Stringo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Tak tedy tohle bylo od Vás pěkně pubertální, jako pitomci jsme tam čekali ve třech To jste nemohli včera večer napsat, že na to serete??? Jinak Vám kluci děkuji, že jsem tam nestál sám, pěkně jsme si pokecali, nechápu, že jsem si toho kouření nevšiml dřív, takže mě to taky kouří no... Doufám, že to je jen estetický problém a neničí se tím něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 každá nafta kouří vůbec to neřeš Joo bylo to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Tak malá učast? To vypadalo že vás tam bude víc, a přitom tak super počásko jako, no to by mě asi mrzelo.. Osobně jsem měl v plánu přijet, ale jak jsem psal, jsem v práci a navíc včera jsme byly v něměcku na škoda Treffen.. Každopádně fotky hezké A neboj každá nafta lehce kouří a s chipem trochu víc, ale není to nic špatnýho Moje si kouří jen lehounce, ale jak dám klimu a jdu jí po krku tak si pěkně začoudí Editováno: 7. Červenec 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Bohužel,takový lidi dneska jsou jen slibotechny a nic jiného..:-) porstě idioti...To jsme přijel i já,co to má 100 km :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Stringo: tak musíš nechat auto vykouřit od nějaké slečny..:-D aby nekouřilo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Tak to jsem rád, že to není něco špatného, ale zdá se mi, že to po zahřátí tolik nekouří, ale tak ve zpětným to není moc vidět, jinak tobě to Kacany taky kouřilo, Janyskovi vůbec, ale zase nevím jestli na to vůbec šlápl pořádně Díky ti za instruktáž k voltmetru dej pak vědět co chceš nechat udělat. škoda že nás nebylo víc, tak snad příště to bude větší účast... Jo Janysku, ty LED pásky asi nakonec budeš dělat si mě navnadil, tak to nějak zjistím co kudy natahnu, jak dlouhý kablíky a pak se nějak domluvíme...časem až na to budu mít chvíli klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Tak do tohohle mam ještě daleko http://www.youtube.com/watch?v=Z-ZoCIMqIaI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 ne,ty mi řekni kam to chceš..:-D a já už to pak nějak udělám..:-) nehůlí,jelikož jsem na to nešlápnul,jelikož když jste začli ujíždět,musel bych zařadit 2 a ujel bych Vám hned a nechtěl jsem Vás utopit..:-D plus nějaké foto..:-) p.s. není zač,rád pomohu,když mohu...-) nikdy nevíš,kdy budu potřebovat pomoct já.:-) ho´d mi na sebe tel...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Jo máme hezký auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Fakt jsme tam měli nejhezčí auta ze všech, to musíme uznat To věřím, kdybys trefil k Plaze sám, tak bys vzal určitě čáru Jinak ten v tom DODGE jak spal, ten se asi divil, když se probral, ikdyž nechápu, jak v tom mohl vydržet... hroznej dýmák, to jsem na tom taky ještě v pohodě. Číslo máte v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ok,díky chlape..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Od neděle se pohybuju v okolí Náchoda kemp Rozkoš a ve čtvrtek se přesouváme na Safari Dvur Králové,kde budem do soboty,takže je jasné,že jsem si ten fotbal(srazík) nevybojoval - mrtvej Homolka.Tak doufám,že Vás ta malá učast neodradila a ještě aspoň jeden do konce léta dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Já problém nemám, jsem z Plzně a mám to všude stejně daleko, horší je to třeba s Janyskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 A´t se na mě někdo nezlobí,ale na sraz abych jel kde budeme tři pro mě nemá smyl...To radši zajedu osobně za Stringem a Kacanym bez srazu a bude mi to milejší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak alespoň máš jistotu, že když mi dva napíšeme že přijedeme, tak tam 100% budeme a nepojedeš zbytečně Mě tak napadlo, dá se nějak upravit zadní světlo na LED? Víš jak, prostě nějak udělat panely z LEDek, hrozně se mi to líbí, ale ty origo na OII v LED nejsou podle mé představy, chtěl bych něco vymyslet originálního, ale nevím co by to obsahovalo a jestli to je vůbec realizovatelné... A hlavně co všechno by to obnášelo a kolik by byla reálná cena to všechno udělat... Asi otázka spíš na Janyska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Hele,úplně jendoduše..:-) za litra ti oblepím celé auto ledkama..:-) nevím jak vypadá prdel z O II,repsektivě kufr,abych dal návrh..:-) jendoduše,ty originál světla by se odpojily jenom a na ty kabely připojily led pásky,které se dají někam šikovně,aby nebyly vidět..:-) a jde to,všechno jde..:-) a drahé to taky nebude,jen chuť do práce..:-) a ani né litra..:-) 500 kilo za led pásky plus kabel a konektory..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 a jestli jsi koukal jak to mám udělané já,tak tak nějak bych to udělal u tebe..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Konektory? cikánská čokoláda je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Já si nevšiml, že světla máš v LED... Pořešíme to, návrh bych měl, resp.představu jak to udělat, ale uvidíme-vymyslím to a ty mi povíš jestli jo, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 to já ti rovnou řeknu,že jo..:-) já v tom problém nevidím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Jo tak to věřím,že tři auta je málo,nicméně neházel bych flintu do žita,věřím,že další učast bude hojnější,já nemít dovču tak jsem byl na stopro čtvrtej. Zdravím ze safari kempu,takhle to tu vypadá a to zvířectvo mi běhá tak padesát metru od stanu,akunrád už dvě hodky chčije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dobrá, tak to se domluvíme Vlasto to je ze Dvora Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Jo jo maj tu safari kemp přímo sousedící s vyběhama zvířat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak to je super, já se tam chystám taky s malou, kolik chtějí za ubytování? Nebo to je jen kemp pro stany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.