Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Aha, tak si stáhni manuál, a můžeš si zatím počíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Dík, v manuálu je mj. uvedeno "Pokud dojde ke změně tlaku v pneumatice, rozsvítí se kontrolní světlo v panelu přístrojů a zazní zvuková signalizace atd, atd", což ve mně evokovalo podezření, že to skutečně měří tlak. Z dalšího kontextu v Manuálu ale nepřímo vyplývá, že se jedná o systém využívající změny otáček kola při změně tlaku. Takže klasika TPM a ne TPMS, což je možná ta lepší varianta, účel to splní, funkční to je (mám to na OII). Ten dotaz mě napadl v souvislosti s výměnou za zimní kola, kde jsou normální ventilky a ne TPMS. Takže řešit to v tom případě nemusím, jen "zkalibrovat" po výměně kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Mě to přestalo hlásit chyby v tlaku před cca rokem. Ať měním zimní za letní a naopak, tak TPM nic nehlásí. Tak nevím. Nedávno jsem schválně pravé přední upustil, popojel cca 1 km a nic. Měl někdo podobný problém a kolik cca by stála oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Mě v servisu jedno kolo při výměně přefoukli, hláška se objevila až za cca. 30 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 28 minutami, Aleš_BX napsal: tedz opravovat nejsp93 nen9 co Člověče, někdy by nebylo marné si zkontrolovat psaní (nastavení klávesnice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Díky za info. Zkusím ten reset infotainmentu. Ale pokud si vzpomínám,ten mi nedávno dělal MaroCZ, když mi dokódovával nějaké fičury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Taky se mi předevčírem objevilo na palubovce i na infotainmentu snížení tlaku jednoho kola...nic markantního jsem ale nepozoroval...takže jsem zresetoval infotainment a je pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Ja tuhle problematiku neresil, ale myslim si, ze at uz se ulozi tlaky, tak se to vyhodnocuje jen za jizdy, pac jak se pise vyse, muzete zastavit nekde casti vozu do stinu a nekde na slunicko, timpadem by jste meli neustale falesne poplachyKdyz jsem na me o3 odfouknul kolo tak nic, ale jakmile jsem skutecne pichnul, tak se system ozval a spravneAle jak pisu, tohle jsem nejak moc neresil, necht me know how lide pouci, zda-li myslenka je spravna ci nikoliv ...Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Páni,nedari sa mi cez nastavenie infotainmentu zmenit prevadzku pneu zo zimnej na letnu.Predpokladam,ze meranie tlaku v pneu je cez nepriamy system senzora ABS kedze nemam snimace v kolesach.Vyhodilo mi to na dialnici chybu,respektive pokles tlaku,ale po odmerani ok.Po case uz chybu nezobrazovalo.Je potrebna kalibracia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 nejspíš ne - čas od času se to stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Po každém přehození kol,dofoukání kol se musí udělat reset,máš to v manuálu napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 @cosby Kazdou zmenou sezony to resetujem...az teraz to prestalo reagovat.V opacnom pripade by som sa nepytal preco mi v nastaveni infotainmentu nejde prepnut zimna prevadzka na letnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Stává se mi to občas na dálnici když se ve zúžení jede jedním kolem po tom drnčícím pásu. Stačí znova zkalibrovat a je to ok. Žádné nastavení letní/zimní tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 (editace) @Parkis Myslel som zimne pneumatiky,ktore su tam predpokladam uz prednastavene pre vysku rychlostneho limitu. Editováno: 3. Květen 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 No ale to tam mas len kvoli tej vystrahe, kedze zimne pneumatiky zvyknu byt aj s nizsim rychlostnym indexom, nikdy sa to nezmeni na letne pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 No a dneska to na mě po dojetí do práce zařvalo že je ve všech 4 gumách špatnej tlak... vystoupím, koukám že gumy vypadají stejně jako v minulých dnech, změřím tlaky - cajk. Takže buď chyba v časoprostoru, nebo se ten systém sám od sebe připomněl, abych nezapomněl že ho tam mám... divná fíčura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Mně zařval až po měsíci od přezutí. Zkalibroval jsem a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Jen uvaha, me to dela na konci zimni nebo letni sezony, protoze za sezonu mi vetsinou zmizi vic nez 3/4 vzorku a obvod kola je tim padem uz znatelne mensi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.