Leden 3, 201411 r 1.4 TSI Ambition, mam je tam. Mám Ambition PLus MR 2014 a nemám difuzní LED světlo Reklamace neuznána.......................... Upraveno Leden 9, 201411 r od liborch
Leden 9, 201411 r Čus, tak já mám eleganci a to ambientní osvětlení tam mám. Sice mi to zatím nijak nevadí, ale klidně bych se bez těch dvou LED obešel, nějaký přínos v tom nevidím.
Leden 9, 201411 r Autor Tak me to uznali a dnes mi lampicku vyměnili. Nic zásadního, funguje to, nevadí to a ani to nic zásadního nepřináší. Kromě tech diod to ma navíc podsvetlena tlačítka.
Leden 9, 201411 r tak to jsi se nepochlubil, že symboly neměly podsvětlení, to je daleko zásadnější než ty ledky, resp, využitelnější....
Leden 9, 201411 r Autor no já si toho dřív nevšiml, v eleganci jsem jezdil jen ve dne takže jsem na to přišel az dnes
Únor 18, 201411 r Nevite presne cislo dilu predni svitilny s LEDkama (Cat vision)? Bez strechy a bez alarmu. Vim, ze je to 1K0 947 105, ale zalezi asi na tom poslednim pismenu, ktere nevim.
Březen 5, 201411 r Ahoj, a co to přesně je to Ambientní osvětlení? Můžete sem někdo přidat obrázky s a bez? Díky
Březen 5, 201411 r výrobcem užívaný název je difuzní osvětlení - zažluceno na stránkách z návodu... RS má navíc difuzně osvětlené kliky dveří
Duben 8, 201411 r Podle mne to souvisí s alarmem. Koukal jsem do návodu a na tom vnitřním osvětlení s diodami je i čidlo hláídání vnitřního prostoru. Já alarm nemám (koupeno referenční auto, nebyla možnost konfigurace) a diody také ne. V práci máme auta s alarmem a všechny to mají. Vše výbava Ambition.
Duben 8, 201411 r to nejspíš ne, je tu spousta lidí, co alarm nemá a difuzní (ambientní) osvětlení ano.... mimo to ta čidla pro hlídání vnitřku nejsou na tom světle, jsou zvlášť třeba zde s el. střechou a bez alarmu a je tam.... Upraveno Duben 8, 201411 r od Hravec
Duben 14, 201411 r dobře .... těžko se to dá popsat, prostě ti to svítí do prostoru středového panelu a řadící páky, neruší to, v podstatě to nevnímáš a přitom si vidíš např. na ruku položenou na řadící páce... chce to vidět na živo...
Srpen 20, 201411 r Jak tu uz nekdo psal, tak v RS je ambientni osvetleni a podsvetleny kliky. Mozna se to nekomu zda zbytecny, ale kdyz nastoupim v noci do auta, ktery nestoji pod lampou, tak to prostor pod a okolo trochu osviti, takze se oci nemusi namahat tolik v te tme okolo stredu.
Srpen 29, 201411 r Osvětlený kliky nemám, ale ambientní osvětlení ano. A je to jedna z věcí, bez kterých bych se dnes už neobešel. U předchozího auta jsem si na to tak zvykl, že to byla jedna z podmínek před koupí OIII. Při řízení to vůbec neruší a středový panel včetně odkládacích přihrádek máš osvětlený tak akorát, abys viděl na věci (např. klíče, telefon...) a nic nemusíš šmátráním hledat, hned to máš.
Září 12, 201410 r Mě trochu vadí, že nejdou trochu ztlumit. Jednu jsem chtěl zaslepit, ale za půl rok jsem to nestihl [emoji2]
Září 12, 201410 r Losky83??? Co nejde ztlumit? Jestli myslíš to ambientni osvětlení, tak to určitě ztlumit jde, nastavuje se to přes rádio, ja to mám třeba na 50%
Září 12, 201410 r Tak to mi nějak uniklo. Nastavoval jsem tam osvícení podlahy, ale tohohle jsem si nevšiml
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.