Přejít na obsah

Nákup nového vozu?


Host PetrHravec

Doporučené příspěvky

Hravec: Zcela dostacujici je pro kazdeho neco jineho. Pro nekoho je dostacujici treba nejzakladnejsi vybava, nekdo by si do toho ani nesed. Pro nekoho je bohate dostacujici i 1.2HTP, pro nekoho neni dostacujici ani 3.6FSI. A to, ze je neco dostacujici pro Mawericka nevypovida vubec nic o tom, zda to bude stacit nekomu jinemu. Je to proste jeho nazor. :)

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslím, že je docela blbé takhle popotahovat někoho interně a šířit kontakty pro cizí lidi... být tím dotyčným v závodě, tak bych se netvářil tak šťastně. Ale každý svého - a občas i ostatních - štěstí strůjce.

Jen taková řečnická otázka; proč myslíš, že se podmínky těchto aut za poslední roky změnily?? ;)

 

zvážil bych být tebou, zda sem takové informace veřejně dávat či ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 to s-talker: asi?

 

ano to určitě to je interní informace ŠA, ale já nejsem zaměstnanec škodovky, znovu to zde píši, takže pokud se k tomu seznamu nějak dostanu, v čem by tedy měl být problém to sem dát a ukázat jaké jsou možnosti nákupu vozidla?

 

tomu opravdu nerozumí...  pokud Ty jsi zaměstnancem ŠA a máš s tím problém určitě to nějak máš ošetřeno v pracovní smlouvě, ale to se mě netýká!

 

to Honza9007: nic nešířím, žádné kontakty tu neuveřejňuji ani je nepředávám jen tak někomu, je nesmysl kritizovat něco co není.... ano právě proto se podmínky změnily a je vidět že jsou zaměstnanci ŠA kterým stojí za to v tom pokračovat i nadále....

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaměstnanci koncernu oponují. :kol-28: Hoši,zase to nepřehánějte,jsme na anonymním internetovém foru,kde se obvykle takovéto různé neveřejné informace sdělují,to by se tady na foru muselo cenzurovat mraky jiných materiálů,které taky zrovna nejsou běžně dostupné,nebo jsou placené (DP,SSP,atd.). Nesmíte tu škodovku zas tolik "žrát".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle není o tom, že to "žereme" a je jedno na které straně pomyslné barikády kdo stojí. Tady jde o princip a důvěru. Tyhle věci třeba Hravec dostává od svého kamaráda/známého v dobré víře či jen tak pro zajímavost a přehled. To je OK... ale je potřeba je pak zde šířit dále a tím dostávat další lidi do problémů? Třeba to ti lidé chtějí, ok jejich boj a problém. Jen můžu říct, že odhalený zaměstnanec z toho pak nemá dobré spaní...

 

V celém koncernu tento systém funguje; můžu dát konkrétní příklad od VW: podmínky jsou +/- stejný jako zde uveřejněné. Veřejným tajemstvím je např. výše zaměstnanecké slevy na nové vozy přímo z linky. Bere se, že každý zajistí auto pro rodinu, popř. kamaráda či dva. Ale v dnešní době si už nikdo nedovolí s těma autama kšeftovat; ať už s novými, tak s ojetými.

Jsem v tomto radikální a občas přeju některým vykukům bídu a nouzi. Teprve pak si začnou některých věcí více vážit a nebudou je brát jako samozřejmost.

 

Ale to už jsem mimo téma a obzor...  :kol-31:

 

ale pokud si autor tématu myslí, že tady propaguje skvělou věc a pomoc druhým, tak ať nad tím - prosím - ještě jednou popřemýšlí  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ježiši hraveci ty si zase chytrej jak rádio. myslím že mike to s tou motorizací vysvětlil dokonale. věřím že tobě 1.6 stačí, tak si ji dál užívej ;)

 

souhlasím honzo, pak to tady vypadá jak vypadá, nikdo nemá hranici, že klidně obchází dál....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...