Janysek Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 já te´d o víkendu lakování křídla na pátých dveřích zpět na černo....-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Já to lakuju na Golfa R20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Já se pustil do lakování introše... tak jsem na to zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 to jsem hodně zvědavý...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Tak koukni na moje vlákno, hodil sem tam fotky, vypadá to luxusně, snad to vydrží ještě popelník a rámeček řadičky a bude to podle představ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Pokud to dobře dopadne tak take přijedu. Snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Aktualizováno, koukej dorazit Noholame, chci okouknout ten spoiler vypadá to moc pěkně na té černé. Jinak já už budu mít po víkendu SoundSystem ze Superba II (FL Octavie II) i komplet interiérové lišty v laku, tak se budete moci pokochat, kdo přijedete. Jinak už nevím kdo mi nabízel zaučení s VOLTMETREM ale už ho mám v autě i s notýskem, takže tak no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Mno vidíš,kluk jsi šikovný..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 soundsystem,co to vše bude-všechny repra a nějaký zesík?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 soundsystem,co to vše bude-všechny repra a nějaký zesík?! Jj, je to 12 reproduktorů (4x výškáče v kličkach (výměna za původní), 4x basové (výměna za původní) a 4x tředové (ty jsou navíc)) plus zesilovač pod sedačkou řidiče... Tak jsem na to zvědavej, jak to bude hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 mno moc pěkné,šlo by to napleskat do fábie?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 kolik jsi dával..?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 A kde si to sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Sehnal jsem to na Bazosi a cena za komplet (12x repro + zesík + tapec) byla 5500,- kabeláž 2500,- a práce bude cca 2500,- jedná se o FL SoundSystem, ty před FL jsou o cca 1000,- levnější a cena za práci je za natahání kabelů a nakódování, repro jsem si měnil sám a budu mít odstrojené auto a pak si ho nastrojím (tapecy, kastlík spolujezdce)... Jestli by to šlo do Fábie, to si nejsem jistej, ale vzhledem k tomu, že zesík a repro jdou jen do rádia, tak pokud nebude problém s repráky (aby se vešly do stahovačky a jestli se podaří někam napasovat ty středobasové repráky co tam jsou navíc), asi by to šlo, ale to už by bylo asi na kompletní udělání tapeců "na míru"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Flexa, pájka, kladivo a jako nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 (editace) Tak tvořivosti se meze nekladou - rád uvidím SoundSystem z OII nebo Superba ve Fábii Editováno: 26. Červen 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Máte nějakou music do auta? Chci v neděli vyzkoušet ten SS a mám v autě jenom Dádu Patrasovou, Evu a Vaška a Bílé Vánoce Káji Gotta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Zkus tohle...na tomhle to ladim já http://www.youtube.com/watch?v=XzIivel0VPM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 A to mám jako poslouchat dokola jednu písničku ...sosnul sem minulý ročník Summer Ibiza, nevypadá to zle, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Celkem zajímavé, že nikde nemůžu sehnat nějakou složku písniček doauta a při tom každej pátej řidič poslouchá na plný koule rádio a na netu kromě černejch rapperů nic není (poznámka redakce: černej rap, potažmo žádnej rap neposlouchám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Kamaráde já přivezu pc a stáhnu ti na flašku pěknou music..:-) hele já jsem su koupil mini sumbwoofer aktivní a jsem spokojený..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) Okouknu, postahuju jinak já taky přemýšlel o SUBu, ale zase to je takové že v kufru randál a hlavně kufr potřebuju prázdnej takže SS pro mě byla jasná volba byla to jen otázka času, kdy se ukáže ze Superba nebo FL Octavie II... A kdo že mi to ukáže kouzla s voltmetrem už nevím, kdo mi to nabízel... Editováno: 27. Červen 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 to si děláš prdel ale né..:-) kdo asi něž já :-D dělat kouzla s voltmetrem,nic na tom není,umí každé dítě..:.-) mno já mám takový mini sumbáč..:-) mrkni http://www.sencor.cz/produkty/autoelektronika/auto-reproduktory/subwoofery/scs-wa0802 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Jo tak malé dítě a já k nim patřím taky, páč nemám páru co s tím mám dělat mno to jsem si ten SUBák představoval větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 mám malou a rychlou káru,ty máš kočár..:-) takže je velikost jinde..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.