Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Petrrr napsal:

Jo a nejsem sam se zdravymi nazory. Deniss je ma podobny. Myslim si ze kazdy ma pravo na to mit svuj nazor. To ze si nehonim klacek nad plakatem O3fl a jejim uzasnym designem atd. atd. to jsem hned spatnej? Nebo tady jsou povoleny jen chvalozpevy? Stane kup si O3 fl za sve penize a za rok nebo 2 si spolu popovidame jestli budes mit stejny slunickovy nazor. Clint uz z toho taky vyrostl. Ale nechme toho. Dnes je Silvestr a nema cenu toto resit. Je to nekonecny pribeh.

 

Deniss je kategorie sama pro sebe, ten není spokojen ani s tím, když si dá někdo na obyčejnou Octavii RS nárazník.

Já bych si ve své finanční situaci určitě nekupoval Škodovku za milion káčé - a to ani jinou značku. Považuji to za vyhozené peníze.

Něco jiného by bylo, kdybych si mohl dát auto do daní, ale to já nemůžu.

Za Clinta mluvit nechci, ale důkazem toho, jak je se škodovkou celkově spokojen je asi jeho současné auto. Na to, že se na něj servis (a MB) s 1,8 TSI vykašlal a i tak má opět škodárnu o něčem svědčí. Pokud by mne potkala stejná situace, asi bych si hodně rozmyslel brát opět auto stejné značky.

Jestli si jako další pořídíš jiné auto je Tvá svobodná volba.

Ovšem já osobně bych nevěděl jakou značku si v dnešní době vybrat.

 

před 59 minutami, Petrrr napsal:

Mam a nemam co se tyce S3, treba se budes divit, ale stale ve me kousek skodovactvi zustalo a ve skutecnosti me to mrzi kam to jde. Proto me ty slunickovy prehnany nazory o the best Skoda serou. A kdyz si kaban uprdne leti si rada lidi cuchnout.

 

To, že se Ti některé tvary nových škodovek nelíbí respektuji, ale Ty se v tématech pořád opakuješ co to je za hnus + srovnáváš provedení a kvalitu svého Rapida.

Nezapomeň že jsi na škodováckém fóru a zde jsou lidé, pro které je značka Škoda srdcovka a pak tací, kteří jsou jaksi od přírody rejpalové a plačky.

Dokud mám auto OK jsem spíš srdcař, ale jestli se něco vážněji podělá, tak vem jed nato, že budu pořádně nas...

 

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, PANCHO napsal:

to neni větev ale  beading:)) zmrzlej

 

Normálně je to označení pro práci s korálky, ale ve Tvém případě to bude spíš ta pomůcka pro lepší požitek - ale takhle to asi nevypadá ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 minutami, PANCHO napsal:

neco  Petrra   :))

 

garáž sem měl rád, od ty doby co tam je furt posranej kodiaq, historie oktavek a tyhle stary vergly, tak se mě ten pořad přestává líbit.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...