Září 11, 20186 r @omicron Ja to resil cca pul roku od nakupu tj. nekdy koncem 2016, pak jsem na to uz kaslal a resil jen vrzani tunelu a A sloupku - coz vyresil servis.
Září 11, 20186 r Jen pro některé, kteří mají stejný problém. Vzadu něco neustále cvakalo. Dnes jsem zjistil že je to prostřední pás. Něco jako dělá pás u spolujezdce ale 3x intenzivnější.
Říjen 2, 20186 r Mne zas vibruje oplastovanie podvozku -> rovno pod B stlpikom.. Robilo to pls niekomu? Robi to len pri cca 1900otackach.. (cng) Samozrejme sa to prenasa do celej kabiny.
Říjen 2, 20186 r 6 hours ago, Kukiak said: Mne zas vibruje oplastovanie podvozku -> rovno pod B stlpikom.. Robilo to pls niekomu? Robi to len pri cca 1900otackach.. (cng) Samozrejme sa to prenasa do celej kabiny. Přesně jak píšeš, mám taky cng a při cca 1800-1900 otáčkách jako by něco vrčelo od spolujezdcovy strany. Někdo psal, že to je palivové vedení a je ho třeba vypodložit nebo vyměnit za novější verzi. Nemáte někdo s tím zkušenost ? Díky
Říjen 10, 20186 r Akurat dnes rano som to mal v sevise na reklamacii - opravene este v ten den a je to palivove vedenie.
Říjen 16, 20186 r Zdravim panove, jsem cerstvym majitele Octavie RS TSI. Vsechno super, ale strasne me rozciluje “vibrovani, vrceni, klepani” odnekud asi z kastliku pred spolujezdcem nebo tam nekde. Zkousel jsem ho otevrit za jizdy, pomackat, poklepat, samozrejme bez uspechu. Projevuje se mezi 2000-3000ot. a to pri plynu max do poloviny. Vyraznejsi je ti na nizsi rychlostni stupne a za studena. Po par kilometrech je to trosku lepsi, ale stale dost slysitelne. Nevi nekdo, cim by to mohlo byt, jak to vyresit? Auto bohuzel uz neni v zaruce. Pripadne se pokusim nahrat video, jak moc otravne to je, je to totiz slyset i pres radio. ? Muze to byt to palivove vedeni i u 2.0TSI? Popripade vime, co tam “upravit”? Upraveno Říjen 16, 20186 r od Filipes.
Říjen 17, 20186 r Mně to dělá ten kastlik. Taky mi za jízdy popraskává ten plast u řadící páky, jak je ten kastlik šoupací. Opírám se pravou nohou právě za jízdy o ten tunel a jak s ním hejbu , ten plast se ozývá. Pomůže mi vždy na chvíli zatlačit ze shora mezi řadící pákou a tím šoupacím kastlikem. Chvíli to dá klid. Nevíte co s tím? [emoji6]
Říjen 17, 20186 r Nemáš sluneční brýle v kastlíku na brýle ? To je starý problém snad už od O2, a někdy je to slyšet jakoby odevšad...
Říjen 17, 20186 r @omicron má pravdu, takhle mě vyškolila na O3 ta blbá horní přihrádka na brýle. Já do přihrádek obecně nic nedávám, ale syn si tam dal brýle a já pak tři dny nervní jezdil a hledal kde co drnčí a tohle mě fakt nenapadlo. Když jsem to pak už ze zoufalosti otevřel a vypadly na mě jeho plastové sluneční brýle, bylo mi hned jasno. Taky to bylo pořád jak kdyby to bylo od spolujezdcových nohou, nebo přihrádky u spolujezdce. Když jsem nechal řídit manželku a seděl na místě spolujezdce, tak se to naopak ozývalo od nohou řidiče, či od volantu. Tedy opravdu se cokoli v horním kastlíku na brýle cokoli blbě rozléhá divně po prostoru auta. Od té doby mi tam už nesmí nikdo nic dát.
