Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 12 minutami, Clint napsal:

Moc nechybělo a hned při vyjíždění jsem štrejchnul toho žigula se závěsem

tak Kuny tvoji domácí mazlíčci mají radši odřené auto!

Saab je bomba, škoda že už nedělá auta.

Vloženo
Před hodinou, Clint napsal:

Moc nechybělo a hned při vyjíždění jsem štrejchnul toho žigula se závěsem

Bohajeho - učitel autoškoly a neumí jezdit ...

Pak to má na silnicích k něčemu  vypadat.:crutch:

• Pozitivní 3
Vloženo

když člověk má 2,5 mega na moderní káru(která ihned ztratí cenu), tak se mu nechce platit větší havarijka a povinné ručení a když jede 100km/h tak chce jezdit za 6 litru a občas chce závodit s klintovou oktávkou k Ruzyni, tak chce aby mu to jelo, tak hold tohle budou vyráběti. a k tomu EU...

Vloženo
před 15 hodinami, Pawouk napsal:

Čím víc turbo, tím víc...BMW:unsure:

Proč... proč... PROČ? BMW už asi netuší, jak donutit mladé kluky, aby si nekupovali 20 let starý vrak, ale nové auto? To mi celé připomíná narozeninové video Mercedesu, které věnovali BMW. :D

před 15 hodinami, kokta7 napsal:

když člověk má 2,5 mega na moderní káru(která ihned ztratí cenu), tak se mu nechce platit větší havarijka a povinné ručení a když jede 100km/h tak chce jezdit za 6 litru a občas chce závodit s klintovou oktávkou k Ruzyni, tak chce aby mu to jelo, tak hold tohle budou vyráběti. a k tomu EU...

Jenže když máš 2 a půl milionu, rozhodně si nekoupíš BMW, protože máš rozum...

před 12 hodinami, kokta7 napsal:

Klidně mu tam půjčím motor z Fabie. :D

Vloženo

Až Petrrr vyhraje v Lotynce dva a půl mega, tak žádné BMW, ale RAMka, protože má rozum [emoji23] Tedy pokud se dřív neodpráskne, až mu budou soudruzi zabavovat tu nastrojenou plechovku se zásobníkem...

• Pozitivní 1
Vloženo

Není problém vyrábět, ale prodávat ... No a někdo chce moc a nedomyslí konce. Nědělám si iluze, že by to jiné brandy dělali jinak ...

• Pozitivní 1
Vloženo

Je to prostě velká americká shitka s motorem, co sežere Petrrra i s harantama. Obrovská pixla, aby nikoho ani chvilinku nenapadlo přemýšlet o velikosti Petrrrovy rákosky [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...