xxborec Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Hele to se tady řeší v podstatě v celým tomhle tématu... Jde o kvalitu těch ledek (aby se tam velikostně vešly + trvanlivost). Co jsem si v minulosti na jiný auto koupil jen "vnitřek" toho osvětlení, tak ty ledky měly chladič tak velký, že se tam skoro nevešly, ale hlavně vydržely svítit jen cca měsíc...Ale stejně počítám, že atˇ už tam dám origo celý spz osvětlení, či jen LED žárovky, tak budu muset poladit hlášení prasklé žárovky :-) Když jsme u těch ledek, tak poradil bys, kde je koupit? Jde mi hlavně o kvalitu, už jsem zkoušel několik koupit, ale po měsíci se rozblikali a pak přestali jít úplně. A o to nestojim. Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Něco mam v podpisu stačí ti 39 mm ale i 36 mm když o 1,5mm přihneš z obou stran a vyběr je obstojnej .. je to na každym solo rozhodnutí jakou cestou se vydá nicméně ani nemusíš schánět CAN nebo s chladičem , 1- jak řikáš stejně to musíš ponížit vagem (třeba ferda) 2 proč chladič ? sufitka vlakno topí jak kamna a je bez chladiče (viz suchý místa nad světylkama mokro sníh - s led ne) .. a navíc větrnej pytel za autem je chladič obstojnej ja mam - měl osazeno vždy komplet celej auták intr extr co je v podpisu včetně navrch motorku a nepozoruju žadný vady ,,,, tim netvrdim že to je 100% vždy muže kdykoliv cokoliv odejít , to spíš jak je v jinym tematu že blika parkovačka s tim souhlasim , ale sufid ještě teda ne ..... Editováno: 8. leden 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Ok, díky za koment. Hele ten chladič ani nevím, proč tam byl...možná CAN bus, ale chladič velkej jak kráva Já právě mám takový zkušenosti, že ikdyž jsem neobjednával z Číny, ale z českých eshopů, tak mi ledka začala po nějaký době blikat a pak i zhasla...Což mi ani nejde o ty peníze (byly to třeba 3 kila), ale hlavně o tu zbytečnou práci stále dokola (objednat nový, rozebrat celý osvětlení, vložit, ... ) a pak zase to stejný... Ale třeba jsem měl jen smůlu Pokud máš kvalitní, které vydrží svítit aspon rok, tak ok Třeba tyhle by šly, ne?? http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/11-1-Sufitky/0/5/169-Sufitka-bila-6-LED-39mm-1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 ak by niekoho zaujímalo nové príslušenstvo , cena by mala byť cca 170kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 To na Škodovku není vůbec špatná cena..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Kódovat se musí stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Půjde to i na 2012? Bez problémů s kabeláží/konektorem? A když mám nakódováno na klasickou LED tak o.k.? Editováno: 5. Únor 2015, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dračik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ak to je origo tak OK, ale som to nenašiel ani podľa katalógového čísla a tá potreba kódovania je dosť otravná. By som bral že vymením a idem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 George FSI - na SII pred FL to nedáš , tam pasuje 1K8943021C ale tie stoja zhruba 35€ kus a musia sa tiež nakodovať ,inak sú plug a play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) U předfaceliftu S2 combi se musí ještě udělat redukce, ale kdo jinak má překódováno na LED už ke mě podruhé nemusí.... 1K8943021C pasuje na předface Superb2 sedan. Editováno: 5. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 suri.; ferda25 - díky pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Pokud někdo potřebuje pomoci s kódováním na LED žárovky pro osvětlení SPZ, tak dokážu pomoci, Východní Čechy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Bohužel řešení o kterém píšeš způsobuje u software do verze 651 od verze 55x do 615 blikání LED v osvětlení SPZ po zapnutí klíče a hodnota F0 není správná. Nemluvě, že jsem se musel zasmát nad tím jak získáváš informace. Jo svět je malý a prosit výrobce software o rady umí každý. Editováno: 20. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) Ahoj, pro někoho bastlení, pro jiného jednoduché řešení: Stačí pouze jeden odpor pro obě osvětlení SPZ (to pro ty co uvažují nad předřadnými odpory). Dal jsem obyč. LED sufitky (bez odporu apod.). Do lampičky jsem vrtnul malou dírku a protáhl drátky a paralelně jsem připojil původní žárovku, která mi svítí do nárazníku (nesvítí protože její konce jsou zaizolované a celá je v hliníkové trubičce. Výsledek je, že mám bíle podsvětlenou SPZ a žádné hlášení na budíku. Nebyl nutný žádný zásah do BCM (stejně by to u mé staré BCM nešlo) a cena za přestavbu je na 40Kč (ebay 36mm LED). Celkové mi to zabralo 10 minut. Výhodou tohoto řešení je, že kdykoliv to dokážu uvést do původního stavu (jen zalepím malou dírku v lampičce). Editováno: 28. Duben 2015, autor: vasatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Tak to se pleteš lze to vyřešit na všech verzích BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 SZ to Ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Něco podobného jsem měl nějakou dobu taky, ale hlavním důvodem bylo, že se mi nechtělo dávat hodně peněz za vw lampičky. Teď když se nechá koupit origo lampička s led za 159,-, tak je věc jiná. Nehledě na to, že ty sufitky svíti opravdu o dost víc a za rok mi odešly dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldis Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Zdravím, nedávno jsem si koupil orig led osvětlění spz na superba ( 000 052 110), předělal na nový konektor, vše funguje, ale nemůžu se zbavit chyby na přístrojovce, v diagnostice to nikde nemůžu najít... Prosím o radu, či někoho, kdo to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Není problém vyřešit ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldis Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Není problém vyřešit ve Strakonicích. Psal jsem zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Ferdo nechceš někdy dorazit třeba do OV? Tady by jsi udělal třeba 8 aut a jel zpátky? Editováno: 21. Září 2015, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Když domluvíš 8 aut...tak napiš soukromou zprávu...třeba se domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 A na ceste by ses mohl zdrzet i v brne :-) myslim, ze je to tak dvoudenni akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Tak to jsem zvědav jak to naplánujete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 kurde tak pište sem jestli by měl někdo zájem. Tak tedy OSTRAVA se mnou už jsou to dva superby. Uděláme z toho tkový malý sraz SUPŮ přidá se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.