Stringo Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Tak Clinte, máš už taky motolepku na autě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Pancho tak to vypadá že přejdu na novou Battlefield 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Nerozumim reci Tveho kmene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 o tom nevim? Ja tam docela dlouho nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Dacii Logan 1.4i s 436.613 km jsme rozebrali do šroubku! Co jsme zjistili? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Tady toho je vic nez v SM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 A hybrid od vw i do škodovek ty woe tohle si může koupit jenom ovce se sluníčkem. 2 litry spotřeba http://www.novinky.cz/auto/testy/402279-test-hybridniho-vw-passatu-gte-setrit-umi-udavane-spotrebe-neverte.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 A Clint. Pac ten z dehtem jezdi ted za 3 litry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 To nejezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Jj tuhle se mi na FB chlubil ze za 3.5 a kdyz na to slapne a jede domu z prace i 120km/h ze max. za 4. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Na FB je kdejaká kravina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Kdo neni na FB, jako by nebyl. A kdyz uz neco na FB je, tak to musi byt pravda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 V tom případě jsem duch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Já ho taky nemám... tohle jde mimo mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Bez FB se da zit. Na druhou stranu jsem diky nemu v kontaktu s lidmi, se kterymi bych jinak nebyl. Kamaradi z vojny ze skoly a diky tomu se pak s nima setkavam cas od casu i zive. Pripadne i s pribuznymi ze Slovenska atd. To je to, oc tu bezi a proc hlavne na tom FB jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Zajímavé, ovšem jak bez toho mohli lidé žít ty tisíce let? A přece spolu mluvili a setkávali se i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Jj tuhle se mi na FB chlubil ze za 3.5 a kdyz na to slapne a jede domu z prace i 120km/h ze max. za 4. [emoji23] Abys nekecal No dlouhodobá je furt stejná 5,8/100. Když jedu dálky s kombinací okresek, dálnice a sem tam nějaké městečko, jsem ta za pět rovných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 A já mám spotřebu 3. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Pawouku, tezko se to vysvetluje kdyz nevis o co go. Az ho budes mit treba rok a uznas ze to pto tebe neni, pak nereknu ani popel. Nejsem buh vi jaky zastance socialnich siti. Napsal jsem jen duvody z meho pohledu. Pred 150 lety lide take jezdili na konich a dopravili se kam potrebovali, tak proc jsou dnes auta ze? To same mobily atd. k cemu mobil kdyz sel poslat telegraf ze? Takhle to nejde brat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ale jistě, v tom máš 100% pravdu. Jen je tam drobný rozdíl - nikdy v minulosti o sobě nevykvákali dobrovolně tolik informací někomu, koho vůbec neznají a nevědí, co se s nimi děje a k čemu to slouží. Už jen proto mám k tomu odpor, to samé platí pro Google a jeho aplikace. PS: Já moc dobře vím o co jde. Že něco nemám, přece neznamená, že to neznám. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ano, ovsem to, co a s kym a pokud vubec je jen na kazdem z nas. FB a google primo nenuti cloveka o sobe cokoliv prozrazovat a uz vubec ne tyto informace sdilet s kymkoliv. Ano nabizi tu moznost. Sam se kolikrat divim co nekteri byt pratele jsou o sobe schopni prozradit. V tom mas pravdu. Shromazdovani informaci o uzivatelych a na zaklade toho cilena reklama je dnes vsude a ne jen na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ta reklama je jen minimum, za které se dá skrýt cokoli... Cokoli, co se kdy na FB objevilo, je tam pořád. K čemu to asi potřebují? Jen tak pro zajímavost - zkoušel jsi se někdy vygooglit? A co tam na tebe vyskočilo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Zkousel a konkretne o me temer nic. Zjistil jsem ovsem, ze nas se stejnym jmenem a prijimenim je vice nez jsem cekal a to nemam zrovna bezne prijimeni, resp. Jsem si to myslel. Jinak souhlasim a sam dobre zvazuji co o sobe kde napisu. Na druhou stranu staci takovej katastr, obchodni rejstrik atd. a cloveku visi na netu vice nez by si pral a to nemusi byt ani na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 To co se na FB děje, je jen přátelství na oko... když někdo chce, dokáže druhé najít a pokud nemá potřebu někoho cíleně vyhledat a náhodou ho najde přes sociální síť , tak je to jen pocit přátelství.. ale ať si má kdo chce co chce... manželka bez toho taky nemůže být, má tam asi 300 "přátel" a když náhodou něco potřebuju tak se radši ani nezeptá, protože ji stejne nikdo nepomůže, tak o čem to je, jen pro pocit, ze mám hodně "kamarádů" o ničem jiném to není...a úplně teču, jak si tak blejou úplně všechno... blablabla,mě nenakynulo těsto, blablabla, wado mě taky ne, asi špatná mouka...20liků a další a další sračky, o kterých bych se nebavil ani u piva v hospodě, natož někde veřejně na netu... kam ten svět spěje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky