ČudlR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 X5 ma v predu klasicky krouzky ktery jsou jako denni a po zapnuti hlavnich svetel nebo se snizi intenzita a krouzky jsou jako parkovacky ne ? Takze jestli jel na parkovacky tak sviti i zadni svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tak potom je majitel pitomej a neví čím svítí. Sám z toho byl mimo že má koncová světla na senzor k denním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Chlapci jděte s bmw do zádele a nezasírejte tady téma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 uz se to tady psalo ze zaruka neni pro dokodovany veci ale kdyz se ti to rozbije tak si to nech nakodovat na puvodni cislo a nikdo to nepozna Děkuji. Rapído budu mít ještě necelé dva roky v záruce, tak řeším, zda dokódovat rozjezd do kopce a protočení ručiček či ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 To vis ze jo, tohle nikdo neresi a nezkouma. Pokud tam neprijedes a nebudes reklamovat ten HHC. Oni vi prd a jsou radi ze jsou radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Děkuji za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Súhlasím s Petrrr.Ja mam ešte 3 roky záruku a už rok to tam mám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Takže kabílek mám, vše co jsem potřeboval jsem si dokódoval a pokud bude mít někdo z Náchodska a okolí potřebu ta není problém a PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Predne moze mat aj full led (stretavacky) a moze sa zdat ze su to len denne svetla, takze senzor napr. v tuneli rozsvieti stretavacky a s tym samozrejme aj zadne lampy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Nevím, proč tomu bratři ze SR říkají "stretávačky", když já se nehodlám s nikým střetnout. To po česku potkávačky, to hej. tak je to správne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Tyhle senzory na rozsvěcení světel jsem teď pozoroval cestou do Francie a zpět - lepší auta (řidiči) po vjezdu do tunelu rozsvěcela a po výjezdu zhasínala, horší buď svítila nebo nesvítila pořád. A že se ty tunely místy hodně střídaly. Petr: což stretávačky, ale co vodičák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Myslím že to řešíme zcela zbytečně,kdo chce tak si to dá dokódovat a odpovědnost je na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Dal by sa nejak vypnut Start/Stop na novom rapide MR 2016 1.2TSI 81Kw ? Dost mi to lezie na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Tlačítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Jinak takove mensi info. MR16 co jsem se dozvedel ma uz komplet elektriku jako F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) btom: ti k tomu nedali příčurku? Editováno: 19. Září 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) btom asi myslel, aby to mel defaultne vzdy vypnuto.. Editováno: 19. Září 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 To btom neřekl (ale smysl by to dávalo). V tom případě má btom smůlu a tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Se stop/start jsem jel Fabkou a vůbec ni to tedy nevadilo. Jiná by byla, kdyby to při rozjezdu zdržovalo, ale ono tomu tak není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak pokud chces mit auto treba jen tri roky proc ne. Vsichni ti co tomu rozumi se shoduji ze to neni zrovna to prave orechove pro motor a jeho komponenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Důkazy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Dukazy za nejaky cas budou, neboj. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Nevidím důvod, proč by to mělo zahřátému motoru vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ti si probírejte někde v motorové sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Nevíte jestli jde nějak vypnout hláška nebo změnit na maxidotu při vytažení klíče "Pozor na safe" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.