Lapiduch_CZ Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Co naděláš, někdo má pořád bájnou hranici milion za život a někdo za 6 let.... proč ? Na poněkud blbou otázku jen adekvátní odpověď. Tak blbá otázka, promiň zeptal jsem se slušně. Nic víc. A když ty nazveš moji otázku blbou, tak ty jsi debil u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 kdyby ses zeptal třeba za jak dlouho jsem ty km najezdil, byla by to normální otázka na kterou bych normálně odpověděl. Ale nehodlám tady řešit kraviny. Tu nadávku jsem tudíž jako přehlídnul a doufej, že jí přehlídne i moderátor. Obvykle se za to rozdávaj "odměny". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Zasloužíte si "odměnu" oba, ty za spamování a ten druhý za neslušné chování. A dost OT. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 V 27. 10. 2013 na 11:14, michal2009 napsal: Tam jsou ty prevodovky ale jinak dimenzovany. Urcite se podivej po prevodovce, zapomen na to, ze snese zvetseni vykonu o 1/2, alespon dlouhodobe. Nepredpokladam, ze bys delal takovou upravu a chtel na ni najet 5tis km. Pocitej taky se zvetsenim brzd, nemysli, ze takovy vykon ubrzdi takove male CDcka Co tu meleš o CDčkách.Viděl jsi někdy z blízka supa 3.6.Až ho potkáš, tak se mu podívej na kotouče.16 kola tam nedáš nevejdou se tam kotouče.Stačí ty CDčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 To je snad zakleté téma. Podobné nehoráznosti tady netrpíme, osobní napadání je zapovězeno, tak se laskavě zklidni a dodržuj pravidla fora! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 před 22 hodinami, kosmonaut napsal: Co tu meleš o CDčkách.Viděl jsi někdy z blízka supa 3.6.Až ho potkáš, tak se mu podívej na kotouče.16 kola tam nedáš nevejdou se tam kotouče.Stačí ty CDčko Frajer vykopl 8 let starý příspěvek, aby si ulevil.. 😂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.