Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky

Stringo

Doporučené příspěvky

Musí to na nich být vyznačené viditelně někde (případně si stáhni z netu k těm světlům informační list, kde ta homologace je taky - pokud ho nemáš, stačí najít nějakého prodejce na internetu a poslat mu prosbu o zaslání toho listu mailem, že jsi to od nich kupoval ale list jsi ztratil a že ho potřebuješ na STK), ukážeš jim tu homologaci a je to, všechny ty homologace si můžou ověřit  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké dát ledky do kufru?Běžné tam nejdou,mají velký průměr patice a nejde tam zastrčit.

Ty W5W coll blue od Osramu svítí víc do bíla, hodně podobné xenonovému světlu, není to žluté jako klasika. LED je hodně bílá a intenzivní a ikdyž mám xenony, tak mi je to ve světlech přesvěcovalo a to se mi nelíbilo, teď celé světlo svítí stejně "xenonově".

Do kufru buď panel jako mám já, nebo ty LED na předchozí straně co jsme doporučili Šuldovi

http://forum.skodahome.cz/topic/124846-octavia-ii-vs-led-žárovky/?p=2003400

Odkaz ke komentáři

jinak jsem viděl pěknou LED a měla dokonce méně kelvinů, myslím 4000k a vypadala skoro jako baňka... možná ji najdu v Číně a testnu... ta by mohla celkem ladit a nevypadala na první pohled jako LEDka... uvidím. Každopádně nevíte někdo o LED do zpátečky aby fakt svítila, neházela chybu, ale nestála jedna 500kč???

Odkaz ke komentáři

Tak tady je foto těch Osram Cool Blue, jedná se jak jsem psal o žárovku, ne o LED, takže nehrozí nějaké případné problémy s PČR nebo STK.

Omlouvám se za kvalitu, ale s bleskem to nebylo poznat, bylo to moc přesvícené...

U těch podexponovaných fotek to vypadá docela do žluta - v reálu to tak nevypadá? Obyčejné žárovky jsou ještě více do žluta? 

Chtěl sem pořídit Narva Blue+, tak aby to nebylo žlutý.

Díky

Odkaz ke komentáři

Narva je stejná jako ten Osram. Na těch fotkách je to celkem reální (nekoukejte na šum). Když se díváš do světel, tak to není skoro vidět - xenon to přesvítí, když se ale podíváte ze strany nebo shora, je vidět rozdíl. Opravdu to svítí víc do žluta, ale klasická žárovka svítí ještě mnohem víc do žluta, dokonce tak, že to je potom vidět i při tom pohledu do xenonu přímo, že na krajích je ještě další žárovka, takhle to vypadá že svítí celé světlo stejně.

Když jsem ale dal LED výkonnější, aby to nebyla bludička, byly to LED o 4500-6500k všechno a to prostě zase naopak bylo vidět, že to ten xenon přesvítí i při pohledu přímo do xenonu a z boku to svítilo jako zářivka (vyloženě provokace pro policajty, asi jako když si tam někdo dá modré nebo červené žárovky)...

Ještě k té NARVĚ, prodejce mi říkal tenkrát když jsem kupoval ty Osramy, že Narvu přestali prodávat, protože jim zákazníci chodili reklamovat tu baňku, že se to modré potažení časem vysvítilo a pak to svítilo jako klasická žlutá žárovka, u těch Osramů se to neděje - což mám vyzkoušené, že po cca 2,5 roku jsou stále stejně modré ty baňky.

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

A philips blue vision ultra? U té barva vydrží?

Tak o té jsem nějak neslyšel, resp. když jsem pořizoval tak asi ještě nebyla v prodeji  :kol-32:

Tak jsem zase kde jsem byl :D žárovky jsou žluté a LED co jsou kolem 6000K jsou zase moc modré... Chce to LEDku co má 4000K teda :/

Já jednu viděl, bohužel to bylo na tabletu a nevím už kde to bylo...zkusím pohledat, taky bych do ni šel...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...