Stringo Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Copak jsi objevil na svém novém klenotu ty [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 (editace) Mno, čekám že časem asi budou KO chrom lišty okolo oken, řadičku bych ale měl mít snad už Ok. Jestli bude něco vrzat, to mě je celkem fuk. Kolegům na foru také praskl ovládací roller na volantu. Já to zas tak neřeším, a přinejhorším nám to tady Petrrr vypíše. Editováno: 29. Červenec 2018, autor: stanmar 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Ty lišty jsou lepené oboustrankou, je to relativně snadná výměna jako řadička, čudlíky atd., horší jsou problémy, co se řeší jejich výměna složitě. To ale neznamená, že by to nemělo vadit, každý problém je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Ale taky to naštve. Já samozřejmě zatím nepozoruji nic takového co by mělo být na výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 To je, panečku, vedro. V autě mi ze začátku klima žere cca 0,8 l/h, to se mi ještě nestalo. Humuuuuuus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Stane, myslíš ty venkovní chrom lišty kolem oken? Já je mám stále ok. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Obávám se, že hlavice řadící páky jde koupit jen s tou spodní manžetou. Alespoň minule to tak bylo. Už je pořešený ten matroš? Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 pane jo vy řešíte důležité věci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Lepší řešit toto, než vyvrácený kolo u seata 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 před 1 hodinou, Clint napsal: Stane, myslíš ty venkovní chrom lišty kolem oken? Já je mám stále ok. JJ, mám pocit, že se jim to nedařilo v loňském roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 (editace) před 43 minutami, stanmar napsal: Lepší řešit toto, než vyvrácený kolo u seata stalo se stalo, žádná vážná škoda. Rád na to vzpomínám, ten den sem se naučil hodně věcí. furt lepší než řešit chromovy lišty, který jsou uplně k ničemu. ale čínani chrom mají rádi, viz novej tuareg. Editováno: 29. Červenec 2018, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Ale jo, lepší na okruhu, než v v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 v provozu jsou jiní experti, kteří jezdí s autami které už mají být dávno ve šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Myslis jako me jo? [emoji23] 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Ono je úplně stejně i těch, co mají nová auta a v hlavě vygumováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 (editace) stačí se podívat na nové auta, foukne vítr a auta se celé kymácí... jak když fouklo do pola z roku 97 :-D Editováno: 29. Červenec 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 (editace) V 15. 7. 2018 na 14:19, Stringo napsal: Insignia v OPC verzi je taky jen reklamní tah... Rozhodně, hlavně třeba poslední Insignia OPC, která měla 239kW oproti dvojkové Octavii, která měla kolik že? 147kW? Jo, jo, reklamní tah. Mimochodem, Insignia už dávno OPC verze nemá (jde jen o packet do výbavy). Jediné smysluplné "sportovní" svezení u Škodovky je v novém Superbu SportLine, který má 206kW. Editováno: 30. Červenec 2018, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Ty vole ale to je přesně to, co většina lidí dělá - dělá ze škodovky, potažmo z modelu RS, nějaké sportovní auto, vždyť Škodovka nemá vůbec žádné ambice takhle svoje auta titulovat a předvádět. To jen někteří lidé si to myslí a šíří tuhle informaci. Škodovka nikde v žádném spotu ani propagačních materiálech netvrdila, že prodává sportovní auto...Superb ani v tom TOP výkonovém provedení není sportovní auto. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 zdar borci, zkoušel jste někdo spát v autě s TDI motorem přes se zapnutou klimatizací a motorem ? Jak velká šance je že se ráno neprobudím ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Tak čemu by to mělo vadit, asi ničemu, jen při té hodině nebo dvou se zaplou klimou a behu motoru na volnoběh. To auto dostává docela zabrat. Na druhou stranu, každý Pražák takhle jezdí resp. stojí denně při cestě do práce a z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 To myslíš teď jako vážně ? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 (editace) já taky dostávám zabrat když 4 dny nespím protože mám doma 35 stupnu a pod oknem mi jezdí tramvaje :-). Na parkovišti u tesca v letnanech nebudu ani nikomu smrdet do oken, nejsem bezohledný :-) jen se fakt už potřebuji vyspat... Editováno: 30. Červenec 2018, autor: 15degren 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Raděj si kup domů klimu :-) Jinak, také jsem zvědav jestli to oba, Ty i Tvé DPF přežijete. Uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Si kup tohle: https://www.hornbach.cz/shop/Mobilni-klimatizace-Gree-9-000Btu-h-2-6kW-s-ovladanim/6624204/artikl.html?gclid=EAIaIQobChMInMyDru7G3AIV1-eaCh3AewG-EAQYASABEgI1__D_BwE&WT.srch=1&WT.mc_id=cz16av613 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 (editace) To je k ničemu Petře. lepší namontovat invertorovou před 3 hodinami, Stringo napsal: Ty vole ale to je přesně to, co většina lidí dělá - dělá ze škodovky, potažmo z modelu RS, nějaké sportovní auto, vždyť Škodovka nemá vůbec žádné ambice takhle svoje auta titulovat a předvádět. To jen někteří lidé si to myslí a šíří tuhle informaci. Škodovka nikde v žádném spotu ani propagačních materiálech netvrdila, že prodává sportovní auto... Superb ani v tom TOP výkonovém provedení není sportovní auto. to nedělají lidi, ale výrobce... i faceliftovou prezentaci točili na okruhu... Editováno: 30. Červenec 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky