Plush Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Nezkoušeli jste? http://www.obautodily.cz/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-6983cz428/?diskuse#diskuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 (editace) tady to zas vypadá jak v sekci "jaký olej pro 2.0 TDI". Pořád dokola ty samé dotazy, pořád dokola ty samé odpovědi. Kup si žárovky jaké chceš, pro Superb před faceliftem žádné LED osvětlení SPZ nefunguje bez toho, aniž by hlásilo chybu. Je nutná úprava řídící jednotky. Editováno: 12. Listopad 2016, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 diky v okolí Brna někdo? kdo upravuje soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 (editace) Clen @michal2009 Editováno: 17. Listopad 2016, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Díky pane, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Záleží na tom, jak na to kolega spěchá. Jestli to chce řešit do Vánoc, musí navštívit třeba Ferdu25, já to do konce roku nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Zdravím, je tu někdo z plzeňského kraje kdo se vyzná v uváděném k´dování řídící jednotky na to aby LEDky u SPZ neházeli chybu v jednotce? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 (editace) napis uzivateli ferda25 Editováno: 19. leden 2017, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Kdyby nekdo chtel vypnout neni problem praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 ja som si kupil origo led svetla v skodovke, tusim 6e stalo 1 svetlo + prekodovanie aby nehlasilo chybu a parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaMacek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 ahoj, někdo z okolí Vrchlabí nebo Královehradecký kraj kdo by to nakódoval? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 (editace) Zdravím, měl jsem takový problém. A to že mi začalo blikat osvětlení SPZ, měl jsem místo klasických sufitek LED velikosti 36mm, s několika LED diodami, cca rok to fungovalo, ale něco se stalo a ikdyž jsem vyměnil za nový pár, tak stejnak LED po několika minutách začala blikat, i pokus s odpojením baterie na 15 minut nepomohl jen to oddálil na pár vteřin jak se starou sadou LED tak i s novou. A proto jsem začal tento problém řešit s FERDA25 a ten mi pomohl od problému. Poradil zakoupit originální LED od VW pod číslem 1K8943021C za pěknou cenu na stránkách cc.autodily.cz/osvetleni-spz-led-2?do=brandForm-submit určené pro SuperB2 SEDAN. Cena je za 1KS, musíte objednat dva kusy, ale za tu cenu je to snadné řešení a demontáž starého osvětlení a montáž je snadná, už žádné šroubování, jen zacvaknout a je hotovo, u mě cca 15 minut. Ještě přihodím fotografie nového LED osvětlení, na panelu jsou 2 LED bez stínítka a svítí opravdu krásně. Editováno: 24. Březen 2018, autor: NehalemEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 ak niekto chce dve origo led na sedana mám , viz príspevok nadomňou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt._Redeemer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Zdravim Chci se podělit se svým případem. Zakoupil jsem LEDky ktere mají can-bus, ale stejně hlasily chybu, tak jsem k jedné přidělal paralerně 5W žárovku a problém je pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Nebyl by tu někdo natolik ochotný, aby změřil otvor pro origo LED světlo SPZ na FL superbu? Asi mám důvod k přechodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 ake cislo dielu je tvoje povodne osvetlenie? toto je nahrada na S2, ale az MR14, no ak tam mas prave to osvetlenie, za ktore sa da nahradit, tak si mozes byt isty, ze ti bude pasovat https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/000052110-led-osvetlenie-evidencneho-cisla-skoda-25075.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 A pokud se koukneš na fotku, tak z původního uložení lampičky moc nezůstává... PS řezat budu stejně madlo na kameru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomajba Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Otvor pro lampičku je u Superba stejný jak před FL, tak po FL. Mám rok 2012 a dával sem origo osvětlení SPZ pro FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ano, ale on to chce dat na O2...uz som si spojil tuto temu s temou v sekcii O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 V 23. 4. 2019 na 21:24, misor1994 napsal: ake cislo dielu je tvoje povodne osvetlenie? toto je nahrada na S2, ale az MR14, no ak tam mas prave to osvetlenie, za ktore sa da nahradit, tak si mozes byt isty, ze ti bude pasovat https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/000052110-led-osvetlenie-evidencneho-cisla-skoda-25075.html Ahojte. Takze toto pasuje aj na SII pred FL r.v.2009 sean? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Ak mas povodne osvetlenie ako to, co tam pisu, tak pasovat bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 2 hours ago, robko151 said: Ahojte. Takze toto pasuje aj na SII pred FL r.v.2009 sean? Diky Nie... sak citaj :) ten link je pre FaceLift... na predFL ti to pasovat nebude, pretoze predFL a FL maju ine patice... ja som na predFL daval 35D 943 021 A. Original VW, svieti akurat (vacsina cinskych nahrad svieti az prilis...). Akurat logicky, kedze je to LED netreba zabudnut, ze palubke bude hlasit vypalenu ziarovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 V 18. 11. 2019 na 21:57, Martttin napsal: Nie... sak citaj :) ten link je pre FaceLift... na predFL ti to pasovat nebude, pretoze predFL a FL maju ine patice... ja som na predFL daval 35D 943 021 A. Original VW, svieti akurat (vacsina cinskych nahrad svieti az prilis...). Akurat logicky, kedze je to LED netreba zabudnut, ze palubke bude hlasit vypalenu ziarovku... Diky, takze toto co si pisal 35D 943 021 A bude pisat chybu? dobre som pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Chybu bude pisat vzdy, pretoze RJ ktora sledujke vypalene ziarovky nebola kodovana na LEDky, ktore maju vyrazne nizsi odber. Musi sa upravit jednotka, aby nepisalo vypalenu ziarkovku. Alebo potom to vyriesit predradnym odporom. Na nete su toho mraky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Vyřešeno LED sufitkami (4LED 12V suf. SV8.5) z Alzy. Přes diagnostiku nastaven LED mód pro SPZ osvětlení, takže to nic nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.