Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co naděláš, někdo má pořád bájnou hranici milion za život a někdo za 6 let....

proč ?  Na poněkud blbou otázku jen adekvátní odpověď. 

Tak blbá otázka, promiň zeptal jsem se slušně. Nic víc. A když ty nazveš moji otázku blbou, tak ty jsi debil u mě.

kdyby ses zeptal třeba za jak dlouho jsem ty km najezdil, byla by to normální otázka na kterou bych normálně odpověděl. Ale nehodlám tady řešit kraviny. Tu nadávku jsem tudíž jako přehlídnul a doufej, že jí přehlídne i moderátor.  Obvykle se za to rozdávaj "odměny".   

Zasloužíte si "odměnu" oba, ty za spamování a ten druhý za neslušné chování. A dost OT.

• 7 let později...
V 27. 10. 2013 na 11:14, michal2009 napsal:

Tam jsou ty prevodovky ale jinak dimenzovany. Urcite se podivej po prevodovce, zapomen na to, ze snese zvetseni vykonu o 1/2, alespon dlouhodobe. Nepredpokladam, ze bys delal takovou upravu a chtel na ni najet 5tis km. Pocitej taky se zvetsenim brzd, nemysli, ze takovy vykon ubrzdi takove male CDcka

Co tu meleš o CDčkách.Viděl jsi někdy z blízka supa 3.6.Až ho potkáš, tak se mu podívej na kotouče.16 kola tam nedáš nevejdou se tam kotouče.Stačí ty CDčko

To je snad zakleté téma. Podobné nehoráznosti tady netrpíme, osobní napadání je zapovězeno, tak se laskavě zklidni a dodržuj pravidla fora!

před 22 hodinami, kosmonaut napsal:

Co tu meleš o CDčkách.Viděl jsi někdy z blízka supa 3.6.Až ho potkáš, tak se mu podívej na kotouče.16 kola tam nedáš nevejdou se tam kotouče.Stačí ty CDčko

Frajer vykopl 8 let starý příspěvek, aby si ulevil.. 😂👍

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.