Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

To jo, az na tu priskriplou brzdovou hadicku. Ze si dovoli na takovem otevrenem parkovisti krast. Lepsi klasicky tuctovy hlinikace a je vyhrano nebo plechace s poklicema.

Kez by to auto spadlo tomu zlodejovi n ruku ci nohu, pak by mi ani to poskozeni auta nevadilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chleidy, mne se ta hmotnost pise v navodu vozu. 75Kg, ale mam pricniky od Thule ktere umoznuji nizsi. Schvalne mrknu.

No tak Thule ma nosnost jen 60. V malem technicaku se to neuvadi, tak nevim z ceho policajti vychazeli kdyz vazili ty kola tedy bezpredmetne.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...nosníky za rám dveří mají nosnost 75kg, sami váží 4kg + 4 x4kg nosiče kol, takže celkem 20kg, a to se prý váhově počítá všechno do celkového zatížení střechy, takže plus kola 63kg...tím pádem přetěžuju... Su z toho jelen...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

strany 112 a 113 navodu O3:

Přepravovaný náklad včetně střešního nosiče na střeše vozidla nesmí překročit hmotnost 75 kg a současně nesmí být překročena maximální přípustná hmotnost vozidla. Obsluha Pokud používáte nosiče s nižší nosností, nemůžete přípustné zatížení střechy využít. V takovém případě můžete nosič zatížit jen do hmotnosti uvedené v jeho návodu k montáži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...kluci...help,help...ve velkým TP není uvedena nosnost střechy, víte někdo kolik je ? Na fabii to bylo 75kg. Koupil jsem nosič thule a držáky pro ride 591 to má dohromady 20kg a čtyři kola mají 63kg...osobně jsem viděl jak policajti převažují kola, ale čeho se chytají, když nosnost není uvedena?...dík všem za reakci...

Ahoj akorát se hrabu v kufru a mám origo příčníky na hagusi a v návodu píšou max75kg jenže na obrázku je závaží do 100kg takže jsem z toho taky zmatenej.

post-92365-0-02765100-1434896237_thumb.j

post-92365-1304213_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...