Říjen 17, 20186 r U me kastlik, jakoze mechanismu, ci otevirani, to neni, ani nedre plast o plast. Jezdil jsem s otevrenym. Tipuju to na ty palivovy hadice. Nejaky navod jak na to? :(
Říjen 18, 20186 r Taky se mi na 2.0tsi pri nizsich teplotach objevuje drnceni od spolujezdce v otackach kolem 1900. Jsem si jistej ze to neni interier, protoze ten uz mam vypodlozenej vsude dvakrat :D Bylo tady zminovano drnceni palivove vedeni v nosniku, neni na to od SA podobne opatreni jako to topeni? Potreboval bych vedet jak se k tomu dostat a vypodlozit ho. Diky
Říjen 18, 20186 r Kluci, jezdíme Škodovkama. Nemá cenu řešit drnčení. Ta auta nejsou projektována jako nedrnčící. Občas mám čest jezdit s Audi. A tam nic nikdy nedrnčí. Takže nedrnčící auta postavit jde, ale Škodovky to nejsou. Tak nemá cenu se nějakým drnčením zbytečně znervotzňovat.
Říjen 18, 20186 r Pokud za tu škodovku dám skoro 1,1 mega tak očekávám že to drnčet nebude. Právo drnčet má občas leda tak fabka....
Říjen 18, 20186 r V práci občas jedu s A6 a když to vezmu na kostky, tak to je pane taky orchestr....
Říjen 18, 20186 r Přesně, dneska už drnčí skoro všechno. I bavorák. Je to problém i kvůli tomu, že se všechno odlehčuje a tak je to tenčí a to logicky rezonuje.
Říjen 18, 20186 r S O3 RS combi TDI som nemal v podstate žiadny problém s pazvukmi interiéru. V SIII mi celkom hodne vŕzga stredový tunel okolo drziaka nápojov. 7-ročný passat variant, čo máme doma, nevŕzga v interiéri vôbec, ešte aj stiahnutie okien je tichučké a je aj lepšie odhlučnený ako ten nový Superb... s RSou som mal asi hodne veľké šťastie.
Říjen 18, 20186 r před 8 hodinami, LiveBomb napsal: Pokud za tu škodovku dám skoro 1,1 mega tak očekávám že to drnčet nebude. Právo drnčet má občas leda tak fabka.... On se nikdo ze tvych 1.1 MKč u ŠA neposere. Zkus se svezt ve Fabii. Zrovna Fabia není na drnčení tolik náchylná. Se supem srovnatelná.
Říjen 19, 20186 r před 8 hodinami, Clerfayt napsal: On se nikdo ze tvych 1.1 MKč u ŠA neposere. Nejen u ŠA. Prostě mám user experinece s výrobkem a u mě třeba to drčení, lupkání, praskání a povrzávání v kombinaci s neochotou cokoli řešit je důvod proč příště už škodovku nekoupim. Jak si spal, oni se neposerou = je jim to jedno. Upraveno Říjen 19, 20186 r od LiveBomb
Říjen 23, 20186 r Včera jsem jel v kolegovém Passatu 2011 a naprosté ticho. Najeto 190tis. Tapec dveří o 3cm silnější než v O3... masivní a velice slušně slícované. Táta u 3C 2009 260tis najeto to samé. Prostě ticho. VW je v tom stále lepší. Nedá se svítit. Každopádně hodně vše zlepší podlepení odhlučňovacím materiálem. Až konečně najdu problém s cvakáním ve dveřích řidiče tak to chci minimalně na ty dveře udělat. Hodně to prý utichne.
Říjen 24, 20186 r Tak tos asi nejel v současném Golfu. Je to stejná tragedie jako Octavie, takže VW na tom lépe není. Prostě se šetří už až moc a odráží se to na kvalitě. Dvojkové Octaive, tj. roky výroby podobně jako tebou zmiňované VW, jsou na tom také o dost lépe.
Říjen 24, 20186 r To mohu potvrdit, před rokem jsem pri nákupu O3FL prodával O2FL (obojí LK), rozdíl v kvalitě interiéru a použitých materiálech je obrovský ve prospěch O2FL (MR 2010). V té vrzala i po 8 letech pouze velmi kvalitní Royalty kůže. Takovou degradaci použitých materiálů směrem k lacinosti jsem opravdu nečekal :-(. Po tom roce mě sice zatím v O3FL nic zásadně nevrže, klepou pouze občas brýle ve stropní přihrádce, ale dveře jsou opravdu otřesné a vážně uvažuji o jejich vytlumení.
Říjen 24, 20186 r Nutno mit na zreteli, ze O2, S2 vznikaly v dobe rustu ekonomiky. O3, S3 v dobe krize, kdy se setrilo, kde se dalo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.