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Je fakt, že nemám zkušenost s climaticem, ale já mám v kufru když stáhnu roletu stejně jako kdekoli jinde v autě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Clinte znam reseni pro pejska 2x5kc max. Two shot - one dog kill. [emoji1] A na strelnici by mu jeste za pohyblivy cil zaplatili. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Říkal slintající prase,... Toho asi na střelnici chtít nebudou [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Bys videl, ruce by si za nej nechali utrhat. Navic pak ti zustane jeste dost stejkoveho masa na gril. Tedy brokovnice se nedoporucuje. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Radiusy diky. Ostatni na me serou. Dnes jsem byl ve dvou trafikach a meli hovno. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Je fakt, že nemám zkušenost s climaticem, ale já mám v kufru když stáhnu roletu stejně jako kdekoli jinde v autě Climatic chladí dobře. Clint psal, že má manuál, od nějakého MR (asi 2011) byl totiž Climatic zrušen pro všechny modely ŠA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Pražáci ani nejdou na gumball, to jste fandové aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ja mam bumbal tady. Jdu si otevrit plzen. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Čaute,trpí tento motor známými nešvary(olej,řetízek)nebo už to má vychytané. Dík za radu. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201604233266204/sort/atcustom/postcode/en55er/radius/1501/make/skoda/model/superb/page/1/usedcars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 tento už je vychytaný, teda jestli ti nevadí volant vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 No spíš by mělo vadit, že to u nás nepřihlásí na české značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Hele nové auto pro Petra fanda škodovky a srdcaře škodovky http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-atero-rapid-kupe-je-zpatky-a-je-divocejsi-nez-byste-cekali/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 To je hnus. No spíš by mělo vadit, že to u nás nepřihlásí na české značky... Ale přihlásí. EU to nařídila. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Fakt? A jak je to dlouho? Před rokem a půl chtěl kamarád přihlásit taky nějaké auto z Anglie a nakonec říkal že to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 mělo by to jít. je to super právě, v anglii jsou levný sportovní auta starší (protože se tam na ně vztahuje po 10 letech šíleny poplatky roční). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Dva roky. http://auto.idnes.cz/pravostranne-rizeni-0rk-/auto_ojetiny.aspx?c=A140414_101122_auto_ojetiny_fdv Nic supr na tom nevidím. V dnešním provozu jezdit s volantem vpravo je cesta na hřbitov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky