Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To snad ale jezdíš na trávu Ty a ne tvoje auto....:D

Takovej humus,umej to:)

Šškoda pitné vody ;)

To strc ze skaly do reky, ono uz se to umyje samo. Je pravda ze pitne vody na slepici by byla skoda. [emoji23]

• Autor

To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem [emoji23] Musel jsem se s ním vyfotit. Jak je ten svět malej [emoji106]

IMG_8625.JPG

Upraveno od Clint

Doufám, žes mu ji dal až po tom, co se veřejně omluví za ty kecy tady :D

před 4 hodinami, Clint napsal:

To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem emoji23.png Musel jsem se s ním vyfotit, fotka bude později. Jak je ten svět malej emoji106.png

kurna kinderplačka je nějaká bohatá, když může jezdit do Špindlu :D

• Autor

Fotka doplněna výše do příspěvku ;)

Heh, koukám, že tvůj mladej už našel nevěstu.  :rolleyes::D   Kinderplačka užívá života s rodinou a peníze raději vrazí do ní, na rozdíl od některých existencí, co narvou prachy do auta a pak skoro nemají na servis a palivo...

Nene. To celé platí předseda, chce Petrra přivést na Škoda víru.

• Autor

Každej, kdo na našem vláknu nemá rád Škodovku dostává automaticky ode mě týdenní pobyt ve Špindlu s plnou penzí, termálními lázněmi a welness pro celou rodinu. Pak už má koncern každej rád :D 

před 6 hodinami, Clint napsal:

To si to takhle před hodinou štráduju po Špindlu a náhle mě nějaký starší fousatý muž v teplákové soupravě požádá o deset korun na rohlíky pro děti. Koukám a on to je Kinderplačka a rodina za rohem emoji23.png Musel jsem se s ním vyfotit. Jak je ten svět malej emoji106.png

IMG_8625.JPG

Heh, já byl dnes ve Špindlu taky.

Vás tam potkat, tak mě vezou rovnou na ARO...

Nekecej, ze ses nestavil.
Clint totiz nevi, ze ten hotel s 5* pred jterym me potkal jsem byl ubytovanej hned vedle toho Aquaparku a toho Bentley si nevsiml nastesti vubec. Rapida mam jen proto abych se s vama mohl setkavat a tady trochu rozproudit krev rade lidi. Pac mit zdravy krevni tlak je dulezite. Ale priste asi koupim tady v okoli nejakou chatku. Neco jako toto.

.0c6433c00933833a1e84d3f003942ffc.jpg

A ještě tu O Smolíčkovi :D

• Autor

Příště uděláme sraz ve Špindlu :D

Před hodinou, Petrrr napsal:

Nekecej, ze ses nestavil.
Clint totiz nevi, ze ten hotel s 5* pred jterym me potkal jsem byl ubytovanej hned vedle toho Aquaparku a toho Bentley si nevsiml nastesti vubec. Rapida mam jen proto abych se s vama mohl setkavat a tady trochu rozproudit krev rade lidi. Pac mit zdravy krevni tlak je dulezite. Ale priste asi koupim tady v okoli nejakou chatku. Neco jako toto.

Já tam byl na otočku a až na konci Sv. Petra, takže by to musela být sakra náhoda, abychom se někde potkali.

Před hodinou, Clint napsal:

Příště uděláme sraz ve Špindlu :D

to mam za kopcem, tak klidně. akorát tam neuměj nikde vařit :D

a já si řikal proč je tu celej víkend takovej klid..

Určitě tam jeli spolu a obdivovali svoje rozvrzané auta. :D

Mno hoši. mě rumík taky teď o víkendu vrzl..já vam měl takovou radost.. že už konečně.. mno za odměnu jsem ho ani nemyl.....

sabizo táhni na svoje opel forum a už furt dokola tady nepomlouvej českou kvalitu (teda vlastně kvalitu z německé říše).

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.