Stringo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 (editace) Tak jsem byl na té letištní dráze a je to na domluvě. Soukromý majitel tam má půjčovnu motokár a za poplatek otevře vjezd na letištní plochu. Bavíme se přibližně o 1000-2000kč na den. Je tu taky ale možnost domluvy, nemluvil jsem přímo s majitelem zatím, ale pokud by nás bylo více a domluvili bychom ten sraz, zkusil bych domluvit ty motokáry, že bychom mu udělali za možnost toho využití dráhy kšeft na motokárách a ještě bychom se pobavili. Pokud se nás tu sejde víc, není problém to potom zkusit zařídit a domluvit, ale pro 5 lidí to nemá smysl si myslím... Takže se vyjadřujte k možným nápadům a já přikládám mapu a "špionážní" foto lokality o které mluvím. MAPA Editováno: 27. Květen 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak dráha nevypadá tak zle, tam by se dalo i zajezdit, popřípadě kdyby byl přístup i na plochu bylo by to fajn KAždopádně rád se zúčatním, ale jelikož víceméně víkendy makám, tak bych to potřeboval kdyžtak termín vědět tak 14 dní dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Ta dráha vypadá dobře a plocha za ní je dostatečně dlouhá třeba pro nějaké sprinty, nebo tak, pokud by chtěl někdo závodit, nebo zkusit maximálku (to nevím jak s autem, ale na motorkách jsme tam dosahovali rychlosti přes 250km/h a to byl ještě dostatečný kus na brždění a abychom nejeli až na konec, kde už byl návátej bordel z pole)... Ale jak jsem psal, tohle už je případ, že by se nás dokázalo sejít trochu víc, pro 5 lidí to nemá smysl zamlouvat a můžeme se sejít někde jinde, pokecat a okouknout auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 hoši,to bych dorazil klidně také na pokec atd..:-) o jednoho zase více..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Plzeň neni tak daleko,taky bych klidně dorazil ;-) ....jsem Berounsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak samo pokud to bude jen trochu možné rád se ukážu,asi bych zatím dal první někde na pokec a popřípadě při hojné učasti domluvit další srazík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 To by šlo, tak co třeba pro první seznámení vybrat nějaké parkoviště v Plzni u Obchodního domu, to už by bylo jedno u jakého, v Plzni to najde každý, nebo dejte nějaké návrhy na místo setkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Stringo: není to náhodou bývalé vojenské letiště Líně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Já tam byl před 2 lety na nějaké Rally (volný pohár) a dost dobrý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 + je tem heliport pro leteckou záchranku docela zajímací to pozorovat jak to funguje a nacvičujou různé situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tak já tam byl jenom 2x a to s motorkama, takže víc o tom nevím, v okolí se pohybuju teprve třetím rokem, takže takové informace vůbec nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) Jo klidně bych bral i nějaký menší někdě u krámu, klidně Tesco na výpadovce k dálnici Tam je přece krytý to parkoviště z části Editováno: 29. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Krytý je buď v Tescu na Rokycanské, nebo v Olympii, ale tam není nic moc. Případně venkovní parkoviště Tesco Plzeň-Bory (výpadovka na dálnici směr Rozvadov) a nebo Globus Plzeň-Chotíkov (výpadovka rychlostní silnice Karlovy Vary) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Jsem pro Tesco na Rokycanský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak co třeba příští víkend v neděli 9.5.2013 - Tesco Rokycanská v podzemní garáži řekněme v 10:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 to neprojde já budu po kámošově oslavě narozenin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak navrhněte někdo jinej termín, já stejně potvrdím účast, týden před termínem, protože nevím jestli nebudu někde služebně pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Ty jo, bral bych hned tu neděli ale ještě nemám rozpis služeb na další měsíc, ten budu mít asi dneska odpoledne tak uvidím jak to bude :-) ale chtělo by to pak dělat nějak pravidelněji, když se nás bude scházet aspoň 7-8 jednou do měsíce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Každej měsíc mi to 100% nevyjde, navíc pokud budeme dělat sraz (nemyslím jako teď, ale až se poznáme, tak potom), tak bych to viděl na jaro,léto,podzim a zima maximálně, aby se to neohrálo a případně udělat třeba nějakou vyjížďku ... Bylo by super založit nějakou partu tady na Plzeňsku... Ale jak jsem tak postřehl, tak zatím je tu většina asi spíš z Tachovska ne? Kdo je přímo z okolí Plzně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já jsem od Mariánek ale v pracuju v okraji plzeňskýho kraje a do Plzně to mám cca 40 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak snad se nás postupně bude hlásit víc a třeba si založíme nějaký vlastní škoda klub... Jinak koukám že máte většinou Fabie kdyby měl někdo Octavii, tak jsem v Clintově Octavia Clubu a teď bude sraz v Lánech u Prahy, ale je to teda jen pro Octavie - to kdyby měl někdo Octavii a chuť se mnou jet. ZDE je odkaz na topick, to ale jen tak že mě to napadlo, že bych nejel sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak uz mam rozpis a volnou mam nedeli 9.6 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já taky no... někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Hoši rád bych dorazil, ale víkend 9.5 nemohu, jelikož jedu do Práglu :-( jiný kterýkoli víkend mohu...:-) jinak já jsem z Litvínova,to je sever,do Plzně hodinku a čtvrt, ale rád dorazím..:-) když to nebude někomu vadit..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.