Přejít na obsah

Sraz Plzensko


Doporučené příspěvky

Já mám možnost něco podobného udělat, ale potřebuju abyste mi poslali na mail to co chete vytisknou v PNG, nebo kvalitním JPG... Nebylo by to tedy do toho srazu, ale na další sraz, nebo až byste měli cestu do Plzně (nebo do Nýřan) tak bych Vám to dal... Samozřejmě GRÁTIS :kol-28: Takže pokud někdo máte zájem něco nalepovacího (např, přezdívku na auto v odrazové folii, nebo tak, tak se ptejte a něco můžeme vymyslet), ale jen nějaké jednoduché věci do velikosti A4, větší už by se museli potom nějak finančně domluvit, ty folie jsou kurevsky drahý :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a napadlo mě, kdyby někdo chtěl magnetické "Z" (pro začátečníka - dával jsem ho na auto, když začínala jezdit přítelkyně), tak ho mám a můžu ho darovat, je to z odrazové folie, jen se to pleskne na zadní dveře a po jízdě schová do auta a je to, moc dobrá věcička pro začátečníky :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda já si to zabírám..:-D to chci mít na autě...-D ZETKO

 

Hoši,měl bych na Vás prosbičku,byl by někdo z Vás ochotný na mě počkat na okraji Plzně v 9:15?!Jedu od Mostu,takže poslední město od Plzně,je Třemošná cca 3 km od Plzně ( v Plzni se moc nevyznám ) abych tam dojel a nebloudil?!:-D

 

Jinak jede se mnou i přítelkyně se na Vás podívat a hlavně na nákupy..:-D

 

Stringo:měl bych pro tebe teda prácičku...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky prozatím to nevypadá,že se v neděli uvidíme,odjíždím na dovču,sice jsem se snažil odsunout odjezd na pondělí,páč jsem vzal v sobotu ještě noční šichtu a po noční jsem se jakoby nechtěl se hnát republikou nicméně rozkaz doma zní jasně,když bys moh po noční na sraz mužeš jet i na dovču :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jelikož mám noční celý týden, probouzím se k životu až teď :kol-28:

 

Z Navi normálně funguje, vše běhá jak má, jenom hlasová navigace nemluví pokyny, je to proto, že jsem namontoval Sound System z faceliftu a ten už je 10ti kanálovej a k tomu je třeba i faceliftový Columbus. Já mám předfacelift a ten je pouze 8mi kanálovej, proto ta ženská nemluví... Dokud jsem měl obyč repro, tak mluvila normálně.

 

No navi má na jaře aktualizaci firmware na nejnovější možný, takže má rozšířené servisní informační menu, umí už načíst SDHC kraty a to až do 32GB, má odblokovaný video za jízdy a má menu jako verze v Superbu II. Podporuje zadní barevnou kameru parkovací,AUX vstup, TV tuner. Společně s firmware byly nahrány nejnovější mapové podklady pro rok 2012/2013 a jsou na HDD, takže není třeba paměťová karta s mapama.

 

Takže kvůli těm aktualizacím, které vyšly na 3500,- mám trochu vyžší cenu oproti nabízeným na S-bazaru apod.,.. Prodávám ji za 9000,- ovšem je bez investic, není kradená (pin je samozřejmostí), nikde ani škrábaneček a může si ji každý nechat předvést v mém autě, nebo zkusit do svého...

 

Pokud by měl někdo zájem, můžete se v neděli podívat a koupit ji :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...