Jay Kay Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Už 2hý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jsem asi slepý Budu se muset asi lépe dívat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Je fakt že už tolik do Poruby nejezdím ale fakt jsem ještě neviděl bílé MC musím líp koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jo jinak dnes bylo RS umyto aktivní pěnou + wap tudíž vypadává ze hry ovšem když mi ŠA chtěla umýt auto tak jsem se nebránil přecejenom bylo pěkně a po montáži to vypadalo neumyté všelijak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Sakra,mrzí mě,že otec nemohl před 14ti dny nastartovat a jel mojí fábulí a nechal mi to umýt....Bylo to jen od 28.12 do cca konce ledna a nedala se přečíst ani SPZ Bohužel foto nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Takže s hlubokým zármutkem musím oznámit že jsem musel Rooma umýt. Jelikož včera ráno jsem přišel k autu a sklo spolujezdce bylo celé posr... od nějakého hodného ptáčka kterému se nelíbilo jak je to auto špinavé. A odpoledne jak jsem jel s manželkou do obchodu tak prohlásila že se dívat na hovno nebude a ať to umyju. Tak jsem ji odpověděl že určitě přes noc bude pršet a že se to umyje a nebo že snad brzo napadne sníh a pak že to setřu. Ale bohužel nic se nestalo nemrzne , neprší a sníh v nedohlednu. Ten sníh co tu byl 2x za tuto zimu a vydržel jeden den tak nemytí auta vůbec ale vůbec nesvědčí. Takže se těším na příští zimu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Jej, tak to je škoda .. Já zatím nemyl, auto je "relativně" čisté, teď jak v Ostravě sněžilo, tak to celkem pomohlo, jen jak budu mít chvíli čas, tak musím do servisu a tam mi ho umyjí na 100%.. Nicméně dřív jak za 14 dní se tam asi nedostanu.. Ale máš alespoň krásné čisté auto, to má také něco do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Jsi měl umýt jen to sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Galvi ano to snezeni pomohlo dost jak to talo jsem to sundaval z auta a krasne sla i spina dolu. A silnice jeste nebyli takove spinave aby to hned zase zaspinilo. Libore jsem puvodne chtel ale jak jsem tam hodil 10 korun jsem to umyl to okno a voda furt strilala tak jsem si rikal oplachnu alespon jeste kola no a zase mi zustalo jedno neumyto tak jsem dohodil jeste 30 korun a sjel to cele. A hlavne jak tam byla rada na mycku tak mi bylo trapne odjet jen s umytym oknem by se na me divali jak ne nejakeho exota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 (editace) u nás včera pršalo, takže tiež je čiastočne "umyté"...ale nie mojou vinou...ináč o necelý týždeň budú 2 mesiace čo som neumýval Editováno: 15. Únor 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 No vsak dest je v zime nejlepsi mycka pokud prsi silne a ne jen krape a je jen mokro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Dážď je dážď. Moje auto je tiež už o dosť čistejšie ako bolo pred mesiacom a zatiaľ som ho ešte stále neumyl. Teraz mám práve dilema, čo ísť zajtra na zraz s leštenkou, alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 (editace) Po delší době nějaká ten stav leštěnky Editováno: 16. Únor 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 ja nechapu jak to po takovy dobre muzete mit takhle cisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Tak tady byl asi 14dní sníh a pak asi 3dny fakt hodně pršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 ti na auto prselo jen z jedny strany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Ne to ne ale tak ta strana co je víc špinavá je proto že jezdím teď po silnici 2 a 3třídy jelikož ten hlavní tah opravují, a tam stojí všechna za špína na těch krajnicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Libore zajimave spinave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Já za to nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 ja nechapu jak to po takovy dobre muzete mit takhle cisty Keď jazdíš veľa v daždi v miestach kde sú cesty pomerne čisté, tak auto sa po čase umyje. Pred mesiacom som mal celé auto od blata (jazda po poľnej ceste po výdatnom daždi), ale od vtedy veľa pršalo, často som jazdil aj v daždi a väčšinou sa pohybujem v meste, kde nie sú cesty od blata. Dnes je moje auto už iba normálne špinavé, a to som ho neumýval už pomaly 4 mesiace. Inak dnes som bol na zraze Škodovkárov a skoro som pred tým umyl auto. Mal som silné tušenie, že Dominique tam príde s leštenkou a nechcel som vedľa neho vyzerať ako škaredé kačiatko. Nakoniec som ale zostal verný špine (=bol som lenivý umyť auto) a dobre spravil, lebo cestou späť už pršalo. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ja si kolikrat myslim ze jedu po cisty ceste ale pak na zadnim okne je vrstva toho prachu ze silnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Práve som sa diskvalifikoval, v tomto momente mi umývajú auto. Vydržal som ho neumyť od 1.11.2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 hmm svou feldu jsem naposledy myl v roce 2011.. prubezne se umyva sama...oprsi, osnezi, jelikoz ma cervenou barvu, tak to celkem ani nevypada blbe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Kéž by toho ptáka také něco posralo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 :D jsem to mel taky tak , ale ne takove male ,ale dve takove tahle pres cele okno. Jsem to mohl taky vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.