Přejít na obsah

Bezdrátová couvací kamera v rámečku SPZ


jarung

Doporučené příspěvky

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s bezdrátovou couvací kamerou. Nemám senzory a poslední dobou řeším dilema, jestli senzory nebo kameru. Nechce se mě moc vrtat a tahat kabely, ale na druhou stranu mít monitor neustále zapnutý v autozásuvce a navíc ho mít připevněný neustále na předním skle jak GPS, mě taky vcelku odrazuje. Díky za názory.

 

http://www.conrad.cz/bezdratova-couvaci-kamera-v-ramecku-spz-dnt-rfk-integro-3-5.k841117?gclid=CJjfjLOH0roCFfMctAodXUUA4A#utm_source=google&utm_medium=agregator&utm_campaign=2013&utm_content=841117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych se toho nebal. Spis by mi vadila neorigo instalace toho monitoru. Dalsi cucak na sklo, pak treba navigace, nic se tam stejne nemuze pred nenechavcema nechat.

a vim u sebe, co musim porad nandavat a sundavat, za cas prestanu pouzivat. Tu tam na to zapomenu, atp.
Jediine mne napada mit treba ten moniturek v kastliku a pri couvani ho vyklopit. Ale proste davat a sundavat to ze skla, po kazde kdyz auto opustim, to by me zabilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...měl jsem v ruce bezdrátovou kameru s BT, lehce přes aplikaci propojíš s telefonem, kdykoliv můžeš vypnout a odejít, telefon stačí položit na podložku bez držáku...co jsem zkoušel tak to fungovalo bezvadně, jenom cena byla trošku vyšší, bohužel si nepamatuju, co to bylo za značku...do škodovky bych nejel, tam se platí za dodatky zlatem...

Editováno: , autor: chleidy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...