Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

X5 ma v predu klasicky krouzky ktery jsou jako denni a po zapnuti hlavnich svetel nebo se snizi intenzita a krouzky jsou jako parkovacky ne ? Takze jestli jel na parkovacky tak sviti i zadni svetla

Tak potom je majitel pitomej a neví čím svítí. Sám z toho byl mimo že má koncová světla na senzor k denním. 

• Autor

Chlapci jděte s bmw do zádele a nezasírejte tady téma  :kol-31:

uz se to tady psalo ze zaruka neni pro dokodovany veci

ale kdyz se ti to rozbije tak si to nech nakodovat na puvodni cislo a nikdo to nepozna :)

Děkuji. Rapído budu mít ještě necelé dva roky v záruce, tak řeším, zda dokódovat rozjezd do kopce a protočení ručiček či ne :-)

To vis ze jo, tohle nikdo neresi a nezkouma. Pokud tam neprijedes a nebudes reklamovat ten HHC. Oni vi prd a jsou radi ze jsou radi.

Děkuji za info :-)

Súhlasím s Petrrr.Ja mam ešte 3 roky záruku a už rok to tam mám :-)

Takže kabílek mám, vše co jsem potřeboval jsem si dokódoval a pokud bude mít někdo z Náchodska a okolí potřebu ta není problém a PM.

Predne moze mat aj full led (stretavacky) a moze sa zdat ze su to len denne svetla, takze senzor napr. v tuneli rozsvieti stretavacky a s tym samozrejme aj zadne lampy.

Nevím, proč tomu bratři ze SR říkají "stretávačky", když já se nehodlám s nikým střetnout. To po česku potkávačky, to hej. tak je to správne. :kol-98:  

Tyhle senzory na rozsvěcení světel jsem teď pozoroval cestou do Francie a zpět - lepší auta (řidiči) po vjezdu do tunelu rozsvěcela a po výjezdu zhasínala, horší buď svítila nebo nesvítila pořád. A že se ty tunely místy hodně střídaly.

Petr: což stretávačky, ale co vodičák? B)

Myslím že to řešíme zcela zbytečně,kdo chce tak si to dá dokódovat a odpovědnost je na něm.

• 2 týdny později...

Dal by sa nejak vypnut Start/Stop na novom rapide MR 2016 1.2TSI 81Kw ?

Dost mi to lezie na nervy

Tlačítkem

Jinak takove mensi info. MR16 co jsem se dozvedel ma uz komplet elektriku jako F3.

btom: ti k tomu nedali příčurku? :D

Upraveno od camillio

btom asi myslel, aby to mel defaultne vzdy vypnuto..

Upraveno od SkodaRapid

To btom neřekl (ale smysl by to dávalo). V tom případě má btom smůlu a tlačítko.

Se stop/start jsem jel Fabkou a vůbec ni to tedy nevadilo. Jiná by byla, kdyby to při rozjezdu zdržovalo, ale ono tomu tak není ...

Tak pokud chces mit auto treba jen tri roky proc ne. Vsichni ti co tomu rozumi se shoduji ze to neni zrovna to prave orechove pro motor a jeho komponenty.

Důkazy ...

Dukazy za nejaky cas budou, neboj. [emoji1]

Nevidím důvod, proč by to mělo zahřátému motoru vadit

• 3 týdny později...
  • Autor

Nevíte jestli jde nějak vypnout hláška nebo změnit na maxidotu při vytažení klíče "Pozor na safe" ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.