Permonek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Rozhledna na Borůvkové Hoře v Jeseníkách. Doporučuji jako celodenní výlet, přeci jen z Javorníku je to cca 7km tůra. Ovšem výsledek této námahy stojí za to. Dále viz: http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Rozhledna-na-Boruvkove-hore.aspx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Ta vypadá pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Dnes jsem navštívil po nějaké době pražský Žižkovský vysílač.Vstupné je docela výživné - 150 Kč. Výhled na Prahu vynikající. Při dnešním oparu, byl do větší dálky vidět akorát Bezděz (cca 55 km). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 No a samozřejmě jsem nemohl vynechat Petřín. Tam to bylo docela husté, mraky turistů... Pro lenivé vyšlápnout 299 schodů tam je možnost vyjet výtahem až nahoru - za mírný bakšiš 55 Kč (jestli si to dobře pamatuji). Já to vyšlápnul pěšky. Za věží ruzyňského letiště bylo vidět i část Kladna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 na žikově jsem byl před hodně lety, koukám že introš předělali. je tam furt ta "levná" hospoda? na podobné jsem byl ve Vídní na ty dunajský věži, ta je celkem pěkná :-) mají tam i "banžííííí" jumping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Ano, je to celé po rekonstrukci. Restaurace tam je, ceny jsou zde: Restaurace menu Já v ní byl kdysi dávno a tehdy tam ceny nebyly nic extrémního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 ...tip na výlet...http://ostrava.idnes.cz/nova-rozhledna-na-velkem-javorniku-v-beskydech-flk-/ostrava-zpravy.aspx?c=A130816_1965272_ostrava-zpravy_ama 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 No super, vypadá pěkně a i výhledy vypadají podle fotek parádně. Akorát to mám poněkud z ruky. Nejdřív příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 ...výborně, pak se stav, dáme po baňce a po klobásce a vezmu tě na Brdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) Třeba někdy jo. A to jsem minulý týden byl v Rožnově. Editováno: 16. Srpen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) Já jsem teda v životě na moc rozhleden nevylez, ale jedna je pro mně zajímavá. Není sice velká, ale zato jsem jí postavil. Částečně. Teda to schodiště, celý. . Editováno: 16. Srpen 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 No vida, i stavitele rozhleden tu máme mezi sebou. A kterápak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 je to už starší záležitost, jak vidíš na datumovce. Je to Svatý kopeček u Kadaně. Já mám bohužel jen tuhle fotku. Není to vysoký, má to tři patra. Když jsme to ale stavěli tak jednomu kolegovi se rozklepaly kolena už v půlce a musel dolu. Ono to není úplně prdel lézt po konstrukci a přidávat jeden schod za druhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Tak tam jsem ještě nebyl. Jinak výškové práce bych nemohl dělat. Když je tam zábradlí, tak mě nevadí ani ty desítky metrů na zemí. Nějaké foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 jo díky, to bylo ještě focený, než to místní šmejdi rozkradli a zničili. Přerazit jim pracky. Já výšky taky nějak nemusím, ale když je to nutný, tak se kousnu. Nakonec jsme to až nahoru dostavěli ve dvou. Ten horní ochoz, to byla teda chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Přibyly mi další rozhledny do seznamu navštívených... U borovice (Roprachtice) Tábor (u Lomnice N /P) Čeřovka (Milohlídka) (Jičín) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Frýdlantská výšina u FrýdlantuNa Císařském kameni u Jablonce nad Nisou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Tak já poznal Dobrošov, Zkus navštívit taky Karasín u bystřice nad Perštejnem . Pár jsem jich taky už zdolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Na Karasíně jsem již několikrát byl, i na nedalekém Horním lese. Karasín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 jj Horní les, taky znám, docela fuška vyškrábat se tam na kole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Heh, tak já tam tehdy šel pěšky z Rovečného po celkem slušné cestě. Akorát jsem neměl foťák, tak dík za přiložené foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 http://www.vychodni-cechy.info/pamatky-hrady-zamky/ a když si tam pak dole zaškrtnete Rozhledny a vyhlídková místa, tak máte pěkný seznam a tipy na výlety Ačkoliv jsem z VČ, tak jsem na polovině míst nebyl. Pravidelně však jezdím na Zvičinu (kousek od Miletína, Hořic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) na zvičinu už lze lézt do raisovy chaty nahoru? jelikož majitelé co tam bydlí, mají otevřeno pár dnů v týdnu atd, asi to není jejich hlavní činnost..... Editováno: 27. Srpen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) takovéto info bohužel nemám, popravdě letos jsem se na Zvičinu ještě nedostal , ačkoliv už kolikrát jel přes Hořice či Miletín. EDIT: něco jsem o ní našel http://rozhledny.webzdarma.cz/zvicina.htm a dle toho by měla být přístupná Editováno: 27. Srpen 2013, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Něco z dnešního výletu:Věže hradu Helfenburg (lepší výhled je z té na první fotografii):Tamtéž se můžete setkat se zvířectvem rohatým, chlupatým a mraveništi docela velkých rozměrů (některá mají přes metr na výšku):Rozhledna Mářský vrch:A u ní křížová cesta a přírodní výtvor Kamenné moře:Hoslovice u Volyně (odtamtud jsem si odvezl včelí žihadlo) No a jako poslední Kbíl u Strakonic:U něhož se nalézá údajně přírodní výtvor "Kbílský dolmen":A několik jistě nepřírodních výtvorů: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.