Kajman Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Hodnota paralelního odporu záleží taky na tom, jakou mají tvoje LEDky spotřebu proudu. Vem si, že jedna 5Watt žárovka má spotřebu kolem 300 - 350 mA, LEDky řádově nižší, takže "chybějící" proudový odběr je potřeba dorovnat paralelním odporem. Doporučuji následující postup - kup si několik výkonových odporů, já používám 18 ohm 2 Watty, spojím dva do série (tj. 36 ohm 4 Watt), zkusím, pokud nestačí, přidám do té série další... atd. Mě to v OII fungovalo spolehlivě při trojici těch odporů, ale měl jsem LEDky o celkovém odběru cca 300 mA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Poprosím zkušenější, nevíte někdo polaritu drátu který vede od spínače světel (předpokládám ža asi +) a potom který ze tří drátů, pod tepcírunkem, bude kostra -. Ještě k zapojení, pokud se zapojí kabel na spínač světel jde nastavovat intezita svícení, nebo se musí zapojit přímo na potenciometr regulace podsvícení ? Ptam se proto že budu dávat difusní Ledky do orig. OII lampiček.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Tak hotovo a je to parada, nechapu jak jsem bez toho mohl jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensej1984 Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Hodnota paralelního odporu záleží taky na tom, jakou mají tvoje LEDky spotřebu proudu. Vem si, že jedna 5Watt žárovka má spotřebu kolem 300 - 350 mA, LEDky řádově nižší, takže "chybějící" proudový odběr je potřeba dorovnat paralelním odporem. Doporučuji následující postup - kup si několik výkonových odporů, já používám 18 ohm 2 Watty, spojím dva do série (tj. 36 ohm 4 Watt), zkusím, pokud nestačí, přidám do té série další... atd. Mě to v OII fungovalo spolehlivě při trojici těch odporů, ale měl jsem LEDky o celkovém odběru cca 300 mA Ja si len dovolim malu opravu.Zapojenie do serie nebude 4Watty ale 2.Pri paralelnom zapojeni by bolo 4 ale odpor polovicny cize 9 ohm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 někde jsem tady viděl podsvětlení vnitřních klik to je taky ze superba nebo dělaný dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Osvětlené kličky má Laurin a Klement. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 takže dokoupit a natahat asi i dráty co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 někde jsem tady viděl podsvětlení vnitřních klik to je taky ze superba nebo dělaný dík za info. Jo, jo, jak pise Stanson, jsou v LKcku. Akorat ty zadni sviti na muj vkus docela silne (oproti prednim), a tak nekdy v noci me perifernim videnim ta prava zadni proleza do meho videni, ani nevim, zda-li to vadi, nebo ne, nekomu by to ale vadit mohlo, jsem posunuty uplne vzadu, co el. sedacka muze. Ale jinak to je moc atraktivni a hlavne uzitecna vychytavka, jeste me chybi k dokonalosti to cervene LED difuzni osvetleni prostoru kolem DSG joysticku ze "SUPa"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 měl jsem to v Sup.I a pohoda jsem malej tak sedačku nedávám na doraz dozadu jo vypadá to pěkně ale špatně se to schání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 je nekdo schopnej me to sehnat a namontovat do O2 s šibrem??olomoucky kraj..kdyztak sz..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannydj Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ahojte, chcel by som sa opytat ci by ste mi nevedeli pomoct kde by som mohol kupit stropne svetlo zo SUPA aj so svorkovnicou komplet? Aby som to vedel napasovat do O1 :-D Vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 jannydj pokial sa ti nechce zhanat lampicku cez inzeraty a z buranych aut tak tu je stranka kde si mozes navolit aj farbu led http://www.jmstyle.de/product_info.php/info/p4_W8-Innenleuchte-incl--Einbau-Adapter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 no to je ale cenovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Ale cerna se neděla co ? Koukám že toe všechno jen bila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Černá bohužel: http://www.passatplus.de/umbauteile/innenleuchte/innenleuchte.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) jj černá se nedělá také jsem sháněl kde se dá vyřešil jsem to tak že jsem lampičku rozebral a nastříkal, problém byl akorát s tlačítkama protože jsou prosvětlené tak jsem je nechal šedé ale i tak to vypadá luxusně.. Editováno: 14. Březen 2014, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Zdravím, nevíte kde bych sehnal lampičku doOII ze Superba? Díky za tipy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Asi autorit. servis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 ma niekto tu stropnu svitilnu na predaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Kluci...chci se zeptat...proc do superba davali difuzni osvetleni cervene?mam vw a tam to chapu,kdyz je podsvit budiku v kombinaci modra a cervena a co mam jeste opel tak tam je oranzova...takze vzdy asi do barvy...proc skoda nema zelenou?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 skoda pak presla na bilou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Cervena barva je v noci dobra, netaha oci. Neumim to pospat, ale proste oko na ni reaguje tak, ze se zornice moc nestahuje. Proto ji pouzivaji treba i astronomove a armada. Takze mozna proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.