Přejít na obsah

Samovolné zhasnutí motoru


Svačinkář

Doporučené příspěvky

Chlapci mám problém !!! a nechci to podcenit !!! Dneska ráno když jsem jel do práce jsem najel cca 2.km a měl teplotu motoru cca 75ˇC. Na křižovatce jsem chtěl popohnat audi co stála na zelené a protúroval jsem motor do cca 3500ot/min a najednou se začal motor dusit nereagoval na plyn a za mnou malinko dýmilo. Celá akce motoru trvala cca 10.vteřin a najednou chcípnul a nešel nastartovat !!! Po otevření kapoty a rychlou kontrolou motorových částí jsem pak znovu bezproblémů nastartoval. Celý den jsem pak jezdil v pohodě ale při plném sešlápnutí plynu my turbo tlačí míň než do osudné hodiny. Plnící tlak klesl z 1.5bar na 1.2 bar. Mám sice pár teorií čím to mohlo být ale třeba se s tím už někdo setkal. Máte někdo teorii čím to mohlo být ???

Editováno: , autor: Svačinkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče turba napojení na svodech a výfuku tak je 100% těsnost . Sání jsem čistil před 2 měsíci ale to přicpaný turbo je dost možný. Už mě minule na válcový zkušebně říkaly že bych ho měl dát vyčistit. Třeba do spalovací komory nenatlačilo vzduch . Sice se to zatim neopakovalo ale to turbo dám vyčistit :)

Editováno: , autor: Svačinkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...