Michal878 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Chci se zeptat jak dlouho vám trva než vám DSG zařadi R ? Umě je to mezi 2 až 3 sec. a když pustim brzdu před zařazenim a auto kousek cukne dopředu tak se nezařadi vubec nebo s obtižemi a ránama v převodovce. A manuálu se to tam vrazí a jede se, u DSG se mi ty 2 až 3 sec zdaji jak věčnost. Jak jste na tom vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Co jsem měl možnost teď vyzkoušet DSG u FL, tak to bylo zařazeno hned, jak jsem přesunul páku do dané pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 ano, v podstatě okamžitě. něco máš špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeTe S. Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Měl jsem na SII stejný problém s dsg. Ukázalo se, že je to opotřebení dvojspojky. Demontáž a montáž převodovky jsem si dělal sám, výměna spojky u odborníka (je třeba ji nějak přesně nastavit) a nová náplň oleje + filtr. Na to že jsem si skoro vše udělal sám mě to stejně přišlo bezmála na 20 tis. Doporučuju porovnat závadu zde: http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-6st-pevodovek-dsg . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.