Září 5, 20159 r X5 ma v predu klasicky krouzky ktery jsou jako denni a po zapnuti hlavnich svetel nebo se snizi intenzita a krouzky jsou jako parkovacky ne ? Takze jestli jel na parkovacky tak sviti i zadni svetla
Září 6, 20159 r Tak potom je majitel pitomej a neví čím svítí. Sám z toho byl mimo že má koncová světla na senzor k denním.
Září 6, 20159 r uz se to tady psalo ze zaruka neni pro dokodovany veci ale kdyz se ti to rozbije tak si to nech nakodovat na puvodni cislo a nikdo to nepozna Děkuji. Rapído budu mít ještě necelé dva roky v záruce, tak řeším, zda dokódovat rozjezd do kopce a protočení ručiček či ne :-)
Září 6, 20159 r To vis ze jo, tohle nikdo neresi a nezkouma. Pokud tam neprijedes a nebudes reklamovat ten HHC. Oni vi prd a jsou radi ze jsou radi.
Září 7, 20159 r Takže kabílek mám, vše co jsem potřeboval jsem si dokódoval a pokud bude mít někdo z Náchodska a okolí potřebu ta není problém a PM.
Září 7, 20159 r Predne moze mat aj full led (stretavacky) a moze sa zdat ze su to len denne svetla, takze senzor napr. v tuneli rozsvieti stretavacky a s tym samozrejme aj zadne lampy.
Září 7, 20159 r Nevím, proč tomu bratři ze SR říkají "stretávačky", když já se nehodlám s nikým střetnout. To po česku potkávačky, to hej. tak je to správne.
Září 7, 20159 r Tyhle senzory na rozsvěcení světel jsem teď pozoroval cestou do Francie a zpět - lepší auta (řidiči) po vjezdu do tunelu rozsvěcela a po výjezdu zhasínala, horší buď svítila nebo nesvítila pořád. A že se ty tunely místy hodně střídaly. Petr: což stretávačky, ale co vodičák?
Září 7, 20159 r Myslím že to řešíme zcela zbytečně,kdo chce tak si to dá dokódovat a odpovědnost je na něm.
Září 19, 20159 r Dal by sa nejak vypnut Start/Stop na novom rapide MR 2016 1.2TSI 81Kw ? Dost mi to lezie na nervy
Září 19, 20159 r btom asi myslel, aby to mel defaultne vzdy vypnuto.. Upraveno Září 19, 20159 r od SkodaRapid
Září 20, 20159 r Se stop/start jsem jel Fabkou a vůbec ni to tedy nevadilo. Jiná by byla, kdyby to při rozjezdu zdržovalo, ale ono tomu tak není ...
Září 20, 20159 r Tak pokud chces mit auto treba jen tri roky proc ne. Vsichni ti co tomu rozumi se shoduji ze to neni zrovna to prave orechove pro motor a jeho komponenty.
Říjen 8, 20159 r Autor Nevíte jestli jde nějak vypnout hláška nebo změnit na maxidotu při vytažení klíče "Pozor na safe" ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.