Listopad 29, 201311 r pokud nechceš nic ochcávat jak píšeš, tak nevymejšlej pí....ny , bež a zaplať. zas budeš mít devět let pokoj
Prosinec 17, 201311 r vikyviky: nejen že jsi svojí nebetyčnou jednoduchostí nebezpečný sám sobě, ale jak tak sleduju, za volantem i nám ostatním... Von není jednoduchej, von je zkrátka BLBEJ - už se stihnul projevit i jinde a s tím samým zanechaným dojmem. Bohužel, lidská blbost jest věčná.
Září 6, 201411 r Autor mno dostal jsem k odpovědí až tedka sory skončilo to tak že fotky auta mněly jen za zadu takže jsem to řešil článkem 37 LZPS ,a jelikož se nejednalo o mněření automatickým systémem , takže to nemohly hodit jako správní delikt , skončilo to zastavením jelikož řidič nebyl zišten Upraveno Září 6, 201411 r od vikyviky
Září 17, 201410 r ........... Tebe se týká bod 3. §125c, odst.1, písm. f "3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více," ale pokud spácháš některé těžší přestupky v jednom roce dvakrát,tak máš smůlu a papíry v čistírně. mám takovej stupidní dotaz...dejme tomu že jsem překročil o 20 kmh a více v obci.... když ale do jednoho roku překročím o méně než 20kmh tak se to na to nevztahuje ne ?
Září 17, 201410 r nevztahuje, pouze na tu vyšší sazbu. takže když 2x na dálnici překročíš o 40km/h, tak už to problém je. pokud jednou překročíš o 40km/h a poté o 10km/h, tak to nevadí.. ovšem musíš mít dostatek bodů.
Září 18, 201410 r Pokud dostanes pokutu o 30+ a dostanes body, tak behem dalsich 12 mesicu nesmis dostat zadny prestupek ve stejne bodove vysi, jinak muzes rovnou odevzdat noty a jezdit busem.. Upraveno Září 18, 201410 r od M_ike
Září 19, 201410 r Pokud dostanes pokutu o 30+ a dostanes body, tak behem dalsich 12 mesicu nesmis dostat zadny prestupek ve stejne bodove vysi, jinak muzes rovnou odevzdat noty a jezdit busem.. nastesti tech 3bodovych prestupku moc neni....prekroceni rychlosti v obci o 20+/mimo obec o 30+, nepripoutani se, to snad nehrozi a nezastaveni na prechodu...to je ošemetný...to jsem snad jeste nevidel ze by nekde hlidali a pokutovali :-D dalsi jsou nesmysly :-D
Říjen 14, 201410 r Autor Takže při předpokladu, že jsi už v 15-ti najezdil 50tkm/měs., při ceně benzínu/nafty v roce 1988 cca 7,50,-/l a tehdejší průměrné spotřebě osobních vozidel cca 7l/100km, mi vychází tvoje výdaje za palivo hodně přes 20t/měs. Proto se ptám, který státní podnik platil tyhle náklady, při průměrné mzdě 3.800,-Kč pro řidiče s praxí, kterou jsi ty ještě nemohl mít? hm někdo neumí číst napsal jsem : no ty seš tedy genius , nejsi ty nahodou křištálová koule ? hele rapida mám necelé 3 mněsíce a mám odjeto na rapidu 9580 km tak asi tak , prumněrně za rok najedu 50 tkm x 25 let co mám řidíčák tak so to spočítej , jestli to umíš , a to nepočítam tkm na motorkách a těch 50 tkm nebylo napsano za mněsíc ale za rok !!!
Říjen 14, 201410 r Necele 3 mesice rapida? Nepsal neco pred rokem..? Bohnice maji asi zase vychazky..
Říjen 14, 201410 r Precital som si toto vlakno a hned mam naladu. Proste niektori ludia su exoti a naozaj, skusenost je neprenosna. Bratia slovaci zaviedli objektivnu zodpovednost. Policiu uz nezaujima kto soferoval auto, ktore je prihlasene na teba. Pokial je tym autom spachany priestupok, v postovej schranke si najdes platobny rozkaz. Ked tu pokutu uhradis do 15 dni, automaticky mas zlavu 1/3. Napriklad dostanes pokutu 150 EUR za rychlost, pride ti platobny rozkaz na 150, ty zaplatis do 15 dni 100 EUR a povazuje sa to za zaplatene - vybavene. Jazdim teraz s vedomim, ze ma policajti po spachani akehokolvek priestupku nemusia vobec zastavit a ja nedostanem sancu "dohodnut sa", ved sme ludia. Ziadne uplatky, len slusne spravanie a priznanie si viny a este sa mi nestalo aby policajt nesiel na spodnu hranicu alebo dokonca pod spodnu hranicu taxy. Nemame agentov provokaterov, ktori sa na teba lepia a ked zrychlis cvaknu ta, alebo naschval testuju policajtov aki su uplatni. Postupne montuju do policajnych aut kamery a policajt ta musi "riesit" v zornom poli kamery, inak ma pruser. Sam som si kupil na e-bay kamerku do auta za par eur, mam ju zapojenu na spinane napatie a tak po nastartovani toci nekonecnu slucku po 3 minutovych sekvenciach na 32 GB kartu. Keby nieco - lepsie je prist za blbcom ktory ta vybrzdi a povedat mu ze mu sice nezlomis nos, no "jeho video" zavesis na stranku "Jazdim ako debil". A tiez ak ta organ bude presviedcat ze si isiel na sytooranzovu a ty vies ze nema pravdu, tak mas dokaz. Upraveno Říjen 14, 201410 r od bezname
Říjen 14, 201410 r To nezavedli jen Slováci .. My to už máme taky. Pokud tě vyfotí radar, tak majiteli (nebo provozovateli?) do schránky rovnou přijde složenka, kterou buď může zaplatit (nepřijde o body), nebo označit řidiče, a jde to cestou správního deliktu (oproti přestupku rozdíl např. v delší lhůtě na vyřízení apod.). Nicméně - docela mě překvapila výše pokuty. Čekal jsem to vyšší. Za (naměřených) 78km na padesátce (ve městě) přišla složenka na vtipných 500 kaček ... což ve spojení s tím, že to nemá efekt na bodové konto ... moc odstrašující účinek mít nebude. Upraveno Říjen 14, 201410 r od Tragedie_v_JZD
Říjen 14, 201410 r Jestli to nebude tím, že tyto pokuty jsou v gestci Obecní policie a správního orgánu. PČR s tím nemá nic společněho.
Říjen 15, 201410 r Viky, zrovna ti melo vyjit rocni jubileum s tvym nachipovanym Rapidem, dle prispevku: Publikováno 24. listopad 2013 - 12:29 OKOK Tak jsem si nechal chipnout rapida na 94.8 Kw při 5140 ot , 212.9 Nm při 2595 ot , mněřeno na brzdě ! cena velice solidní o dost lépa se stím tedka předjíždí a halvně už tomu nechibí "dech" když je třeba , spotřeba se stabilizoval už nejsou takové rozdíly mezi dalnici a mněstem , a hlavně se stím dá jet za 4.6 litru aji za 7.9 litru zaleží jak tomu šlapete na krk :kol-28: A dost me zajimaly tvoje reference ohledne spolehlivosti vozu... Slusne receno to vypada na frazi: Kecas jako Palacky.
Říjen 16, 201410 r Nemá náhodou druhého Rapida? Vždyť jednoho rozbil(viz jiné vlákno), takže může mít pravdu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.