Listopad 11, 20168 r Nezkoušeli jste? http://www.obautodily.cz/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-6983cz428/?diskuse#diskuse
Listopad 12, 20168 r tady to zas vypadá jak v sekci "jaký olej pro 2.0 TDI". Pořád dokola ty samé dotazy, pořád dokola ty samé odpovědi. Kup si žárovky jaké chceš, pro Superb před faceliftem žádné LED osvětlení SPZ nefunguje bez toho, aniž by hlásilo chybu. Je nutná úprava řídící jednotky. Upraveno Listopad 12, 20168 r od janmatejicek
Listopad 18, 20168 r Záleží na tom, jak na to kolega spěchá. Jestli to chce řešit do Vánoc, musí navštívit třeba Ferdu25, já to do konce roku nedám.
Leden 19, 20178 r Zdravím, je tu někdo z plzeňského kraje kdo se vyzná v uváděném k´dování řídící jednotky na to aby LEDky u SPZ neházeli chybu v jednotce? Děkuji.
Leden 20, 20187 r ja som si kupil origo led svetla v skodovke, tusim 6e stalo 1 svetlo + prekodovanie aby nehlasilo chybu a parada
Březen 16, 20187 r Zdravím, měl jsem takový problém. A to že mi začalo blikat osvětlení SPZ, měl jsem místo klasických sufitek LED velikosti 36mm, s několika LED diodami, cca rok to fungovalo, ale něco se stalo a ikdyž jsem vyměnil za nový pár, tak stejnak LED po několika minutách začala blikat, i pokus s odpojením baterie na 15 minut nepomohl jen to oddálil na pár vteřin jak se starou sadou LED tak i s novou. A proto jsem začal tento problém řešit s FERDA25 a ten mi pomohl od problému. Poradil zakoupit originální LED od VW pod číslem 1K8943021C za pěknou cenu na stránkách cc.autodily.cz/osvetleni-spz-led-2?do=brandForm-submit určené pro SuperB2 SEDAN. Cena je za 1KS, musíte objednat dva kusy, ale za tu cenu je to snadné řešení a demontáž starého osvětlení a montáž je snadná, už žádné šroubování, jen zacvaknout a je hotovo, u mě cca 15 minut. Ještě přihodím fotografie nového LED osvětlení, na panelu jsou 2 LED bez stínítka a svítí opravdu krásně. Upraveno Březen 24, 20187 r od NehalemEN
Březen 8, 20196 r Zdravim Chci se podělit se svým případem. Zakoupil jsem LEDky ktere mají can-bus, ale stejně hlasily chybu, tak jsem k jedné přidělal paralerně 5W žárovku a problém je pryč.
Duben 23, 20196 r Nebyl by tu někdo natolik ochotný, aby změřil otvor pro origo LED světlo SPZ na FL superbu? Asi mám důvod k přechodu...
Duben 23, 20196 r ake cislo dielu je tvoje povodne osvetlenie? toto je nahrada na S2, ale az MR14, no ak tam mas prave to osvetlenie, za ktore sa da nahradit, tak si mozes byt isty, ze ti bude pasovat https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/000052110-led-osvetlenie-evidencneho-cisla-skoda-25075.html
Duben 23, 20196 r A pokud se koukneš na fotku, tak z původního uložení lampičky moc nezůstává... PS řezat budu stejně madlo na kameru...
Duben 24, 20196 r Otvor pro lampičku je u Superba stejný jak před FL, tak po FL. Mám rok 2012 a dával sem origo osvětlení SPZ pro FL
Listopad 18, 20195 r V 23. 4. 2019 na 21:24, misor1994 napsal: ake cislo dielu je tvoje povodne osvetlenie? toto je nahrada na S2, ale az MR14, no ak tam mas prave to osvetlenie, za ktore sa da nahradit, tak si mozes byt isty, ze ti bude pasovat https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/000052110-led-osvetlenie-evidencneho-cisla-skoda-25075.html Ahojte. Takze toto pasuje aj na SII pred FL r.v.2009 sean? Diky
Listopad 18, 20195 r 2 hours ago, robko151 said: Ahojte. Takze toto pasuje aj na SII pred FL r.v.2009 sean? Diky Nie... sak citaj :) ten link je pre FaceLift... na predFL ti to pasovat nebude, pretoze predFL a FL maju ine patice... ja som na predFL daval 35D 943 021 A. Original VW, svieti akurat (vacsina cinskych nahrad svieti az prilis...). Akurat logicky, kedze je to LED netreba zabudnut, ze palubke bude hlasit vypalenu ziarovku...
Listopad 20, 20195 r V 18. 11. 2019 na 21:57, Martttin napsal: Nie... sak citaj :) ten link je pre FaceLift... na predFL ti to pasovat nebude, pretoze predFL a FL maju ine patice... ja som na predFL daval 35D 943 021 A. Original VW, svieti akurat (vacsina cinskych nahrad svieti az prilis...). Akurat logicky, kedze je to LED netreba zabudnut, ze palubke bude hlasit vypalenu ziarovku... Diky, takze toto co si pisal 35D 943 021 A bude pisat chybu? dobre som pochopil?
Listopad 21, 20195 r Chybu bude pisat vzdy, pretoze RJ ktora sledujke vypalene ziarovky nebola kodovana na LEDky, ktore maju vyrazne nizsi odber. Musi sa upravit jednotka, aby nepisalo vypalenu ziarkovku. Alebo potom to vyriesit predradnym odporom. Na nete su toho mraky :)
Leden 13, 20205 r Vyřešeno LED sufitkami (4LED 12V suf. SV8.5) z Alzy. Přes diagnostiku nastaven LED mód pro SPZ osvětlení, takže to nic nehlásí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.