Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

taky v nějaké te francouzské thalii by neměl 120kw :) jako kdo nechec vyšší vykon, tak hned bych bral hundaj, kiu a podobny věci... proč ne...

 

ty se máš stavit když jedeš do náchoda a domluvit ty mě koncovky, mě se toho furt nechce, tak třeba na další garančce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ani to ne :D nejlepší když bratr před 4 roky vyndal ze zapalování klíček a auto bylo furt nastartovaný, tak mě zavolal at se jdu podívat a mlátili jsme se neuvěřitelně smíchy :D tak jsme jim zavolali, at si protoho sráče přijedou (bylo to ještě rok v záruce) :D pak mu ručička NAFTY ukazavala rezervu a auto mu chcíplo :D nebyla už žádná nafta, pak mu to přestalo jet v kopci :D když to přivezl, tak se po 7 dnech přes vánoce vybyla baterka :D

po 6 letech mu začlo chcát servo (oprava 60k v neautorizáku, špatné relé u ventilátoru v interieru, páčky u stěračů a blinkru nefungovali)

super auto :)

 

njn mě to už taky nebaví, dnes mě volal kvuli sedačkám a já na něj neměl dnes sílu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele jak jsem psal, bral bych to jen do mesta jako druhe auto, protoze to nikdo nechce a je to levne ;)

Ozi. Shodou okolnosti ma manzelka Renaulta Thalii 2. Kupovali novou, nyni 3 roky stara 30 tis najeto a jak pises ideal do mesta max. okresky. Urcite ne na dalnicni dalky, by ti upadla hlava. Pro Koktu: Narozdil od Rapida jsem s ni byl v servisu za ty 3 roky dvakrat. jednou na servisni prohlidku a podruhe kdyz manzelka sedrela pul auta pri parkovani :-) Je to tedy benzin. Jednoducha a vyzkousena technika. Kufr velkej a jako druhe auto proc ne. Hlavne zaruka na karoserii 12 let a zpracovani interieru je lehce jinde nez u Dacie - platilo v dobe koupe. A hlavne ani u Thalie nemusim cekat 10s nez zacne strikat voda z ostrikovacu a to byla levejsi o 125 tis jak Rapid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

radši bych si koupil za 10tis nějakej škopek a dojezdil ho za těch 6měs. čekání :-)))

no to pise ten pravej ;), obden smsky ze musis nakoupit a nemas cim... ze na oktu musis 6 mesicu cekat

Petrrr:

zameril jsem se na felicii a kdyz tyden stoji ci jezdi a ostrik nepoužíváš, tak jakmile zmacknes packu, tak to hned strika... co si pamatuju, tak v o1 to treba i 1s trvalo, proste se to obcas vyparilo ci steklo (je mozne ze bylo leto)

Ozi:

nahle mas stejny nazor jako ja... a jeste pred 9 mesicema jste mi vsichni Dacii rozmlouvali a nahle ji chce kazdej. Musim ale uznat, ze felicie staci. 50kw s tim autem hejbe slusne, nepocituji plnej, prazdnej kufr a dokonce ani plnou kabinu... jede si to furt stejne - zajimave ;). Bal jsem se prvnich mraziku a snehu a co se nestalo - ostatni se bojej mne jeste vic! Takze se jezdi paradne. Porad lepsi mit filcku pred sebou, nez za mnou (kokta edice - v kufru). Takze parada. Streky se jezdej za 6.5 (okresky 100 - 110 tacho, dalnice 110 - 120 tacho, tacho = realna rychlost). Co jezdim do prace tak je to neco kolem 7.2, ale to jsem to pocital na zacatku listopadu - kde ta doprava byla hustci nez ted. Takze co vic chtit, prebrousil jsem a striknul lak v lete - kde bylo potreba; uz je to potreba udelat jinde ;D, tak zas v lete....

O2:

normalne mi panove nasnezilo do vejfuku :D, sem budu muset dat fotky a taky se pochlubit sazema co z toho litaj

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radisusy: Není to tím co píšeš, co se těch ostřikovačů týče, ale tím, že U Rapida šetřej a není za nádržkou zpětnej ventil, tedy vždy vše steče zpátky do nádržky. I když na hadici k zadnímu stěrači prý je, což je pravda asi, protože tam to stříká hned. U O1 to stříkalo hned, u služebky F1 také atd. No ale už jsem to tu psal a už mě to ani nebaví řešit. Tedy to ber jen jako info. Dokonce jsem dostal nabídku od autorizáku jednoho, kde mi potvrdili že tam není po konzultaci s ŠA, že mi ho tam zadáčo domontují - jako neoficiální řešení, když k nim pojedu na servisku. cena ventilku cca 80kč :-)

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jistě, co myslíš, že ŠA doporučila neoficiálně tomu servisu, vzít ventilek (číslo myslím odpovídalo ventilku z Fábky) a prostě ho tam narvat jak píšeš. Tím, že to má Rapid softwarově upraveno, stěrače začnou stírat též se zpožděním současně s výstřikem vody na sklo, tak člověk si trochu zvykne, ale fakt  že to člověk musí ty 2s držet člověka stejně lehce deprimují.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš jde o to, že při tomhle počasí jako je teď to může bejt i trochu nebezpečný, stačí aby ta voda chladem trochu "zhutněla" a než se ti u trysky procpe ven bordelem, co je na ní nasráno (hlavně sníh), tak už ti stěrače mažou sračku po okně a místo toho aby sis to před setřením namokřil to okno, tak si mydlíš sračky..

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honzo a zkoušel si ho už, nebo ho máš že ho máš a zatím jsi neměl možnost vyzkoušet? Jde mi o to, jestli to má smysl. Já mam takovej ten stříbrnej za body od Shell a stojí za hovno, ale stejnej prodávali v OBI za 650kč, tak už nevim kolik by stálo něco lepšího. Jestli bude nějaký pozitivum, tak do něj jdu, ten muj je tak dobrej na dofouknutí na kočárek, nebo kolo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já taky, protože ten co mam, tak si nedokážu představit, že bych někdy měl dofouknout kolo. Ikdyž mě to za 5 let nepotkalo a doufam že ani nepotká, ale i tak je to prostě hezky udělaný a skladný. Už sem vznesl dotaz na rozměry a rozdíl mezi těma dvěma variantama, tak uvidim co napíše...

 

 

Jinak mohl by ses mi kouknou Ozi (nebo Pawouku), jaké je číslo dílu a případně cenu toho pásku co je v kufru na držení lékárničky? Ne ten gumový na trojúhelník, ale ten s přeskou? Chtěl bych ho dát i na druhou stranu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...