Roman666 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím,chci se zeptat jestly jde deaktivovat funkce denniho svicení (octavia II.2005 2,0TDI) Jde mi hlavně o to ulevit baterce při statu V maxi dotu je co se týče nastavení svíceni jen "nastaveni blikačů a tovarní nastavení" Omlouvám se jestly už se to nekdy řešilo,ale já sem to na fóru nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 2. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2013 No nevím. Nějak to nefunguje,ta páka de jen "k sobě a od sebe" Pokáždé v podstatě akorát zapnu blinkr. Buť to podle toho návodu de jen na novější modely,nebo Je to rukama. Pojem "směrem k volantu"znamená snat zmačknout páku dolů je na tom ovladáni tempomatu A dolu to nejde. Zkoušel to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 co je na tom tu packu smerovych svetel pritahnout k sobe a nasledne ji dat dolu na 3 vteriny ? Proste celou packu pritahni k sobe (jak bys na nekoho blikal dalkovyma), nechej ji u sebe a zmackni ji dolu, jak bys blikal blinkrama doleva ... v navode to je krasne popsane P.S. je to rukama ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 No nevím nemám O II, ale myslím , že toto lze jen na Octavii II po Faceliftu. Roman má 2005. Tam se to bude muset deaktivovat VAgem v jednotce centrální elektriky. Je tu na foru mockrát popsáno kodování BCM pro denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 přesně tak,, u 2005 pouze vagem... ale nechal bych to tak, zas tak tomu neulevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Urcite by som si denne svietenie nevypinal ... uz len koli policajtom. Ak chces ulavit baterke pri startovani, tak si prepni pred startom svetla na stretavacky a po nastartovani spat na "0" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Ono se svítí kvůli policajtům Odlehčil sem jí nakódováním ameriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 A modely 2005, pred FL, maju normalne od vyroby denne svietenie? Samozrejme ze ten navod je na FL, a ak ma denne svietene hmlovkami dodatocne dokodovane, tak sa to len tak vypnut neda. Ako sa pise vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 to určitě nemají, ta musel někdo dodatečně aktivovat ameriku či skandinávii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Když chce ulevit baterii tak má nakódovanou skandinávii, při zapnutí zapalování se rozsvítí předek i zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 4. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Přesně, svítí ve předu i zadu. A to mě celkem vadí. Kyž to budu chtít deaktivovat tak zajít do autoryzáku,nebo to udelá aj nějaký "garažmajstr" z kompem? Ps:su rád že to není rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Do autorizáku nemusíš. Kdo to umí a má k tomu nástroj tak ti to udělá za 5min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pustick Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Dobrý den, mám prosím dotaz. Dá se nějak dočasně vypnout zabudované denní svícení, které je zabudované vedle mlhovek v nárazníku u škoda octavia II. Facelift. Jde mi o to, že když stojím na místě a chci si třeba v autě zatopit, tak denní světla svítí, dá se to nějak vypínat ? Děkuji za odpověd Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Podívej se do manuálu, je to v části "Světla a viditelnost". Konkrétně takto:PS: vlákna jsem sloučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Toto je trosku nedomyslene a pred deaktivaciou denneho svietenia musis vypnut motor a znovu nastartovat (ak ho mas nastartovany)...az potom sa to da vypnut A rovnako je to aj so zapinanim, tiez to nejde pocas nastartovaneho motoru. Editováno: 31. leden 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 když to vypnu v maxidotu, tak se to ihned zapne/vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Aha, no ja nemam maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzs Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Čuste chlapi mam octavi ii 1.9tdi 05 narazil jsem na toto téma a taky potřebuji vypnout denní svícení a ve vagu mi to nejde , nahodí mi to chybu typu , že není dobře zapojený kabel a to je blbost.. Ve vagu jsem to našel pod pojmem ,,spínač denního svícení´´ a tam mě to nechce pustit .. Kluci prosím o rady :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motorade21 Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Zdar chlapi mám kvam prozbu mám Octavii 2011naraznik Ra v tom světla na denní svícení to funguje ale když zapnu blinkry tak se my stlumi to denní svícení ta strana co blikam a nebo když rosvitim světla tak nezhasnou ale jen se stlumi co stim dík, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Čaute kde ve vagu vypneme vypneme denní svícení u o2 tdi PD 2008? Moc děkujeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Zalezi od BSG a čím svieti denne svietenie . Cez stretavacie alebo hmlove svetla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) BSG nevím ani co je. Je to na potkavackach a svítí se zadnima. Chci to vypnout udělá mi to známý přes vag ale neví kde přesně hledat tuhle funkci aby jsme ji zablokovali. Jde mi o to koupil jsem o2 pár dní zpět a prý někdo zvoral kódování denniho svícení a svítí to takhle dementne. Tak to chci deaktivovat aby bylo vše ok. Má to vyhrev sedaček 4x okna v ele. dual klimu... Je to tato cesta? Škoda Octavia II od r.v. 2005 - vozidla s dlouhým kódováním o délce 17 nebo 21 bajtů Výběr řídící jednotky: 09 (Centrální elektrika) Zvolit funkci 07 (dlouhé kódování) Byte 00, Bit 3 nastavit na hodnotu 1 - viz. změna kódování pomocí programu LCode Poznámka: 0 = vypnuto, 1 = zapnuto v režimu "EU/Skandinávie" Byte 00, Bit 4 musí být současně nastaven hodnotu 0) Editováno: 26. Březen 2019, autor: RadaR08 Úprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 BSG (na fotke) je riadiaca jednotka centralnej elektriky . A mas v nej nejaky problem. Ale uz ti radili ze toto cez vag neporiesis. Musis ju odniest niekomu kto sa do toho riadne rozumie alebo vymenit celu BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Kdyby v ní byl nějaký problém nehlasilo by to na budikach či ve výpisu chyb? Jen se ptam nic o tom nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.