jtfcobra Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Záhadná věc při výměně oleje v BKD 2.0 TDI...poradíte? Normálně jsme vyndali šroub na vypouštění oleje a vypadli tři tyčky viz foto Poradíte co je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 nemôžeš dať lepšie foto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 No jsou to valecky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Zkusim lepsi foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) Cetl jsem toto, mohl by to byt stejny problem. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14833 Editováno: 4. Srpen 2013, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 nemajú tie valčeky na jednej strane drážky na torx alebo imbus kľúč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 ty válečky jsou jehly z ložiska...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 z ceho konkretne . Ted se mi stalo ze jsem jel do kopce auto ztratilo vykon a pak uz to nechelo jet a po cca 150 km se objevilo Chyba emise do dilny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikeone Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 asi bys měl jet do servisu a ne tu otravovat s fotkama... stejně si to sám nespravíš, když ani nevíš z čeho to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Chlape tak to neporadím konkrétně z čeho, motor jsem rozebraný neměl.......Naposledy jsem třeba měnil jehlové ložisko na ojnici na skůtru. Ale mne prostě při pohledu na to tvé foto nic jiného nenapadá, ale samozřejmě se taky můžu plést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Rad bych to dal do servisu ale prosim o radu co by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Tady v tom odkazu je jehlové ložisko. Myslíš že ty válečky co jsi našel jsou tomu podobné? Nemyslím, ale toto konkrétně, myslím jenom na ukázku a porovnání. http://www.amd-autodily.cz/prevodovka/lozisko-jehlove.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 ešte si sa nepozeral... nemajú tie valčeky na jednej strane drážky na torx alebo imbus kľúč?? asi bys měl jet do servisu a ne tu otravovat s fotkama... stejně si to sám nespravíš, když ani nevíš z čeho to je... veď sme na fóre..opýtať sa môže..či si to opraví sám,alebo to dá niekomu urobiť záleží len na ňom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Vypadá to jako válečky z jehlovýho ložiska ale to foto je opravdu hnus a dá se jen hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 udelej poradnou fotku a dej rozmer, tenhle motor jsem mel komplet rozhozenej v krabicich tak to porovname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 9m dlouhý 1 mm tlustý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 tak toto nikam nevedie ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Je to jasne, je to nejaka tazna tyc, ale dost tenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 tak tohle je velky u na tu moji krabici Ale ted vazne, co jsem koukal mohlo by to byl z hlavy cast valiveho loziska takze treba rolnicky na ovladani vstriku-ventilu. Urcite bych sundal viko a koiuknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Nejsou to náhodou čepy z mazacích kanálů v hlavě ? Kdo nechápu ze se dostali az dolů . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 tu už je zbytočné sa aj pýtať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommaxis Vloženo 17. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Stalo se mi úplně to samé. Už jste někdo zjistil co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.