Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Takže jsem v práci na jednoho rapida lepil trošku chromu :kol-31:.Jo na té masce omluvte ty kousky pásky.... :kol-25:

post-20102-0-61359500-1378023427_thumb.j

post-20102-0-61427200-1378023432_thumb.j

post-20102-0-65915000-1378023435_thumb.j

post-20102-0-05744500-1378023439_thumb.j

Však tam píšou "určeno pouze pro tuningové výstavy", tak se nediv, když to nejspíš ani nemá homologaci pro provoz na pozemních komunikacích...

• Autor

Jo zapoměl jsem vám tam dát obrázek místa střetu stěrače a lišty.....takže co je kroužek na fotce  :kol-32:

post-20102-0-69227500-1378024983_thumb.j

Vse ok, az na ty kliky a chrom listy predniho spoileru to uz mi tam prijde navic a preplacane,ale kazdemu se libi neco jineho. Jinak ty bocni listy pod okny se lepi asi primo na gum tesneni ne? Vypada ze to neco vydrzi?

Mě se nelíbí ta lišta nad SPZ vzadu...chtěl bych ji spíš dolů jak je ta nálepka. Kliky asi taky ne a ty žebra masky taky nevím no...ale jako ukázka paráda, je dobré to takhle vidět. Na ty okenní lišty mám stejný dotaz...jak to teda s nima je a jestli to má cenu objednávat.

• Autor

Ty chrom.lišty jsou opatřeny oboustrannou páskou a lepí se přímo na ty gumové lišty pod okny,ale já to ještě pojistil lepícím tmelem co dodává škodovka na lepení doplňků.Jenom té pásce jsem nevěřil.Jo a kvůli předním lištám se musí povolit zrcátka,aby se tam ty lišty podsunuli.  :kol-32: . Ta lišta nad SPZ je originální díl na Oct2. Zákazník vše nakoupil v OBautodíly a mi to jen lepili. :kol-33:

Upraveno od hollywood.2

V OB píšou, že stačí nadzvednout ty zrcátka. Takže to není tak úplně pravda jo? Každopádně tak, jak jsi to nalepil ty to vypadá, že by to mohlo vydržet na věky :D Asi do toho půjdu taky...až se vzpamatuju z výdaje za zimní výbavu :D

Vypadá to celkem dobře. Taky o tom začínám přemýšlet. Ovšem teď má přednost nákup zimního obutí :)

ty lišty pod okna chci taky, ale jako ostatní, střádám spíš na zimní botky :D tkaže asi až na jaře ale nevím jak to bude vypadat na zelený

trochu matejska

kdyby tam byly jen ty boční lišty, tak je to pěkný. takhle už jen stačí za to auto zaháknout maringotku a bude stylový. největší hnus jsou rozhodně kliky, blee.

• 7 měsíců později...

Takže jsem v práci na jednoho rapida lepil trošku chromu :kol-31:.Jo na té masce omluvte ty kousky pásky.... :kol-25:

Chcem sa spýtať akú chrómovú  pásku si použil na tie dvere, šírka prípadne profil. Je to kupované tu alebo z číny ?

• 2 roky později...

Máte někdo ty okenní lišty z netu za 1500? Resp. drží to? Škodovka za to chce 5 litrů, jsem se málem v salónu vyvrátil:D:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.