Petrrr Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Oni neví, že Hnujdaj je stejně české auto jako ta škodovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 asi tak a ještě mají na 10 let danové prázdniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 To k nám na těch 10 let určitě účetně převedli produkci celého Hnůjdávacího koncernu.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Si pište, co chcete, stejně nikdy doma žádnej Hnůjdej mít nebudu. Radši ojetou Škodovku než novej Hnůjdej... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Moje slova, Hnůj jenom na pole [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Ještě budete hrabat prstíčkem, až nejlevnější Škoda bude stát milion v kvalitě Dacie za 350, pak Vám Hnujdaj bude dobrej. Ale kdo si počká, ten se dočká. Ona zase přijde dřív nebo později nějaká finanční globální krize a pak budou Šádovce soukromí vlastníci zase dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: rozhodně lepší než tvoje pomalá oktávka. I nejsilnější dehet v nabídce je slabší než jeho oktávka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 No to máte recht, Cecílie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 před 1 hodinou, Petrrr napsal: Ještě budete hrabat prstíčkem, až nejlevnější Škoda bude stát milion v kvalitě Dacie za 350, pak Vám Hnujdaj bude dobrej. Ale kdo si počká, ten se dočká. Ona zase přijde dřív nebo později nějaká finanční globální krize a pak budou Šádovce soukromí vlastníci zase dobrý. Velebnosti, jdu blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) Mě Hyundai nic neudělal, jeho rádoby vtipná reklama mnou taky nezacloumala, nikdy jsem jej nevlastnil a v nejbližších letech zcela jistě vlastnit nebudu. Nicméně nemám nic proti těm, kteří si koupí něco jiného než škodovku. Pokud by dokázali jak Hyundai tak Kia stlačit současné ceny vozů i30/Ceed na úroveň cen před pár lety, když se snažili vměstnat na náš trh asi by nejspíš nebylo co řešit. Ovšem současná cenová politika mě nepřesvědčí k jeho koupi - to už dám fakt raději půl mega za holku z bolky..... Editováno: 24. Listopad 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Ještě, že jste s bráchou každej tak jinej. Ty jsi náš a Pawouk je nakaženej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) Rekapitulace srazu Úterý 28: Clint, Pawouk, Motosman, Kočkagin, Sid, Tomiikk, MichalRr, Ozák, Kinderplačka, Beutiček 80%, Sabiza?, XJohnyX?, Standa 2003, Clerfayt 80%, Kokta? Místo konání: Tentokrát Doksy !!! - Maštal, mega kolena hlašte předem! Objednané echt mega kolínka: Clint, Motosman, Sid, Zdar a sílu šmejdi, váš náčelník. Editováno: 25. Listopad 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Koukám na seznam, máš tam asi chybu 2x kinderplačka, nebo má dvojče ? ...óóó bože můj.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) Díky, on trval na tom, že tam musí bejt dvakrát, aby vyvážil škoda fanatismus Tak jsem to upravil.... Editováno: 24. Listopad 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Pawouka jsem vysvobodil z jeho zajeti, stejne jako Sida. Chce to cas, slepice ma silu, ale nebojte se i vy ostatni kluci. Ja vas v tom nenecham. Byl jsem zrozenej pri zatmeni slunce a mesice zaroven uderem hromu a blesku do vrcholu mohutne hory Krudum o pulnoci letopoctu 3000 Majskeho kalendare. To je predpoklad, ze osvobodim i vas ostatni. Ale bude to boj. [emoji123][emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Jsem rad, ze nejsem nakazenej nicim Rad ridim, rad auta zkousim... A je uplne jedno, jestli je to skodovka, nebo hjondeee. Jen nebyt zaslepenej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Rekapitulace srazu .... Svoji účast hlásím taky cca na 80%. Řádí u nás nějaký moribundus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 (editace) davat do 2.0 tsi takovy ridky olej, to je sileny... auta fakt jdou doprdele. http://www.auto.cz/motorove-oleje-0w-20-zelene-ridke-a-tezko-dostupne-111485?utm_source=facebook&utm_medium=dave Editováno: 25. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 To se kdysi o 10w40 5w40 a pak i 5w30 rikalo taky. Precti si ten posledni clanek v mazivarske poradne o oleji 0w20 dle nove specifikace wv 509. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Prdel ale je ze ten novej olej do 2.0TSI lejt musis, zatim co do 2.0 TDI nesmis pro nej furt 5w30. To bude v servisech hokej. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 To je ale nesmysl, platí jen pro LL interval. Benzín na fixu si pochutná stále na VW502.00. To bude teprve bordel, jednou LL, podruhý fix ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Az budu mit novou 1.4 TSI. tu břečku vypustím a naleju 5w 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Jsem zvědav na ty motory (tedy ne jeden testovací vzorek ale ty u kupující masy ) s 0W20 po 100-150tkm nájezdu ... Už jen ta zmínka, že při použití VW504 místo VW508 se MOHOU nepatrně zvýšit hodnoty emisí, kolik to dělá na produkovanou flotilu, že se jim tu VW508/509 vyplatí kvůli emisním poplatkům zavádět ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Však na to ovce slyší. Budou chrochrat blahem, že zachránili 2 ptáčky a 5 maminek s kočárky. Viz dieselgate. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Volal Standa2003, že dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky