Dodi 15 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ahoj, dnes jsem na to koukal a normálně to odečítá je tam 14xxxkm/3xxdnů, tak je to ok. Třeba nějaká inovace. Nevím jak ty, ale já mám MR 2015, jestli to má vliv ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Tak jsem dnes absolvoval 1 garančku v Amondu.Olej mi uznali svůj,měnily filtry a klasická kontrola,akorát mi zarazilo když mi volal jestli chci i vyčistit brzy,tzn. sundat na zadku bubny atd a že cena tohoto úkonu je 600kč tak jsem řekl že ne.JInak nastavení na další prohlídku mám za rok nebo 30000km,Cena garančky byla 1750Kč + olej co jsem si koupil svůj za 1000Kč.Díky všem za rady a trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 jo, to se dělá při první garančce, ale můžeš odmítnout, stejně jako výměnu kabinového filtru, doplnění vody do ostřikovačů, výměny stěračů apod. za rok tam jedeš kvůli mobilitě a výměny brzdovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Díky,rok je dlouhá doba,co to obnáší ta garance mobility? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) je to o hovně, většinu věcí já třeba mám už v povinném a havarijním pojištění - jako odtah apod. na stránkách Škody je vypsané co "získáváš" Editováno: 11. Únor 2016, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Díky,díky Editováno: 11. Únor 2016, autor: vlada920 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Je to trocha OT, ale prosím nemal by niekto súpis(protokoly), čo všetko sa mení na servisných prehliadkach po roku, po dvoch atď? Určite má škodovka nejaké smernice, kde podľa veku alebo najazdených km vedia čo kedy meniť. Moc by mi to helflo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/124051-servisní-intervaly-pevný-proměnný-jejich-ceny-v-servisu/?p=2138707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misulo Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Doplnim informaciu do vlakna pre slovenskych skodovkarov. Bol som na 1. servisnej prehliadke vo Zolene - Autoslovak. V pohode som si doniesol svoj olej. Olejovy filter som nechal nech dodaju oni. Vsetko ok, cena bola cca 34€ . (skoda rapid - limo . Modelovy rok 2015 . najazdenych 14700 km , Interval LL (30 000km)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Bratr má taky Rapida 1.2 TSI 63kW hnedka z těch prvních z roku 2012. Hnedka po jeho koupi jsem jej přesvědčoval, ať mění olej častěji, než je oněch 30 000km. Na oleji velmi záleží, u těchto motorů více, než jsem byli zvyklí z dřívějška. Při 7000km jsme šli na první výměnu do autorizovaného servisu, protože první náplň je mírně ovlivněna vazelínou z ložisek a některým vytelk údajně dokonce při první výměně i nějaký další bordel. Přešli jsme z 5W-30 na 0W-40 a na tom chceme už zůstat. V servisu zkontrolovali jen, zda olej splňuje normu VW 502 a neměli žádné řeči. Další výměny provádíme po 13000km. Nyní má bratr najeto 64000km a už jezdí na 6. olejovou náplň. Kdyby dodržoval intervaly stanové výrobcem, jezdí teprve na 3. náplni. Olej kupujeme tento http://www.bonatrade.cz/mobil-1-new-life-0w-40-4l/ Po ztrátě záruky jezdíme ke známému mechanikovi (garážníkovi), který ale má razítko. Servisku chceme mít dobře vedenou. Auto po 64000 km nemělo nikdy žádnou závadu. Nikdy jsme nedolili ani kapku oleje. Věříme, že našim přístupem auto dlouho vydrží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Zdarec chci se zeptat mám najeto 14749Km a na displeji mi to píše za 20dní inspekce,chápu že musím do servisu ale neví někdo co se v těchto KM dělá díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 (editace) Nebude to tím, že auto bude mít dvouleté výročí uvedení do provozu? Takže servis po dvou letech. Někde jsem to tu dával jako PDFko. