Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ale jo, kdyz na to nekdo ma vyhazovat penize z okna v AS tak proc ne. S nejakym starym strepem v hodnote par 10ti tisicu to nema smysl uz vubec. Na druhou stranu, pokud by ty ceny odpovidaly te kvalite co nam marketing lame do hlavy nemel bych s tim ani ja problem a 600 nebo kolik bych jim za olej klidne dal. To by uroven a kvalita sluzeb musela vypadat uplne jinak. Za sluzbu nepovazuji prsatici a varicku kafi u podpisu faktur a objednavek. Kolega mel ted lehce tukleho Yetiho bocni zadni dvere. Slo o vymenu zadnich dveri za nove. Auto tam mel 14dni. To bych je poslal pekne do prdele a ne 800 za litr oleje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Clint napsal:

Může mi někdo poradit jak vypnout ty auto podpisy? Po aktualizaci zmizelo menu, kde to šlo vypnout. Vůbec, není nějaká jiná varianta, než tenhle blbej tlupatalk?

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

normálně sem přistupuješ přes chroma v mobilu, ale vám se v androidu seká, takže pro vás nic moc :D

Odkaz ke komentáři

Ale hovno se mi seka. S mymi 3Gb RAM se mi neseka nic. To jen Aple je pro teplouse.
No ted se mi sklada novy komp. Intel Core I5 7400 - 3.5 GHz 4 jadra, RAM 16Gb, SSD disk 270 Gb, HDD 2.0T. K tomu externi HDD 1 T atd. Pokud se povedou Wokna bude i monitor 27". Pawouk furt hlasa ze starej dobrej PC stolni pro Dinosaury je nej. Tak si ho novej porizuji. Pawoukovi poslu fakturu. Se mu zamlzi brejle.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Petrrr napsal:

Ale hovno se mi seka. S mymi 3Gb RAM se mi neseka nic. To jen Aple je pro teplouse.
No ted se mi sklada novy komp. Intel Core I5 7400 - 3.5 GHz 4 jadra, RAM 16Gb, SSD disk 270 Gb, HDD 2.0T. K tomu externi HDD 1 T atd. Pokud se povedou Wokna bude i monitor 27". Pawouk furt hlasa ze starej dobrej PC stolni pro Dinosaury je nej. Tak si ho novej porizuji. Pawoukovi poslu fakturu. Se mu zamlzi brejle.

Taky začínám přemýšlet o novém železe. Přece jenom ten současný stroj mám už asi deset let. :rolleyes:   Frakturu? :kol-48: Tu vyřeším snadno - umožním ti kremaci zdarma, každou chvíli máme otevřený nějaký kotel. :p 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jojo, zrovna sem před měsícem dával nabídku do bytového domu a dnes mě volali že jsem byl nejlepší s nabídkou(asi umím psát dobře omáčky :D) 

V Turnově co vím, tak už tam mají v nějakém paneláku tepelný čerpadla vzduch - voda cca 6 let.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Petrrr napsal:

No jo czt uz zvoni umiracek. No ja ten svuj mel 8 let. Stale facha. Jenom na strihani videa uz to nestacilo. Jestlibchces ti ho za 5tis prodam tzv. PC pro Prazaka.

Video neznám, nepoužívám. Ale i tak už je to pomalý a 22" monitor mi přijde poněkud menší. To zase bude, než se rozhodnu co a jak. :blink: Nesnáším tohle vybírání. Grrrr...

Odkaz ke komentáři

Právě teď, kokta7 napsal:

Na foru píšu krátce, stručně a třeba i debilně pro někoho. Není důvod se tady rozepisovat dlouze a psát romány.

Nikdo tady přece po nikom nechce žádné romány. Jenom nechápu, jak můžeš existovat v "normálním" módu a pak přejít do totálních stylistických a slovosledných nesmyslů, které tady předvádíš. Kdo to má pak luštit? Já jsem technik a nás vždy učili, že se máme vyjadřovat jasně, stručně, odborně a k věci, bez všelijakých zbytečných omáček.

Odkaz ke komentáři

základ je psát nesmysly a omáčky, to je první pravidlo

2 pravidlo -  nepsat přehledně a stručně :D

já třeba nechápu tolik věcí, jako že třeba Andrej je nejlepší a nic nikdy neudělal "nebo o sobě to říká alespoň teď" :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku co chces rozmyslet. Reknu ti jak jsem to udelal ja. Rekl jsem si castku co do toho chci vrazit ( v uvahu bylo i ze udelam pouhy levnejsi vetsi upgrade toho puvodniho - nova deska +ssd disk+procesor+win10) ale pak jsem si rekl kdyz uz tak uz a poradne zase na 8 let ho mit budu. Tak vse nove az na ten 1T HDD z ktereho udelam po zakoupeni pouzdra externi zalozni. Tedy si rozmysli castku a dle toho to poskladas dle svych potreb. Ja treba hry nehraji tak grafickou kartu jsem nekupoval staci ta integrovana soucast procesoru. Za to jsem vzal radeji vetsi RAMky Atd. Proste je lepsi si to poskladat dle sveho vyjde to i levneji. Priznam se, pomahal mi s vyberem komponentu kamarad, pac ja uz to nejaky patek nesleduji. Skladat to vsechno taky bude on. No a kdyz se povedou wokna s lecbou za usetreny peniz bude i ten monitor 27" , ted mam 20" a kdyz mam v praci 2x27 tak mi to doma prijde jako Clintovo Columbus. Videa striham z HD kamery z home videi. Nekomu staci fotky ja rikam fotky dobry ale video jeste lepsi nebo kombinace.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...