Sabiza Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 No, jenže pak přijdou brutálně zkušení borci, kteří si řeknou o 30 hrubého a člověk se nestačí divit, proč človíček, který dělal 15 let jako IT servisák ve státní správě chce, chce do korporátu za nula nula nic. Někdy mi z toho stojí hlava kolem. Jinak u Koktávy jsem objevil první problém, který mě sere. Když zatočím doleva, ozve se od levého kola nepříjemný zvuk. Dělá to jen u pomalejší jízdy, hlavně na kruháčích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Tak na kruháčích jezdi doprava. :-) Ve státní správě jsou zvyklý na trochu jiný peníz - tabulkový. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Že bych se pak vymlouval na to, že jsem z Anglie? Zkusím to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 (editace) https://youtu.be/6pcxsplehes?t=2m29s Editováno: 13. Září 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 41 minutes ago, Sabiza said: No, jenže pak přijdou brutálně zkušení borci, kteří si řeknou o 30 hrubého a člověk se nestačí divit, proč človíček, který dělal 15 let jako IT servisák ve státní správě chce, chce do korporátu za nula nula nic. Někdy mi z toho stojí hlava kolem. Jinak u Koktávy jsem objevil první problém, který mě sere. Když zatočím doleva, ozve se od levého kola nepříjemný zvuk. Dělá to jen u pomalejší jízdy, hlavně na kruháčích. de o to u jaké oktávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Octavia III, r. v. 2013, 1.6 TDi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 jo 1,6 TDI ty se pěkně serou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Všechno se sype... Hlavně najděte nějakou hospodu, ať se tam z toho můžete vybrečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Tak se vydělává: http://prazsky.denik.cz/podnikani/praha-5-a-6-za-dva-tydny-vybraly-za-parkovaci-zony-33-5-milionu-20160913.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Hlavně, nevědí kolik jim naúčtuje Eltodo. Cítím zase tunel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Bych se ani nedivil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Pozor Clint jede na sve nove masine.http://www.autoforum.cz/bleskovky/motorka-na-nordschleife-shodila-jezdce-do-udoli-dal-pokracovala-sama-video/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Ted v TopGearu davali Focus RS, nevedel jsem ze je to ctyrkolka a ze to ma 350 koni. Husty. To takove Subaru WRX STI uz je trochu pozadu. Co rikas Pancho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Na modlu Octavia RS to nemá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 20 minutes ago, Petrrr said: Ted v TopGearu davali Focus RS, nevedel jsem ze je to ctyrkolka a ze to ma 350 koni. Husty. To takove Subaru WRX STI uz je trochu pozadu. Co rikas Pancho? Focuse rs jsem zkousel. Strasne vysoky posed, nejakej dement to delal. Motor bych cekal lepsi, asi danou vahou pohonu 4x4. od koncernu 2.0 tsi o kousek lepsi... Ale jinak docela dobry. Brzdy jsou treba super i zvuk laufu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 No jo no. Ale za tu cenu mas skoro Mustanga 5.0 V8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 (editace) to sice jo, ale to je velká lemra která ti asi nebude zatáčet.(nejel sem stím) Editováno: 13. Září 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Ono to nema volant? Tohle je Evropska verze. Tedy klidne 6ti pistkove brzdy Brembo a nezavisle zaveseni zadnich kol. Focus ale bude mrstnejsi to je asi pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 před 4 hodinami, Petrrr napsal: Ted v TopGearu davali Focus RS, nevedel jsem ze je to ctyrkolka a ze to ma 350 koni. Husty. To takove Subaru WRX STI uz je trochu pozadu. Co rikas Pancho? Subaru je subaru a ja setrim na BRZ ,takze tak:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 před 3 hodinami, Petrrr napsal: No jo no. Ale za tu cenu mas skoro Mustanga 5.0 V8. jo jo sefovy se uz dela:)) Takze se svezu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 FocusRS je ve své třídě to nejlepší co můžeš koupit. Mustang už je jiná třída, nemůžeš to porovnávat mezi sebou, to je jako kdybys porovnával Fabii a třeba RAMku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Mustang udělá velký dojem, Subaru udělá radost jen zasvěceným.Seděl jsem v tom posledním Mustangu v cabriu a nádherný 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Jojo, Mustang je liga, to by si Pancho mohl dovolit píglovat i dvacítky a ne jen padesátky, když má teď to historické Rso [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 před 12 hodinami, PANCHO napsal: Subaru je subaru a ja setrim na BRZ ,takze tak:) Kdy ho budeš objednávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky