stanmar Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 To snad ale jezdíš na trávu Ty a ne tvoje auto.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Takovej humus,umej to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Šškoda pitné vody 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 To strc ze skaly do reky, ono uz se to umyje samo. Je pravda ze pitne vody na slepici by byla skoda. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem [emoji23] Musel jsem se s ním vyfotit. Jak je ten svět malej [emoji106] Editováno: 20. Srpen 2017, autor: Clint 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 No nekecej, to musel být šok. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Doufám, žes mu ji dal až po tom, co se veřejně omluví za ty kecy tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 před 4 hodinami, Clint napsal: To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem Musel jsem se s ním vyfotit, fotka bude později. Jak je ten svět malej kurna kinderplačka je nějaká bohatá, když může jezdit do Špindlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Fotka doplněna výše do příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Heh, koukám, že tvůj mladej už našel nevěstu. Kinderplačka užívá života s rodinou a peníze raději vrazí do ní, na rozdíl od některých existencí, co narvou prachy do auta a pak skoro nemají na servis a palivo... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Nene. To celé platí předseda, chce Petrra přivést na Škoda víru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Každej, kdo na našem vláknu nemá rád Škodovku dostává automaticky ode mě týdenní pobyt ve Špindlu s plnou penzí, termálními lázněmi a welness pro celou rodinu. Pak už má koncern každej rád 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Radsi me zaplat tenhle hotel nez v nejaky dire alias Spindl https://www.booking.com/hotel/de/apex-nuerburg.en-gb.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 před 6 hodinami, Clint napsal: To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem Musel jsem se s ním vyfotit. Jak je ten svět malej Heh, já byl dnes ve Špindlu taky. Vás tam potkat, tak mě vezou rovnou na ARO... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Nekecej, ze ses nestavil.Clint totiz nevi, ze ten hotel s 5* pred jterym me potkal jsem byl ubytovanej hned vedle toho Aquaparku a toho Bentley si nevsiml nastesti vubec. Rapida mam jen proto abych se s vama mohl setkavat a tady trochu rozproudit krev rade lidi. Pac mit zdravy krevni tlak je dulezite. Ale priste asi koupim tady v okoli nejakou chatku. Neco jako toto. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 A ještě tu O Smolíčkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Příště uděláme sraz ve Špindlu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Nekecej, ze ses nestavil. Clint totiz nevi, ze ten hotel s 5* pred jterym me potkal jsem byl ubytovanej hned vedle toho Aquaparku a toho Bentley si nevsiml nastesti vubec. Rapida mam jen proto abych se s vama mohl setkavat a tady trochu rozproudit krev rade lidi. Pac mit zdravy krevni tlak je dulezite. Ale priste asi koupim tady v okoli nejakou chatku. Neco jako toto. Já tam byl na otočku a až na konci Sv. Petra, takže by to musela být sakra náhoda, abychom se někde potkali. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Před hodinou, Clint napsal: Příště uděláme sraz ve Špindlu to mam za kopcem, tak klidně. akorát tam neuměj nikde vařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 a já si řikal proč je tu celej víkend takovej klid.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Určitě tam jeli spolu a obdivovali svoje rozvrzané auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Mno hoši. mě rumík taky teď o víkendu vrzl..já vam měl takovou radost.. že už konečně.. mno za odměnu jsem ho ani nemyl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 sabizo táhni na svoje opel forum a už furt dokola tady nepomlouvej českou kvalitu (teda vlastně kvalitu z německé říše). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 @kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky