Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj profíci

Neviem či som založil správne téma (alebo či je na správnom mieste) ale potreboval by som pomôcť. Chcem kúpiť škoda Superb 2 a potreboval by som zistiť čo najviac (km, výbava atď.)

VIN: TMBJE73T2B9041474

Ešte raz moc ďakujem.

Vloženo (editace)

Ahoj,

zajdi do autorizované prodejny Škoda, tam ti zjistí servisní historii a výbavu (mě to v Mostě stálo 150,- Kč) a to za to stojí!

Jinak není lepší koupit už CR+DPF motor (tohle podle VIN bude asi ještě PD+DPF)

Editováno: , autor: prassat
Vloženo

to už je Common rail.

Škoda Superb II Combi Comfort/Ambition/Elegance 2.0 TDI 103kw
model year 2011, production number 041474
7x airbag, production plant Kvasiny (CZ)
The entered VIN is valid!
Vloženo

Tak jestli je to CR, tak tím lépe....

mě právě na netu vylezlo toto:

TMBJE73T2B9041474 Code Description Model name: 3T Skoda Superb 2 Equipment level and body type: J unknown Engine: E 2.0 PD-TDI 16V (8V*) turbo, (DPF*), diesel 103 kW (140 PS) @ 4000 rev., 320 Nm @ 1750(1800*)..2500 rev., DOHC (SOHC*), EU4 Engine codes possible:   BKD, BMP Model Year: B 2011 Airbag configuration: 7 2 front, 2 side, 1 curtain, 1 knee Producing factory: 9 Kvasiny (Czech Republic) Country of manufacturer: TM Europe, Czech Republic Name of manufacturer: B Skoda Auto a. s. Validity code: 2 2 Body serial number: 041474 041474
Vloženo (editace)

Nejlepší bude zjistit to u Škoda Auto, VIN dekodéry jsou orientační ve 2010 byli ještě PD součastně s CR motory (modelový rok 2011 je velká šance pro CR)

post-24038-0-95949100-1388270336_thumb.j

Editováno: , autor: prassat
Vloženo

No, nevím proč je PD v supu za trest, ale to je jedno (sám ho mám bez jediného problému) a končili 10/2009 mám úplně poslední. S nástupem combi už dělali jen CR, alespoň pro náš trh. To je asi z nějakého dovozu ne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...