Přejít na obsah

Zimní clona na přední masku (Superb I po faceliftu)


ShaiMagal

Doporučené příspěvky

Zdravíčko kolegové,

 

sháním zimní clonu na přední masku u Superba I, po faceliftu (2006/11). Nedaří se mi najít, všude v e-shopech nabízí pouze pro supa pouze do 2006/08 a žádné faceliftové masky jsem nedohledal.

Poradíte, kde sehnat? :) (V jednom e-shopu mi řekli, že v čr to asi moc k dostání nebude, že prý v Polsku by se to dalo sehnat)

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou náhodou stejné ? Jinak kdyztak si ji skus od nekoho jestli ji ma nekdo v okolí ... Popripade já bydlim u Ostravy kdyby jsi bydlel blízko neni problem skusit :-)

Díky moc za ochotu. Do Ostravy to mám dosti daleko.. :) Nicméně jak již píše brc.majkl, tak bohužel nejsou stejné. Obávám se, že si budu muset poradit sám a udělat nějaký po domácku vyrobený bastl... (Tomu se ale právě snažím vyhnout)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel se mi nepodařilo sehnat nic na FL verzi... Takže budu muset udělat něco svými vlastními silami... :-/ Prý těch vozů s FL bylo tak málo, že se polákům nevyplatilo dělat pro tuto verzi masku... :-/ šmejdi

Editováno: , autor: Luďa
Necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo kup na zimu predface masku za tisicovku, do toho clonu za par kacek a prehazuj to :-) a mas to ez starosti. Jinak ja mam na zimuc clonu samodomo, kterou zasunu mezi naraznik a chladic a je zadelan otvor pro chladic i maska. Nutno ovsem rici, ze se v zime po meste skoro nepohybuju a bydlim na venkove. Minulou zimu nebyl zadny problem i pres negativni proroctvi zdejsich clenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me je jednodussi a elegantnejsi dat pod masku nejakej na cerno nabarvenej karton. Celej smysl toho krytu je, aby to vypadalo hezky. A kdyz budete ten kryt jakkoliv rezat apod., bude to proste vypadat jako naprosty bastl a to podle me neni Superba hodno.

 

Ja osobne musim do prace hned u baraku vyjet takovy vetsi kopecek a tak topim, nez se dostanu na vrchol. Ale i kdyby ne - s vyhrivanim sedacek to nejake delsi zahrivani apod. nevidim jako problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...