Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Kdyby taky idioti začali dělat tyhle navigace jako v Medvědech prostě pevnej panel kterej je součástí palubky a nejde vyndat a jenom se přikupuje vyjížděcí display, tak by bylo vyřešeno, tam se to ukrást nedá...

 

Mám známého, který měl Touarega a po ukradené třetí navi si raději koupil X 3 se zabudovanou navigací.

Trvalo jim to v koncernu moc dlouho než se rozhoupali k tomu aby vyřešili instalaci navi tak aby byla lépe zabezpečena proti vyjmutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja prezuto vsechny, obe auta. Pred chvili jsem se vratil ze sklepa. Zahral jsem si na Pancha a v panelaku ve sklepe v byvale pradelne nebo co to bylo drhnul hlinikace pred uskladnenim. Jako nove. :D

Chleidy: navigace je mi lito, ale blbost ji nechavat v aute a jeste vystavenou. Jako by volala vem si me. No a bohuzel nekdo ji uslysel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To fakt nemam. Vsak jsem taky psal ze jsem si na Pancha jen zahral. :D Max zitra jeste ty vnitrky vemu pripravkem na asfalt, obcas sem tam tupka nesla umejt. No a jeden hlinikac mi zevnitr asi jak to sundavali skrabli. Hold nikdo na to neda pozor jako ja sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já přezuto nemám a hned jen tak mít nebudu. Má bejt nádherné letní počasí celej listopad, tak proč to uspěchávat že ju? ;)

 

To asi Petrrrovi duch Obamy našeptal půl metru sněhu v listopadu :kol-46:

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...máš s tím nějakou zkušenost, nebo reference ?...jen nevím jestli to můžu do vozu namontovat v době záruky a pochybuju, že by mi to namontovali v autorizáku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel magicar v O1, o zaruku na elektroinstalaci prijdes urcite. Neni to origo vyrobek a v podstate aby to fungovalo to obchazi tovarni imobilizer. Jinak dobra vec. Montovali mi to tenkrat www.topra.cz v Praze a spokojenost. Jedinou nevyhodu bych videl v tom, ze to ma hromadu funkci a cele to ovladas jen tremi tlacitky a musis si pamatovat kombinaci staleceni ruznych tlacitek aby si aktivoval nebo deaktivoval to ci ono. Jinak cidlo kapoty mi po case prestalo fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte ja neziju v nizinach u Nilu jako ty. Ziju nejakych 650m.n.m. v blizkosti Krusnych hor. Tady 2cm snehu neznamena kalamitu. Ty cekej na Polarku ( tu rudou peticipou hvezdu ?) a ja jsem v klidu. Az ti nejaka srnka pri 4st.C zastriha na dalnici usima uvidime jak ti ty tvoje letni sliky pomuzou.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...