ASPIRE Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Já jen přední okno ani zadní nic, když nepočítám déšť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Okna se daji ted fajne vycistit jak mrzne tu namrazu jde krasne sundat i s tou spinou, ale zadni okno mi ne a ne zamrznout mam ho moc zkosene tak ho mam ciste jen od sterace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Me nejde zase na zadním ostřik, ko hadicka, takže jak je hnus na silnici, tak se mi to krásné matla po tom skle, nesnáším to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 já umyl jen přední sklo a boční,abych viděl ven,jinak zatím odolávám, ale už to asi douho nevydržím, potřeboval bych ,aby trochu sprchlo, už je to fakt hnus, velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Já jen světla a RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 By me zajimalo kolik nas je co jsme jeste od listopadu nemyly. Tipuji to tak na 5 vozu Já nemyl vod srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Ja som auto umýval naposledy 1. novembra, ale teraz jazdím málo, takže zatiaľ výsledky ktoré by som mohol prezentovať nie sú zaujímavé. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 já nemyl od října a včera už jsem musel ... bohužel ... když jsem si umazal dvoje kalhoty a bundu,tak jsem se už nasral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Tak po dnešním výletu na tradiční Vánoční topinku sem asi taky jednu fotku dám auto bylo před jízdou na pohled čisté jen nějaký ten prach ale jak vypadá teď radši nechtějte vidět ráno vyfotím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Tak sem to bohužel nevydržel a včera to umyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 už opäť i ja začínam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Taková leštěnka! Takhle dopadla Fabule po cestě na Vánoční topinku a z5... : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 leštenka nie, len nedávno kupovaná uvidíme, ako dopadne moje pri zajtrajšom výlete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Já vím psal jsem ti do vlákna a budu ho sledovat uvidíš ale myslím že mě netrumfneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 asi nie. momentálne mierne mrholí, no auto je schované, tak ho neumyje. dúfam. a na zajtrajšie (teda už dnešné) cesty zvedavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 To moje už skoro 14 dní stojí na místě, kdyby byla soutěž v tom, kdo má na autě nejvíc hoven od ptáků, vyhraju :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Proč nejezdíš? A dárečky od ptáků nejsou zrovna to pravé ořechové pro lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Mám dovolenou, a když potřebuji někam, tak buď pěšky a nebo MHD, není potřeba teď tahat auto, nó to nejsou, ale není kde jinde parkovat, zvažoval jsem plachtu ale zase tak to nutný asi není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Tak nejlepší je vzít si vodu, hadřík, nějaký přípravek a šup s něma dolů tak to aspoň dělám já když nějaké spatřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Nemá cenu, a když nemýt tak nemýt :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ty seš mi nějak zásadovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Jeje, to kdybych měl kvůli každému hov*u na autě běhat s hadříkem, tak snad abych si postavil u auta rovnou stan .. Také stojí pod stromem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Jasne přes zimu zbytečnost a jinak z dneska a to tu vubec neprší jen někde vlhke silnice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 To si s autem jezdil po té louce za tím, že to máš tak špinavé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.