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/124051-Servisní-intervaly---pevný,-proměnný,-jejich-ceny-v-servisu#entry2138707 příspěvek 409 Editováno: 14. Březen 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jo díky to jsem nevěděl,mám auto rok 2014,tak veškeré problémi co jsem na autě zaznamenal by měly odstranit pokud je auto v záruce chápu to správně?Mám prodlouženou záruku na 5 let,tak po tuhle dobu jestli se něco v...ere tak by to měly opravit bezplatně ne?Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 o ztrátě záruky jezdíme ke známému mechanikovi (garážníkovi), který ale má razítko. Servisku chceme mít dobře vedenou. razitko je ti na houbec kdyz nemas zaznam v SA servisni evidenci... pokud teda nemas na mysli, ze tam garaznik buchne svoje razitko.. tak jak tak, na zadnou reklamaci nemas narok, protoze nenavstevujes SA servis.. kdyby se neco s autem stalo.. tim padem nemas ani zaruku na proreziveni kastle, ani kdyz se potkaj rozvody.. na nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 PRO JIRKA BRNO Jde mi jen o to že auto je v záruce a měly by vše opravit po dobu trvání záruky co jsi myslím jako lajk.Jo a jak tady píšeš o razitkách mechanika kterej ti opravuje auto to je něco ůplně jinýho,já mám elektronickou servisní knížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Tak jsem dnes absolvoval 1 garančku v Amondu.Olej mi uznali svůj,měnily filtry a klasická kontrola,akorát mi zarazilo když mi volal jestli chci i vyčistit brzy,tzn. sundat na zadku bubny atd a že cena tohoto úkonu je 600kč tak jsem řekl že ne.JInak nastavení na další prohlídku mám za rok nebo 30000km,Cena garančky byla 1750Kč + olej co jsem si koupil svůj za 1000Kč.Díky všem za rady a trpělivost. Tak nechápu, když ty máš příští prohlídku za 1rok/30 tisíc km, proč mě po první prohlídce nastavili 2 roky/30 tisíc a ještě mi řekli, že mám štítek na dveřích který mě posílá za rok...? Mám MR 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 dle mého názoru na PP u prohlídky má také 2 roky/30tis, ale v papírech a na samolepce má za rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Pokud to mechanik nezblbnul, tohle bude proměnlivý interval oleje. A na štítku na dveřích má správně rok do další servisní prohlídky. Je v tom neskutečnej bordel. V tom ŠA zavařila tou změnou v softu PP všem, uživatelům i servisům. Podle toho to pak vypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Tak tak. Jedina jistota je pevnej interval. Mne to tentokrat vynulovali spravne, ale nevim proc mi ukazuje 550 dni do vymeny oleje a odecita kdyz si myslim ze vychozi hodnota mela byt 720. Km do vymeny mi to ukazuje hned od pocatku 22tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 (editace) Synku, 2x365 je 730.... Že by si auto pamatovalo, jak si jezdil před tím a rovnou to změnilo na kratší dobu a km. Něco jako UI? Editováno: 15. Březen 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Jo, samozrejme prvnich 500km carky. U km bych to bral. Ale co ma co zkracovat dny. No jiste 730 uz je hold pozde na muj mozek [emoji1] . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 On to vyhodnotil podle tech prvnich 500 si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 No já jim na to už prdím, v srpnu pojedu na prohlídku po třech letech, udělají mi přímo i olej a u proměnlivých intervalů zůstanu, ročně najedu do 20 tisíc, tak to budu měnit každý rok. Jezdím spíše delší trasy tak by to vždy mělo vyjít. Už mě nebaví hlídat 3 údaje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Pouze 19.3. 2016 akční nabídka LL oleje pro proměnlivý interval ( Shell Helix Ultra professional AV-L 0W-30 ) za 1199-Kč/4lt přímo v AUTOJAROV. Mimoradna akcni nabidka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Že vraj mimoriadna akcia... Tu máš rovno 5 litrov, a ešte aj o 500 korún lacnejšie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.