Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, taky bych rád věděl, jestli jde nějak naprogramovat po zařazení zpátečky ztlumení rádia. Mám Seat Toledo KG3 s dodatečně montovanýma senzorama přímo z autosalonu a pokaždé když couvám musím ztlumit rádio, je to docela otravné. Díky za odpověď.

Vloženo

no úplně mi to trhá žíly, málem jsem z toho dostal infarkt...  prasárnu jako ztlumení radia pomocí signálu mute kdy auto ani neví že tam parkovací senzory  jsou bych opravdu nikdy nenamontoval.. navíc tipuju zhruba za stejnou cenu jako kvalitní originální senzory

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravim

http://parkovaci-senzory.heureka.cz/jablotron-ps-062b/specifikace/#section

nasiel som nieco taketo

je teda mozne to nechat nainstalovat v origo servise aj s lakovanim nech to vyzera ako oridzo ? spravia mi aj tie predne ci nie ? rozmyslam ze ked uz dorabat tak aj predne, akurat bez zobrazovania to bude celkom oser, mozno ostanem len pri tych zadnych, kazdopadne tie jablotron sa mi pozdavaju, akurat uz len doriesit cenu, Ak by to voslo do 3jky so zarukou (oridzo servis) tak idem do toho. Mate stym niekto skusenosti takto ?

Vloženo

To tady ani nepište, že jdete do neorginálních senzorů, bo se do vás pustí mistní elektrikář co umí montovat jen orginalní díly.

A jinač já senzory stříknul spreyem a montáž ve škodovce 1500,- 

Pro více info jen přes SZ, nemíním se tady dohadovat s nějakým ...

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Mám v Rapidu radio Amundsen+ nevíte někdo kolik by stálo v servisu Škoda dodatečně namontovat originálního parkovacího asistenta?

Editováno: , autor: Pilad
Vloženo

přijdeš o záruku jen v těch případech, kde bude zjevná souvislost s dodatečnou úpravou. Servis to podle mě neudělá, nebo to bude za nějakou naprosto šílenou cenu vypočítanou z doporučených cey náhradních dílů. V každém případě sem pak napiš, co ti řekli  

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...